"боли ме глава", "нисам расположена", "уморна сам ", "критични дани"..

Foliram, taktiziram, sekiram - podvukao sam ti ove tri glagolske imenice, preko kojih si nekako uspela da dođeš, prvo do zagrljaja a onda, najzad, i do "onoga"! :lol:

Svojom aluzijom na "ništa me ne boli" sindrom, uspela si da me prisiliš da se blago nasmejem, a zatim i da ti pošaljem nešto, što ne želim da iko od ovde prisutnih vidi, dakle - na PP. :cool:

Pitanje za sve ostale: šta mislite, šta ću/sam joj poslao/ti na PP? :per:

zaista ne kapiram, ali nema veze :neutral:

Ne valjaj se na leđa, već se okreni na stomak i kolena, dok mi se obraćaš! :malav:

zaista ne kapiram, ali nema veze :neutral:
Ne valja mi to što zaobilazim suštinu, pa to ti je!

Oprosti što sam bio smušen i nejasan, hteo sam, u stvari, da ti ponudim jednu neobičnu šargarepicu:

Mrkva-01m.jpg

Moraš me razumeti, zeko. :) :heart:

Ne valjaj se na leđa, već se okreni na stomak i kolena, dok mi se obraćaš! :malav:

el si ti to ljut sto sam zadnji put preterala sa bichevanjem, dok si bio okacen za plafon sa farmerkama spustenim na kukove, samo vrhovima prstiju dodirujuci pod? i nisam prestala cak ni kada si molio, sve dok nisam sama ukapirala da sam preterala, kada si ucutao. :mrgreen:

sve bi to bilo lepo kad bih ja imala predstavu ko si ti iza ovog novog nika
reci ko si da znam
mislim ne znam sta da kazem kad nemam pojma ko si :neutral:
http://forum.krstarica.com/member.php/150354-Earring

Srećice moja radoznala! :)

el si ti to ljut sto sam zadnji put preterala sa bichevanjem, dok si bio okacen za plafon sa farmerkama spustenim na kukove, samo vrhovima prstiju dodirujuci pod? i nisam prestala cak ni kada si molio, sve dok nisam sama ukapirala da sam preterala, kada si ucutao. :mrgreen:
Znaš, naravno, da je tvoja odluka vrhunac nepravde (i zato te boli duša, srce, jetrica i žučna kesica)!
Znaš da je Mrežasti najbolji od svih muškaraca u tvom zlom životu, da je inteligentan, da razume tvoje bekstvo u Zločku, da je
lep kao bog, da je dobar kao Kojot... :malav:

Ali, što više postaješ svesna svega toga, osećaš sve jaču, gotovo neutaživu potrebu alias želju da siluješ tu inteligenciju, tu dobrotu, da siluješ tu nemoćnu snagu. :lol:

Poslednja izmena:
Znaš, naravno, da je tvoja odluka vrhunac nepravde (i zato te boli duša, srce, jetrica i žučna kesica)!
Znaš da je Mrežasti najbolji od svih muškaraca u tvom zlom životu, da je inteligentan, da razume tvoje bekstvo u Zločku, da je
lep kao bog, da je dobar kao Kojot... :malav:

Ali, što više postaješ svesna svega toga, osećaš sve jaču, gotovo neutaživu potrebu želju da siluješ tu inteligenciju, tu dobrotu, da siluješ tu nemoćnu snagu. :lol:

sreco moja, istina je sve sto kazes :zaljubljena: :roll:osim onog boldovanog detalja. :mrgreen: :lol:

Back