bolesno

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
čitam onaj bol basting pa razmišljam o jebbote boleštine, čega sve nema...
pa poželeht da čujem i vas šta je to vama bolesno
dakle napišite šta je po vama u seksu bolesno

ako je bilo može lock i ban za postavljača

- šutiranje, gaženje i bilo kakvo nepoštovanje prema mojim jajima ( pljuvanje ne računam u to)
- šamaranje, bičevanje ženske ( i obrnuto )
- gumena odela ( glupavo ali ne i gnusno )
- pišanje
- bela žena i hebač druge rase ( samo garave , npr Arapin, Rom - puj šljamerka ! )

- šutiranje, gaženje i bilo kakvo nepoštovanje prema mojim jajima ( pljuvanje ne računam u to)
- pišanje
- bela žena i hebač druge rase ( samo garave , npr Arapin, Rom - puj šljamerka ! )

to nije bolesno

- - - - - - - - - -

jel ovo govnima umazan ovaj nesrećnik il neki kikiriki krem ?

qovna sveža

- pišanje

Ovo boldovano je bolesno mišljenje. Rasizam. Psihijatrija, preporuka. :mrgreen:

čitam onaj bol basting pa razmišljam o jebbote boleštine, čega sve nema...
pa poželeht da čujem i vas šta je to vama bolesno
dakle napišite šta je po vama u seksu bolesno

ako je bilo može lock i ban za postavljača
Bolesno je kad se nanosi fizicka i psihicka patnja,i kad perverzije idu suvise u krajnost..Tj msm da kad se krene jednom tim putem onda prestanu polako da te loze stvari koje si ranije radio i oces sve nesto jace i gore,i to je bukvalno iskoriscavanje sopstvenih problema u tikvi umesto da se normalno rese./..

Voleo bih da mi moderacija objasni zbog čega mi brišu postove ?

Je l zato što sam jednom forumašu ukazao na njegovu bednu karakternu osobinu ili zbog forumašice koju sam podsetio na licemerje tipično za njeno podneblje ?

Pustanje krvi, fekalije, mokrenje, preterana grubost, tesko batinjanje. Ove nekro, pedo, zoo i ostale nelegalne filije nema potrebe ni da pominjem kao nesto bolesno, jer valjda svakom coveku je to bolesno.

Ostalo je sve stvar dogovora dvoje ljudi.

Back