Bol pri dodirivanju

zeronie

Početnik
Poruka
26
Kada imam odnos sa devojkom i kada krenem prstima da joj stimuliram klitoris, ona svaki put posle par sekundi kaze da krece da je boli
Jel zna neko sta da uradim da je ne boli, pri tome znam da je to osetljivo mesto i ne pritiskam jako

:zcepanje: puž :rotf:

pa lepo, nekim curama jednostavno ne prija pritisak direktno na klitoris, nego lepo može i celom šakom sve da obuhvati dole pa kružnim pokretima.. ili recimo da mu peva i to može :)))

najbolje da ti zategnesh kucicu a ja cu da ga vabim sa parcetom mesa pa ce mozda na miris ko ker pundravac da pomoli gawicu...a ako je pomoli onda je gotov.... upecan :hahaha:

- - - - - - - - - -

Da mu peva al na uvce :zper:

a da bi dosho do uvca morash da legnes na stomak... jel' pametnice? :hahaha:

slusaj ove zemskinje znaju one kako a i insuacije daju imas jezik, usta pa probaj sve a najbolje da ti ona kaze ili pokaze kako hoce

kume to u nerazvijenim krajevima bas zbog vakih kompleksnih situacija otfikare da ne bi imali problema pa razglabali po forumima :hahaha:

- - - - - - - - - -

Obozavam kad dodje neki posten covek izlozi problem a onda se mi kerebecimo o njegovom jadu :lol:

ti se kerebechish ...josh trazish pevanje francuskih sansona na "uvce" ko da sam zak brel :lol:

Back