- Poruka
- 36.702
Kako mene smara ono bockanje pa komentari pa slike pa postovi pa ako imash 1000 frenda moras svakog da cimnes aaaaaaa !! i hate this ! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Hahhahah slika je realnost........E da je samo Facebook problem...sam kopjuter udaljava čoveka od realnog života...to će i uništiti čoveka.
![]()
Hahah, kako ne pa pivske stomaklije su najveci navijaci, kad se zavale u fotelje i gledaju online prenos utakmica -.- tako i s fejsom,,,msm tako nekakoMa gluposti.. E zoves ljude na fudbal i oni ti kazu ,,mrzi me blejim na fejsu,, hmmmm

Imala sam facebook nalog godinu dana i sa obzirom da sam bila jako aktivan korisnik smatram da mi je 1/4 iste godine izgubljena, salu na stranu, drustvene mreze su ozbiljno zaživele zadnjih godina! Sada mogu da se pohvalim da ga nemam vec jakih mesec dana. Jako mi smeta sto kuda god da se krecem cujem o nekim pricama sa fejsa, svi o svima znaju sve, cak i ako se ustvari u zivotu nisu videli i to nekako utice na to da se zakida na kvalitetu zivota i smanjuje potreba za pravom komunikacijom medju ljudima. Jos jedan od razloga sto ga apsolutno hejtujem je sto mnoge obaveze zanemarujemo traceci vreme na istom. No, necu sad ja da izmisljam toplu vodu ovde!
Smatram da su ljudi toga svesni i da kada bi se većina odlučila na gašenje naloga i povratak života na ulice to ne bi bio nikakav problem, no da li su ljudi sposobni da tako nešto pokrenu, ko gubi, a ko dobija time? Kako stojite tim raznim komunikativnim mrežama? Da napomenem krsta je nešto sasvim drugo, tu ima i edukacije koliko-toliko.
PRICAJTE
![]()
I to, neki sa 'c' u prezimenu (njih ne racunam), a neki bas sa 'ć'. A prepoznace te po slici... Bolje reci po onoj jedinoj slici koja je na profilu - jer ko te zna poznace te po bilo kojoj slici samo da nije u stilu 'crnac u tunelu' i slicno.
E da je samo Facebook problem...sam kopjuter udaljava čoveka od realnog života...to će i uništiti čoveka.
![]()

Nisam do sada nikoga upoznao samo od fejsbuka, a 'od neta' sam upoznao... mozda vec 50 ljudi i velika vecina je ok.
A cemu sluzi fejs? Pa eto, da mozes da cestitas rodjendan i kada bi obicno zaboravio... Da cestitas rodjendan, svadbu i slicne pojave cak i kada te taj neko ne obavesti licno...
I sluzi da te neko prepozna izmedju gomile onih koji se isto zovu i prezivaju, bas kao ti. Sto se mene tice, kad sam se ja uclanjivao, bilo je nas 43I to, neki sa 'c' u prezimenu (njih ne racunam), a neki bas sa 'ć'. A prepoznace te po slici... Bolje reci po onoj jedinoj slici koja je na profilu - jer ko te zna poznace te po bilo kojoj slici samo da nije u stilu 'crnac u tunelu' i slicno.
A u ozbiljnim zemljama firme, tj. odseci za zaposljavanje, idu toliko daleko da ako vide budalast fejs profil, to bude minus pri zaposljavanju. Biografija koju su oni dobili mora dobro da podseca na nas zivot... pardon... fejsbuk profil.
Igram jednu jedinu igru na fejsu. Bolje reci, drzim je tu samo kao nekoga 'da me vuce za rukav' da bih dosao svaki dan, da proverim ko ima rodjendan, ko se ozenio, udao, dobio dete, posao, izleteo sa posla... otprilike tako.
Radije bih to saznao licno - ali ako ja slucajno radim, ponekad zaista nema vremena da bih sve to postigao, da se obavestim o svemu i svakome.
I, pre nego sto ovaj nas srpski potpuno propadne, nemojmo da lajkujemo ili hejtujemo u obicnoj recenici. Jedno je postojanje dugmica na jednom sajtu, a drugo je srpski.
E, pa ne znam koga racunas u decu jel devojcice 7,8 razred se uveliko puce i prce na fejsu, zao mi je sto moram tako da se izrazim jel su deca u pitanju al to je realnost.ne daj boze da kazem kakve sam profile video.. a pritom ima i dece koji imaju profil na fejsu i oni trebaju da gledaju to sto sam ja video svojim ocima?? definitivno ne,ne slazem se sa time...

E, pa ne znam koga racunas u decu jel devojcice 7,8 razred se uveliko puce i prce na fejsu, zao mi je sto moram tako da se izrazim jel su deca u pitanju al to je realnost.![]()
Hahah, kako ne pa pivske stomaklije su najveci navijaci, kad se zavale u fotelje i gledaju online prenos utakmica -.- tako i s fejsom,,,msm tako nekako![]()

Iiiiiiiii..........da li bi vi sto imate ugasili nalog kada bi svi to kolektivno podrzavali?
(valjda ce neko videti pitanje)![]()