Bol pri ejakulaciji

Brate12

Početnik
Poruka
2
Dobar Dan.
Imam 15 godina i vec mesec dana mi se javlja bol u stomaku prilikom ejakulacije.Tj nisam nesto mnogo puta ejakulirao za to vreme ali se bol javlja u stomaku i zavrsava se posle jedno 5 minuta posle ejakulacije. Isto poslednji put kad sam ejakulirao sperma je bila svetlo zute boje?

Sta moze da bude problem?

Mozda mnogo mlatis, mislim intenzivno, odmori jedno nedelju dana pa vidi kako ce biti.
I meni se to desavalo u tim godinama jednom u par meseci, doduse nije trajalo mesec dana nikada.

Mada ako masturbiras 2 puta dnevno ili vise, i to svakog dana, mozda je to u pitanju.

E sad, za promenu boje ne znam, ako si imao neki nezasticen seks, moguce da je to.
Desi se da ima "kapljica" crvene ili zute, ili braonkaste boje u spermi, ali to je jer ti je neki kapilar pukao, sto prodje samo od sebe.

Dobar Dan.
Imam 15 godina i vec mesec dana mi se javlja bol u stomaku prilikom ejakulacije.Tj nisam nesto mnogo puta ejakulirao za to vreme ali se bol javlja u stomaku i zavrsava se posle jedno 5 minuta posle ejakulacije. Isto poslednji put kad sam ejakulirao sperma je bila svetlo zute boje?

smanji masnu i slanu hranu

Dobar Dan.

imas li nekog kineza il' japanca u familiji?

- - - - - - - - - -

Ја када сам први пут видео своју сперму мислио сам да ми се ближи крај...била је то ера када није било Нета,компјутера и цела два РТС канала :)

ja zmurim kad izlece posto mi gadno da gledam sta se posle radi sa njom... bljak

Back