27E
Legenda
- Poruka
- 52.561
longest siege during World War II was that of Leningrad, which lasted
for 900 days, from September 1941 to January 1944, when Hitler
attempted to starve the Soviet city of three million people into
submission. Estimates of the number of residents who died from
starvation, disease or cold range from 641,000 to 800,000.
najduza opsada za vreme WWII bila je oko lenjingrada, trajala je 900 dana, od septembra 194. pa do januara 1944., kojom je hitler pokusao da izgladni sovjetski grad od tri miliona ljudi. procenjene broj stanovnika umrlih od izgladnjivanja, bolesti i hladnoce krece se od 641.000 do 800.000
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
kratak opis ruskog filma, direktno bez uvijanja govori brojkama o hitleru, njegovoj ujedinjenoj evropi i cehu koji su platili , ipak, neduzni. nikad dovoljno osudjeni ratni zlocin nemaca, jer ovako nesto ne moze da uradi jedna partija
mene licno asocira na politicke, ekonomske i vojne mengele u koje su eui i nato stavili srbiju,
odajem postu tamosnjim zrtvama, ali me bole i savremene nase zrtve
for 900 days, from September 1941 to January 1944, when Hitler
attempted to starve the Soviet city of three million people into
submission. Estimates of the number of residents who died from
starvation, disease or cold range from 641,000 to 800,000.
najduza opsada za vreme WWII bila je oko lenjingrada, trajala je 900 dana, od septembra 194. pa do januara 1944., kojom je hitler pokusao da izgladni sovjetski grad od tri miliona ljudi. procenjene broj stanovnika umrlih od izgladnjivanja, bolesti i hladnoce krece se od 641.000 do 800.000
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
kratak opis ruskog filma, direktno bez uvijanja govori brojkama o hitleru, njegovoj ujedinjenoj evropi i cehu koji su platili , ipak, neduzni. nikad dovoljno osudjeni ratni zlocin nemaca, jer ovako nesto ne moze da uradi jedna partija
mene licno asocira na politicke, ekonomske i vojne mengele u koje su eui i nato stavili srbiju,
odajem postu tamosnjim zrtvama, ali me bole i savremene nase zrtve