Bol...

Iacocca

Zainteresovan član
Poruka
103
..On 35godina..Ona 31..U vezi su vec pet godina punoj ljubavi,razumevenja i zajednickih planova..kao grom iz vedra neba On joj saopstava da je voli ali da je odlucio provesti zivot sam..da ne zeli decu..da ne zeli vezu i brak..Rekao joj je da nema vise motivacije za ljubav i da mu se cini da ne moze funkcijonisati u dvoje..Iz vase perspektive sta mislite sta se sa njim desava..otkud takva promena skoro preko noci..tako iznenada..Da li je uzaludno da ona pokusa "probuditi"ga..sacekati..strpiti se..(njeno srce veruje da je mozda sve to mozda neki privremeni klik u glavi)..Ona mi je jako bliska i bojim se za nju jer pomislja na samubistvo..:(

gadno
ali nista me vise ne moze iznenaditi ima svakakvih pukotina
sto zenskih sto muskih
Da bas gadno..Mozda je ruzno povlaciti ovakve teme po forumu ali devojka je u velikom kosmaru i bolu.Mnogo razgovaram sa njom ali je neutesna..Pet godina su gradili zajedno..Verovali u buducnost..I on bez ikakvog bitnog razloga donese takvu odluku..On nije otisao..jos uvek kaze da je voli ali da je zivot takav i da je tako odlucio..volela bih joj pomoci..volele bih da sve ovo bude samo privremeno jer su jako kvalitetni kao osobe a i kao par..

..On 35godina..Ona 31..U vezi su vec pet godina punoj ljubavi,razumevenja i zajednickih planova..kao grom iz vedra neba On joj saopstava da je voli ali da je odlucio provesti zivot sam..da ne zeli decu..da ne zeli vezu i brak..Rekao joj je da nema vise motivacije za ljubav i da mu se cini da ne moze funkcijonisati u dvoje..Iz vase perspektive sta mislite sta se sa njim desava..otkud takva promena skoro preko noci..tako iznenada..Da li je uzaludno da ona pokusa "probuditi"ga..sacekati..strpiti se..(njeno srce veruje da je mozda sve to mozda neki privremeni klik u glavi)..Ona mi je jako bliska i bojim se za nju jer pomislja na samubistvo..:(

Nažalost ovo je gotovo ,ne voli je,a ne verujem da je bilo kao grom iz vedra neba,možda nije prepoznala znakove,kod njega je sigurno zasićenost dugih veza no možda postoji još netko,potrudi te se da je izvučete jer samo tako ćete i pomoći ,ne dajte joj nade da će se vratiti jer i da se vrati ubrzo će opet otići.

Pa ne znam. Kada bih ja bila u njenoj situaciji pomislila bih da ima drugu, ali neće da mi kaže (što odobravam, jer ako sama nisam ukapirala da ima nekoga, ne treba da mi otvara oči). E sad, možda je on depresivac, pa ga je stislo nešto. Novembar je, između ostalog. Možda ima neku. Možda je otkrio da je neizlečivo bolestan, pa hoće da je poštedi patnje i sebe poniženja.
U svakom slučaju nemam dovoljno podataka da bih smela da baš analiziram i potpišem krvlju, a ako nisi ti ona, ne znam zašto misliš da njihova sreća nije samo šmira. Kakva je veza znaju samo oni u vezi. Kako to spolja deluje nema veze sa životom. A o priči o vezi i ljubavi da ne govorim.
Nadam se da nije ništa strašno u njihovom slučaju. A za nju... Kakvo samoubistvo je spopalo? Kad će ovaj novembar da prođe? Ljudi koji su skloni depresijama treba da budu svesni novembra i marta, da su to teški meseci, da vreme nije naklonjeno ljudima i da se najveći procenat samoubistava tada dešava. Kad se to zna, onda kroz svaku krizu treba proći, ako nikako drugačije, a ono rečima da će ubrzo bolje vreme - ne sunce i toplota, već stabilno.

ne znam sta bi reko na ovu temu ja se redovno vezujem za pacijente :)
tu nije niko kriv to je jednostavno splet okolnosti
nikad se ne zna kad se kome moze desiti klik u glavi

rekao joj je da se ne nada. da je zavrseno. na neki nacin posteno od njega jer je mogao da je zavlaci jos toliko godina.
pomeni, saopstio je da nema buducnosti. da sam na njenom mestu, uljudno bih se pozdravilai zatvorila ta vrata za sobom.
bez da se mnogo pitam. nema tu odgovora koji bi me smirio.

A cekaj...zar za tih 5 godina nisu pricali o porodici, deci...ili je meni nesto promaklo...?

U svakom slucaju, pustila bih ga da se izduva,ali ne previse... onda sela i razgovarala...ne mislim da treba da ga ceka, bez obzira koliko ga voli...ako je on kategorican po tim pitanjima i ona nije spremna na takve " uslove " a zeli porodicu, onda treba da nadje svoju srecu sa nekim drugim...koliko god to sad njoj delovalo nemoguce...

rekao joj je da se ne nada. da je zavrseno. na neki nacin posteno od njega jer je mogao da je zavlaci jos toliko godina.
pomeni, saopstio je da nema buducnosti. da sam na njenom mestu, uljudno bih se pozdravilai zatvorila ta vrata za sobom.
bez da se mnogo pitam. nema tu odgovora koji bi me smirio.

Jeste. Nevolja je što čovek uvek mora da se pita: a zašto? Najbolje je ne pitati se, već nastaviti dalje. E ko to ume, blago njemu.
Ako ima čime da se zabavlja da skrene misli, neka se zabavlja. Ali neka te zabave ne uključuju otovne supstance, oštre predmete i konopce i još poneke opasne igračke i ponašanja.

decko zeli da okonca vezu.
video da ona hoce brak, decu, decko to ne zeli. a sta je razlog, samo on zna.
ali bio je jasan. bio je toliko jasan da jasan ne moze biti. BIO JE SAVRSENO jasan.

Ne znam..sve je moguce..ali stalno su zajedno..Razgovarali su o tom..On kaze da se ne vidi u vezi sa bilo kim..Ne znam sta bi moglo biti..:think:

Ma, ima drugu, sigurno, kad ti June kaze....

Sad ozbiljno, sve to jako cudno deluje.
Mislim, MORA imati neku pozadinu.
Razlog mora postojati.
Ljudi se ne odlucuju na takve korake tek tako.
I kakva je to izjava uopste?
To, da do kraja zivota zeli da bude sam?
To je smejurija.
Mislim, i ja mogu da kazem sada da npr. zelim ostariti sama, ali nikad se ne zna sta nosi dan a sta noc. Smesno je takve stvari tvrditi.

Ja bih mu dala malo vremena,ocigledno se nesto desilo sa njim,da se sabere i odluci.
Onda bih porazgovarala o svemu,ako i dalje misli isto,nastavla bih dalje,bez njega.
Sto forisirati ljubav koje vise nema,ne mozes nikoga zadrzati na silu.
Prezivece,sve prodje.

Ma nema se ona sta ubiti zbog toga, glupost. Sta bi bilo da je poginuo ili nesto slicno. Na to pitanje niko ne moze skroz znati sta misli, ako je labilan kao sto su zene onda je moguce da mu je tako samo doslo, ali ako je lik odlucan i zna sta zeli od zivota, onda ce to i napraviti i biti sam.

Mada kakve su danas zene i s obzirom da su im muskarci robovi postali, ne cudi me da neko tako nesto odluci.

Ja bih mu dala malo vremena,ocigledno se nesto desilo sa njim,da se sabere i odluci.
Onda bih porazgovarala o svemu,ako i dalje misli isto,nastavla bih dalje,bez njega.
Sto forisirati ljubav koje vise nema,ne mozes nikoga zadrzati na silu.
Prezivece,sve prodje.

Ti kakva si, trebas svakom dati ne malo vremena nego vecnost.

a ta samuobistva i slicno. ako je tako histericna i inace, verovatno da mu je dala dovoljno razloga da prelomi i sam sa sobom a i sa njom.
cuj, samoubistvo, riba od 31 godinu, sranja, scene..
ma daaaj molim te.
ko zna sta je sve gutao dok mu nije prekipelo.

ne.
ali s nekim ti je lepo i vreme prolazi.ali kad shvatis da tom nekom krades vreme jer ne zelis istu vrstu vezivanja, ondak skupis muda i kazes.
i on je decko reko.

Postujem, ali ni on ni ona nisu deca ... a na tu temu se prica vec naveliko u tim godinama i tom stadijumu veze...Ako je takva ljubav bila kao sto nam je prikazana...Zato mi to nema nikakve logike...Generalno, da je sa njom proveo i mesec dana, vreme joj je " ukradeno " kao i njemu...ali ja ne bih to tako formulisala, jer ipak, vreme koje sam provela sa nekim nije izgubljeno...ono je bilo i lepo i ruzno, ali je bilo sa ciljem i opravdano...tako ja posmatram bivse veze...
A ako mu je odjednom doslo iz dupeta u glavu, onda je to druga stvar...

mozda je on zaista doneo tu odluku bez ikakvog velikog, bitnog razloga... a mozda je razlog veliki i bitan, al' mu ona ne pridaje nikakav znacaj... a njega to cepa... postoji, ponekad, ta ususkanost... kad ljudi ne obracaju paznju na ono sto smeta nekom drugom... i, tako, usput, ta druga osoba shvati da nema vise smisla... pa smisli pricu da lakse ode... a sa druge strane... mozda je zaista prelomio to u sebi... jer se razocarao... odustao... ima takvih ljudi... u svakom slucaju, ona je jos uvek mlada... i glupo bi bilo da uopste i razmislja o tome da naudi samoj sebi na bilo koji nacin... jer, zivot je pred njom... sa njim, ili bez njega...

tako je vasem rikanu njegova majka jednom, kad je rek'o da je sve odradio jer je konacno uspeo da postigne jednu veliku stvar koju je sam sebi zacrtao par godina ranije, rekla: 'rile, ne budi smesan... zivot je pred tobom i tek ces da stvaras i da ispunjavas svoje planove... ne zuri nigde'... i jeste bas tako...

Back