- Poruka
- 5.806
Da su to stvarno imali za cilj,ta teritorija bi bila sterilno cista![]()
Pa i jeste, druže! I jeste!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da su to stvarno imali za cilj,ta teritorija bi bila sterilno cista![]()
Pa i jeste, druže! I jeste!
Pa Torrente je temu postavio da podseti pametnjakoviće kao ti kako je lepo u Hrvatskoj.Boleštine po Hrvatskoj,a letošnja epidemija žutice po Srbiji i meningitisa u Crnoj Gori, to se zaboravilo.
E pa zato sam tu ja da podsetim.![]()
Pa Torrente je temu postavio da podseti pametnjakoviće kao ti kako je lepo u Hrvatskoj.Šta nas uopšte gnjaviš offtopicima?Pokupi kontakte od HR društva sa foruma i trči tamo.
Ajde ne lupaj.Slavonija i Krajina chiste od nesrba?????
Pa Torrente je temu postavio da podseti pametnjakoviće kao ti kako je lepo u Hrvatskoj.Šta nas uopšte gnjaviš offtopicima?Pokupi kontakte od HR društva sa foruma i trči tamo.
Не није одокативно, већ је то прави податак.Original postavio Parsifal
У Сребреници је убијено 4,350 муслимана, пре свега као чин освете због злочина које су муслимани починили над Србима, док су били у статусу "заштићене и ненаоружане зоне".
Сребренички злочинци су у том периоду побили преко 3.000 хиљаде Срба и сравнили са земљом 128 села, док су им акције увек биле припремане од стране америчких и британских инструктора стационираних у самој Сребреници. Планиране су на основу обавештајних и сателитских података о кретању и јачини српске војске, и за циљ су имале етничко чишћење и геноцид над становништвом Подриња, као и везивање знатних војних снага Срба далеко од Сарајевске зоне.
Otkud ti brojka od 4.350? Jel odoka?
Тврдиш да су Крајишници побили 3.000 Хрвата у Славонији и Крајини?!Kažeš da su Muslimani bili zločinci jer su za cilj imali etničko čišćenje i genocid nad stanovništvom Podrinja?
Zašto onda ne kažeš da su krajiški Srbi bili zločinci jer su za cilj imali (i sproveli) etničko čišćenje i genocid nad nesrpskim stanovništvom Krajine i Slavonije?
U Oluji su popaljene srpske kuće prije svega zato što je 4 godine prije to učinjeno sa hrvatskim kućama....
prosto ka pasulj šta bi rekli Srbi..
Očigledno da te vuku hrvatski koreni.Nem da zaboraviš da opereš ruke kad se iskakiš,otje žutica od toga.![]()
ljubo_001
Не није одокативно, већ је то прави податак.
Тврдиш да су Крајишници побили 3.000 Хрвата у Славонији и Крајини?!
Крајишници су бранили територију на којој су рођени, на којој су живели вековима и на којој је над њима већ извршен геноцид од стране комшија Хрвата. Сада у Јасеновцу Срба нема више, па слободно уживајте у "чистом Хрватском зраку".
sta ste navalili na hrvatsku.
Za mene ima hrvatska znacaj ko namibija.
Па колико су то Хрвата побили Срби у Крајини и Славонији?Nemoj da umanjuješ hrvatske žrtve! Da ja to uradim sa srpskim, već bi dobio ban!
Nemoj da umanjuješ hrvatske žrtve! Da ja to uradim sa srpskim, već bi dobio ban!