gnjec
Aktivan član
- Poruka
- 1.817
Ispod 2000 nema. Ja mislim da nas najbolji tim - CDS su oko 2500 din mesecno. Nalaze se u ul. Bore Vukmirovica 14...treninzi su uto/cet od 17h i sub od 15h pa idi i raspitaj se.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Колико боксери раде склекова, згибова, колико трче? Да ли имају одређени број понављања, или раде што више могу и још преко тога? Је ли се онај ко озбиљно тренира бокс убија од тренинга? Наизменично иду техника, ударци, трчање, вежбе снаге? Немам појма, лупам. Никада ништа нисам тренирао, осим што изађем мало и вежбам напољу, а волим бокс.
Претпостављам да код озбиљног приступа боксу не постоје 2 - 3 термина недељно, нема опијања викендом, мора да се тренира дисциплиновано и непрестано. Много више волим бокс од ММА, или било које друге борилачке вештине.
Kao rekreativac, sam sebi prilagodjavas treninge,a ako ces na takmicenja, onda se trener slusa.
Како изгледа боксерски тренинг?
Па добро, може ли неко да каже нешто, чисто да знам шта и како се ради. Ето, када бих отишао у неки клуб, коме да се јавим ако хоћу да видим тренинг, или коме да се јавим ако хоћу да тренирам? Потпуно сам неупућен у ту причу. Како да нађем тренера, или ми одређују тренера? Било какав савет.
Хвала ти за видео снимак, одличан је.
Не знам ништа о боксу, а вероватно и оно мало што мислим да знам је погрешно, али имам једно питање, а ви отворено реците да ли грешим. Да ли су већина ових момака рекреативци, или почетници? Делује ми да имају "рупе", тј. да би се лако могло доћи до њихове главе и браде; и делује ми да код доста њих ударци нису толико јаки.
Добро, ја када бих примио један такав ударац видео бих да ли је слаб и када бих пробао да га ударим, промашио бих за километар.
Управу си,из мог искуства рекао бих да су велика већина а можда и сви рекреативци,што се тиче јачине ударца,она није најбитнија током рада са фокусерима,поготово код рекреативаца,више се даје значаја прецизности ударца и техници