Bojler ubio čoveka!

Nije bojler bio uzemljen, garantovano. Ili je neko izbacio "beskorisnu" sklopku. Ko je još video da grejač probije na masu.

Nego ti proveri da li ti je uzemljenje u kući/stanu dobro i proveri u kakvom stnju ti je sklopka. Ako to sve radi kako treba, prilično si siguran od tih sranja. Generalno gledano, praktično svaki uređaj može da te ubije ko zeca ako su ova dva neispravna. Prošle godine poginula komšinica od aspiratora.

gasim bojler :I

a kakvi ste sa fenom, imam neki aspekt u horoskpou iznenadna smrt... i tako kad susim kosu... ali privikla sam se
valjda je braun ili filips ono povlacio seriju fenova zbog nekih problemcica (verovatno neki sitan ali moguce fatalan) a ovaj fen je obican fen nije ta marka.
znaci moras da imas marku sto jes jes.

ali moze da se upali i dok gori, ono gde su prekidaci... kod mene se nekad bas greje

Nije bojler bio uzemljen, garantovano. Ili je neko izbacio "beskorisnu" sklopku. Ko je još video da grejač probije na masu.

Nego ti proveri da li ti je uzemljenje u kući/stanu dobro i proveri u kakvom stnju ti je sklopka. Ako to sve radi kako treba, prilično si siguran od tih sranja. Generalno gledano, praktično svaki uređaj može da te ubije ko zeca ako su ova dva neispravna. Prošle godine poginula komšinica od aspiratora.

Znaš li,Paganko,da Rusi nemaju uzemljenje.
Kod njih je nekakvo "nulovanje".
Nisam iz elektro struke,pa mi i razlika nije razumljiva.
Uglavnom,cela Moskva,odnosno ruski sistem je na tom "nulovanju"....!

Kad bi me tako jak drmno, od mene ne bi ostali ni dugmići....:lol:

.Al,pazi, ne znam šta znači ventil, gumice...ništa ne curi, nema čišćenja kamenca, ne čekaš tri sata da se zagreje voda......milina.
Kad nestane struje nema tople vode..:(

Ma,nem pojma.
Ne mogu da zamislim da se kupam na protočni.
Iako je zajeban i onaj na butan gas.
Njega sam koristio više puta,jer su takvi
bojleri bili instalirani u klubu.
Ali,uvek sam imao neku doziranu nelagodnost.
Zbog pomisli na eksploziju.
Jebbem li ga.
Čovek danas ni u šta ne može biti siguran 100%...

Back