Bol u desnom testisu

Maxy

Aktivan član
Poruka
1.881
U poslednje vreme osecam bol u desnom isu. Pri samom dnu testisa, kada ga pipnem zaboli me i kao da se bol prenese na donji deo stomaka.Inace bol ne osecam, sve dok ne pipnem ili napravim neki cudan polozaj. i konstantno imam neki cudan osecaj u desnom tesisu. Ne bol, neko neki blagi pritisak... Otici cu u ponedeljak kod lekara( sad trenutno nemam vremena). Da li neko ima iskustva, ili zna sta bi moglo da bude.
 
Evo moje iskustvo : u oktobru, jedne večeri u računarskoj učionici gde se održavao kurs iz AutoCAD-a, posle 3 sata sedenja, počela je da boli desna prepona. Bol se povećavao, da je desna noga morala da mi bude ispružena, ka autu čoveka, sa kojim sam se vratio sam odšepao kao da imam gips

Pri dolasku kući , bol se pojačao, bilo kakav dodir desnog testisa izazivao je jak bol, nisam mogao da sedim, čak mi je i leženje po strance izazivalo bol pa sam morao između kolena da stavim mali jastuk. I to je tako trajalo, to mi je potpuno iscrplo snagu i do prodavnice i nazad se jedva dovukoh

Ali alarm se upalio kad sam potpuno izgubio apetit i kad sam potpuno malaksao, ali ne kao od nezeba, nego baš odvratno. Odoh kod doktorke, dala mi je uput za rologa, on je preporučio ultrazvuk i rekao je da ne napipava ništa abnormalno. To zadovoljstvo je koštalo 2 500 dinaram nalazi su ok, urolog je rekao da je to od neke tetive. Trajalo je oko 5-6 dana, bilo mi je jako jako loše pomislio sam da imam rak na testisu, ali verovatno da je to neki privremeni slom organizma. Ako ti nije natečen (kao meni), verovatno nije ništa, ali obavezno traži uput za urologa, a od njega za ultrazvuk z:poz:

Da ponovim svaki dodir testisa tada, rezultirao je u užasno prodornim bolovima ...
 
Poslednja izmena:
ja imam problem bas sa desnom nogom, hronicni :) sa ligamentima... mozda ima neke veze. nadam se samo da nije rak :)

Dakle verovatno,ti ništa nije natečeno , kad ne spominješ to, što je dobro, jer je rak testisa vrlo opasan, metastazira na jetru. Idi snimi jedan dan testise, prepone, abdomen i ne boli te glava :ok:

To je zona u kojoj se lako vidi, ako nešto nije u redu, to može svaki doktor sa ultrazvukom
 
Poslednja izmena:

Back
Top