- Poruka
- 98.635
ne mislimMislis u tebe, da kontretno "okrene glavu".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne mislimMislis u tebe, da kontretno "okrene glavu".
Ali se potajno nadas.ne mislim
ePisem ti ovo a tek sto sam te sanjao
gospode...naporan si sa svojim glupim i bespotrebnim insinuacijamaAli se potajno nadas.
Uzivaj u zivotu, izlascima, malo manje cet, sa nepoznatima. Vidim imas i fana golfa dvicu....svuda daje podrsku, gde "treba"....jedinstven slucaj.gospode...naporan si sa svojim glupim i bespotrebnim insinuacijama
gospodin koga ovde pokusavas da ponizis nazivajuci ga mojim fanom je Covek od koga bi mogao da naucis dosta, posebno o tome kako se ophoditi prema ljudima na netu...i da se spustim na tvoj palanacki nivo, posto izgleda samo takav recnik razumes, on je za tebe i tebi slicne FerrariUzivaj u zivotu, izlascima, malo manje cet, sa nepoznatima. Vidim imas i fana golfa dvicu....svuda daje podrsku, gde "treba"....jedinstven slucaj.
Ferrari na baKterije kineska kopija. Aj, bre begaj.gospodin koga ovde pokusavas da ponizis nazivajuci ga mojim fanom je Covek od koga bi mogao da naucis dosta, posebno o tome kako se ophoditi prema ljudima na netu...i da se spustim na tvoj palanacki nivo, posto izgleda samo takav recnik razumes, on je za tebe i tebi slicne Ferrari
ne ljubomorisiFerrari na baKterije kineska kopija. Aj, bre begaj.
Nikakvi su ti kriteriji.
U pravu si. Krivo mi kad te saleću drugi tipovi.ne ljubomorisi
Da pevamoi šta ćemo sad ne razumem