Mrezasti
Početnik
- Poruka
- 49
Zabolelo te, pa ti ne prošlo do kraja meseca, dabogda!zabole nas
Hoće li joj proći do kraja, šta mislite?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zabolelo te, pa ti ne prošlo do kraja meseca, dabogda!zabole nas
Zlozi će ti reći, pitaj nju.Sutra je kraj meseca.
Koji si ti leba ti?![]()
Foliram, taktiziram, sekiram - podvukao sam ti ove tri glagolske imenice, preko kojih si nekako uspela da dođeš, prvo do zagrljaja a onda, najzad, i do "onoga"!![]()
Svojom aluzijom na "ništa me ne boli" sindrom, uspela si da me prisiliš da se blago nasmejem, a zatim i da ti pošaljem nešto, što ne želim da iko od ovde prisutnih vidi, dakle - na PP.
Pitanje za sve ostale: šta mislite, šta ću/sam joj poslao/ti na PP?![]()
Zlozi će ti reći, pitaj nju.
Samo sačekaj malo, da prvo prestane da mi se klanja i moli.![]()
Ne valja mi to što zaobilazim suštinu, pa to ti je!zaista ne kapiram, ali nema veze![]()
Ne valjaj se na leđa, već se okreni na stomak i kolena, dok mi se obraćaš!![]()
sve bi to bilo lepo kad bih ja imala predstavu ko si ti iza ovog novog nika
reci ko si da znam
mislim ne znam sta da kazem kad nemam pojma ko si![]()
http://forum.krstarica.com/member.php/150354-Earringsve bi to bilo lepo kad bih ja imala predstavu ko si ti iza ovog novog nika
reci ko si da znam
mislim ne znam sta da kazem kad nemam pojma ko si![]()
Znaš, naravno, da je tvoja odluka vrhunac nepravde (i zato te boli duša, srce, jetrica i žučna kesica)!el si ti to ljut sto sam zadnji put preterala sa bichevanjem, dok si bio okacen za plafon sa farmerkama spustenim na kukove, samo vrhovima prstiju dodirujuci pod? i nisam prestala cak ni kada si molio, sve dok nisam sama ukapirala da sam preterala, kada si ucutao.![]()
Znaš, naravno, da je tvoja odluka vrhunac nepravde (i zato te boli duša, srce, jetrica i žučna kesica)!
Znaš da je Mrežasti najbolji od svih muškaraca u tvom zlom životu, da je inteligentan, da razume tvoje bekstvo u Zločku, da je
lep kao bog, da je dobar kao Kojot...![]()
Ali, što više postaješ svesna svega toga, osećaš sve jaču, gotovo neutaživu potrebu želju da siluješ tu inteligenciju, tu dobrotu, da siluješ tu nemoćnu snagu.![]()
Upravo taj boldovan detalj fascinira!sreco moja, istina je sve sto kazes![]()
osim onog boldovanog detalja.
![]()
![]()
Šargarepo moja, neodoljivo iskrena.Kojote, sreco![]()