Bojkotujmo GMO i industrijsku hranu punu emulgatora i aditiva

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Zoran Jov

Elita
Poruka
16.194
Ovaj tekst bi nekome mogao spasiti zdravlje, a nekome i život, pa zato od srca preporučujem da ga pročita svako kome je stalo do sopstvenog zdravlja i života.

Danas u toku dana, u jednom velikom trgovačkom marketu (da ne navodim njegovo ime i da ga ne reklamiram za 0 dinara/kuna/maraka/franaka/dolara/eura, kao neki izrodi našeg naroda, GMO žderači od 300 kila, koji rade za cioniste za 0 dinara/kuna/maraka/franaka/dolara/eura), bio sam u nabavci nekih sredstava za higijenu. To su jedine stvari koje kupujem u prodavnicama, jer mi se može tako. Hranu nikada neću kupiti u marketu, jer mi se i to može, već samo na pijaci.

I tako, šetajući po celom marketu, onako “kupoholičarski”, više glumeći nekoga ko ide u šoping nego što sam zaista ljubitelj kupovine, prođoh i pored dela gde se prodaju meso i pekarski proizvodi. I jedna baka mi privuče pažnju time što je od trgovkinje tražila najveći somun, pitajući je pri tom da li u njemu ima kvasca ili je beskvasan. I trgovkinja joj reče da somun sadrži kvasac, zatim integralno pšenično brašno i najzad sojino brašno. Kad sam to čuo diže mi se kosa na glavi, instinktivno, ne zbog sebe, jer godinama ne jedem hleb i pekarske proizvode, niti ću ih ikada jesti, i zbog svog zdravlja, ali i u inat cionistima i njihovim slugama koji rade za njih za 0 dinara/kuna/maraka/franaka/dolara/eura, već zbog mnogih ljudi do kojih mi je stalo, a koje sistem truje preko hrane.

(Ja se, kao neko ko u sebi ima jako mnogo paganskog duha pobune, kada sam u pravu, vodim onom pričom iz 90-tih godina prošlog veka, kad su nas u Srbiji tadašnji vlastodršci, krepani Slobodan Milošević i buđava Mirjana Marković, pokušali da maltretiraju preko svojih medija, da ne gledamo njihov dnevnik, jer ako ga gledamo nerviraće oni nas, a ako izađemo vani i lupamo u šerpe i lonce onda ćemo nervirati mi njih. Dakle, tako i ja sada. Naime, ako bih jeo meso, mleko i jaja, kao i industrijsku i termički obrađenu hranu sa kodom HACCP, konzumirao duvan, alkohol, drogu i lekove - onda bi bogoborno i bogohulno obrezani cionisti nervirali mene, i atakovali na moje zdravlje; a ako ja sve to bojkotujem, zato što je tako bolje i zdravije, ali i iz inata njima - onda ispada da se ja rugam njima i da ja nerviram njih. Ojha.)

I zamolih pomenutu baku da mi pokaže etiketu sa cenom, jer sam video da se na njoj ne nalazi samo cena, već i sadržaj somuna. Ako sam dobro zapamtio, pisalo je sledeće: pšenično brašno Tip 500 (puno glutena), pšenično brašno Tip 850 (takođe puno glutena), zatim integralno pšenično brašno (čitajte GMO brašno), zatim voda, so i kvasac, zatim emulgatori - E 240 i E 260 - i na kraju najveći otrov, naime sojino brašno.

Koga zanima šta su emulgatori, neka progugla i videće da je većina emulgatora proizvedena od svinjskih otpadaka, ponajviše od svinjske njuške, kao i svinjskih papaka i svinjskih creva. Njihovim smišljenim ubacivanjem u široku upotrebu, u ovom slučaju u masovnu ishranu, vegani i vegetarijanci koji jedu hleb ili industrijsku hranu sa kodom HACCP, punu emulgatora, ne mogu se nazvati pravim veganima i vegeterijancima, niti se muslimani mogu nazvati pravim muslimanima, jer su svi zajedno samo jadni izmanipulisani svinjožderi.

Više o svemu tome, za onoga ko ne veruje, imate ovde:

http://www.rts.rs/page/magazine/sr/...vi+svinjetine+u+svakodnevnim+namirnicama.html

Kao i ovde:

http://www.intermagazin.rs/vodic-kroz-emulgatore-hrana-kao-genocidno-oruzje

Na ovaj način masoni i iluminati pretvaraju vegane i vegetarijance, koji jedu hleb i industrijsku hranu sa kodom HACCP, a sami sebe lažu i zavaravaju kako su pravi vegani i vegetarijanci, kao i muslimane, koji jedu hleb i industrijsku hranu sa kodom HALAL, a sami sebe lažu i zavaravaju kako su pravi muslimani, u najgore svinjoždere, sluge Novog svetskog poretka, ispranog mozga, i pored toga u njih ubacuju kancerogene ćelije.

Voće i povrće je jedina prirodna hrana koja, kad se konzumira u sirovom stanju, u telo unosi žive ćelije, dok termički obrađena i industrijska hrana, puna aditiva i emulgatora, kad se konzumira, u telo unosi mrtve i kancerogene ćelije, i izaziva autoimune bolesti, jer se telo brani od materija koje ne prepoznaje. Koji je cilj i svrha svega ovoga? Pa verovatno to da se ljudima ispranog mozga, odnosno robovima sistema, prodaju lekovi, da bi se lečili od bolesti koje izaziva industrijska hrana, kao i to da se smanji broj ljudi na planeti, jer mnogi aditivi i emulgatori na duže staze izazivaju sterilnost. Sve to, u kombinaciji sa vakcinama, učiniće da se značajno smanji broj stanovnika na planeti u narednih pedesetak godina. Tvrdim da oko 80% dece koja su se rodila u poslednjih desetak godina neće moći da ostavi potomstvo. Ali to je već neka druga tema.

- - - - - - - - - -

Da se vratimo na soju, koju tajni vladari sveta nameću jadnim robovima sistema. Dakle, nikako mi ne ide u glavu, i nije mi jasno, koji je to degenerik, kakav izopačeni um, izmislio to da zajedno sa pšeničnim brašnom, kvascem i aditivima, u hleb, prehrambeni proizvod koji konzumiraju najšire narodne mase, stavi i sojino brašno? Ja imam mozak umesto televizora, i mene nikada, ali nikada, neće moći da izrade da kupim i konzumiram meso, mleko i jaja, GMO soju i sve njene proizvode, kao i industrijsku hranu punu aditiva i emulgatora, sa kodom HACCP, duvan, alkohol, lekove i drogu. I tačka.

Ima mnogo jadnih robova sistema koji tvrde kako su pečeno meso i industrijsko mleko zdravi. Ha ha ha. Veću glupost, od toga kako je mleko zdravo, dugo nisam čuo.

Evo da iznesem činjenice...

Nekoliko činjenica o mleku, iz čiste logike... Dakle...

Pitanje: Da li je mleko zdravo?

Odgovor: Nije. To bi bilo isto kao da neko postavi pitanje tipa: “Da li je pečenje zdravo?” Naravno da pečeno meso ne može biti zdravo. U mleku ne postoji nijedan jedini element koji je zdrav i/ili lekovit. Morate se upoznati sa sastavom mleka da biste znali o čemu govorim. Prosečan sastav kravljeg mleka je oko 87% vode i 13% suve materije; od čega, naime od te suve materije, 3,55% otpada na belančevine i to - 3% kazein, zatim 0,5% albumin, zatim 0,05% globulin, zatim 4,2 % laktoza i 4,7 % masti. Ovde nema nikakvih lekovitih sastojaka. Ovim sastojcima niko ko konzumira mleko i mlečne proizvode ne može njegovim konzumiranjem da zadrži već dobro zdravlje ili da izleči neko oboljenje.

Pitanje: Da li je mleko kontaminirano nekim materijama?

Odgovor: Da. Mleko sa farme, odnosno mleko koje pije većina robova sistema, a koje potiče sa farmi krava, puno je kravlje krvi i kravljeg gnoja, iz vimena, koja se ranjavaju mašinskom mužom, kao i ćelijama iz kravlje balege. Jadne životinje koje se muzu hrane se GMO proteinima i antibioticima, nikada u životu nisu izašle iz boksa gde provode svoj bedni život, i nikada u životu nisu videle Sunce.

Pitanje: Da li u mleku ima otrova?

Odgovor: Naravno. U industrijskom mleku nalazi se aflatoksin, često ga ima i po 10 puta više nego što je dozvoljeno propisima (što se mene tiče mogu ga povećati i 100 i 1000 puta, baš me briga, jer neću da ga pijem). Aflatoksin je otrov. Ima još nekih otrova, u manjem procentu.

Pitanje: Znači li sve ovo da mleko nije zdravo i da se ne preporučuje za upotrebu?

Odgovor: Apsolutno. Mleko je kontaminirano kravljom krvlju i gnojem, balegom, kao i aflatoksinom i još nekim otrovima.

Zaključak: Mleko je opasno po zdravlje i može se smatrati nekom vrstom otrova. Sve ostale priče nisu bitne.

Šta zaista piju oni koji piju “dugotrajno” reciklirano mleko?

Mleko sa isteklim rokom iz trgovina šalje se natrag proizvođaču, koji ima zakonsko dopuštenje da ponovi proces pasterizacije na 190°C, i da ga zatim vrati na tržište. Prema zakonu, taj proces može se ponavljati pet puta.

Proizvođač je dužan da objavi koliko puta je ponovio ovaj proces, i on ga obično objavi, ali na svoj način, znajući da niko ne pita da li je mleko prerađivano više puta. Tajna je napisana na dnu kartonske kutije, sitnim brojevima.

Reciklirano “dugotrajno” mleko:

mlijek10.jpg

Eto šta piju jadni robovi sistema. Tuga jedna.

Pretpostavimo da je napisani broj 123456, nedostajući broj označava koliko je puta mleko bilo reciklirano. Recimo 123, 56, broj 4 nedostaje - to znači da je tom mleku 4 puta istekao rok trajanja, i da je toliko puta bilo ponovo prekuvano.

To nije sve, jer u paketu sa 12 tetrapaka, nekim pakovanjima nedostaju brojevi, a drugima ne. Ipak to znači da je cela ta pošiljka tretirana jednako.

Na taj se način firme dobro bogate i to tako što recikliraju i ponovo prodaju više puta prerađivano pokvareno mleko. Naravno bez znanja onih koji snose zdravstvene posledice.

Neka vegani i vegetarijanci idu i pasu, rešen problem. Ne zanima me ičija ishrana vezana za religiju, država nema obavezu da im udovoljava.

Ti si beše reklamirao da je mlako štetno? Evo ja sam jeo mleko svakodnevno gotovo 20 godina, što kupovno, što naše kad smo imali krave i koze. Od kad sam se rodio pa do vojske, a i sada ga ponekad rado jedem.
U životu nisam slomio kost a pao sam bezbroj puta. Kud će vegani sa svojim krtim kostima....

Pitao sam trgovkinju da li se svi ti aditivi sipaju u sve hlebove, i sve pekarske proizvode, i potvrdno mi je odgovorila. Rekla mi je i to kako su oni ozbiljna trgovačka firma, za razliku od pekara, i da zato stavljaju sastav na etiketu uz koju ide i cena. Jasno mi je da nijedna pekara to neće učiniti.

Nešto kasnije bio sam u jednoj prodavnici zdrave hrane, gde sam kupio lešnike i bademe, i tu sam zamerio trgovkinji, a inače zameram trgovcima u zdravoj hrani, na tome što sojino mleko, tofu sir i ostale otrove od soje prodaju kao “zdravu hranu”, ali ne pred njenim kupcima, već nasamo, kad nema nikoga. Tako inače činim, jer nikome namerno i svesno ne kvarim posao. I ona me je pitala šta imam protiv soje i ja sam joj objasnio, u kratkim crtama, sve ono što piše na sledećem linku, ispod ovog i sledećeg pasusa. Njen komentar je bio da je ona nutricionista, da ne konzumira soju, kao ni njene otrovne proizvode, niti ih daje svojoj deci, ali kako ima ljudi koji su na dijeti i kojima soja može pomoći. Ja se nisam složio sa time da je GMO soja dobra za bilo šta, izneo masu argumenata, i priupitao je šta misli o hlebu. Njen odgovor bio je da su hleb jeli naši preci i da i mi treba da ga konzumiramo. Onda sam joj ispričao onu priču iz jednog velikog marketa i rekao kako naši preci kad su mesili hleb u njega nisu ubacivali ni E 240, ni E 260, kao ni sojino brašno. Ostala je bez teksta. Rekla je da jede hleb, ali kako nema pojma da se u hleb ubacuje i sojino brašno. Na žalost, danas je saznala da se ubacuje.

Pre nekoliko dana sam na svom Facebook zidu, i na nekoliko veganskih Facebook grupa, ukazao na to da je soja GMO otrov, kao i svi njeni industrijski proizvodi (naročito nekakvo “sojino mleko” i nekakav “tofu sir”), te izrazio sumnju da je oko 96% soje u svetu GMO. Neki pametnjakovići su se raspravljali sa mnom, govoreći kako to nije tačno, da je soja odlična, prirodna namirnica, da je “sojino mleko” zdrava hrana, a “tofu sir” najzdravija prirodna hrana, bez obzira što je na Codex alimentarius-u i HACCP-u, te su rekli kako je udeo GMO soje u proizvodnji soje u svetu svega 7%... i sve to naravno bez ikakvih argumenata. Ojha. Da ih demantujem. Evo linka koji potvrđuje moje sumnje:

. U zdravlje i čuvajte se.

Mada, kad bolje razmislim... Zašto uopšte upozoravati ljude na GMO soju? Neka jedu, previše ljudi hoda ovom planetom i taj broj je preko potrebno redukovati. A soja je, bila ona GMO (93%) ili ne (7%), “odlična namirnica”. Ubija inteligenciju i sposobnost brzog reagovanja na događaje iz okoline. Svi ljudi koji ne znaju šta je HACCP i Codex alimentarius, koji konzumiraju industrijsku hranu iz kutija, treba da jedu soju, jer soja je hrana za stoku, a stoka ne treba da misli.

Ja nemam nikakve koristi od ovoga što sam upravo napisao. To radim zato da se što više vas osvesti. Pamet u glavu, dok još ima pameti i glave. Nemojte slušati manipulatore. Bojkotujte njihovu hranu i njihove lekove... da ih tako dovedemo do bankrota... ili barem pokušajmo. Živi bili. Namaste.

Neka GMO paštetonje i GMO mlekonje nastave da proždiru GMO kobasice, salame, čvarke i paštete od svinjskih creva i tumora, kao i da gutaju industrijsko mleko puno kravlje krvi i gnoja, a neka vegane (ne i vegetarijance, jer baš me briga za jadne vegetarijance koji jedu kancerogena jaja i piju mleko puno krvi) ostave na miru. Ako te ne zanima tema, a nisi ni pročitao uvodan post, ne moraš ni da je zagađuješ svojim negativnostima. Ja nisam čuo da postoji ijedno ljudsko biće koje pase, jer ljudi imaju želudac, a ne burag. Ako hoćeš da diskutuješ o ishrani, onda nauči neke osnovne stvari iz oblasti biologije. Ovako ispadaš smešan, tačnije žalosno-smešan. Tuga. Koga je briga šta tebe zanima. I mene ne zanima turbo folk, pa ne gledam RTV PINK i njihove odvratne emisije.

Ti si taj koji zagađuje temu svojim rečnikom, ti pasi travu ko ti brani, baš te briga šta drugi jedu. Ovaj rečnik i stil pisanja bio je svojstven demijurgu :lol:
Ne znam gde si video u mom postu da je pomenut turbo folk ili pink, prekini da histerišeš.

Ti si beše reklamirao da je GMO soja zdrava namirnica? To je isto kao da si rekao da je osiromašeni uranijum zdrav.

Nisam ja ništa reklamirao, nemoj da lažeš bezočno.

Samo da dodam još nešto, kada se radi o argumentima. Ja tvrdim da je mleko hrana za bebe njene vrste, a ne odrasle jedinke, i to hrana majke za bebu, a ne za odraslu jedinku druge vrste. Kravlje mleko je hrana za kravlje mladunce (telad), ne i za odrasle krave i bikove. Ovčije mleko je hrana za ovčije mladunce (jagnjad), a ne za odrasle ovce i ovnove. Kozje mleko je hrana za kozje mladunce (jarad), a ne za odrasle koze i jarčeve. To je prirodni zakon. Tako kaže priroda. Znači kravlje mleko je hrana za telad, a ne za odrasle bikove ili krave, jer da jeste, odrasli bikovi i krave bi trčali da doje svoju majku i kada pređu na svoju čvrstu hranu. To ne čini nijedan odrasli bik ili odrasla krava. Isto važi i za ostale sisare. Ne postoji u prirodi nijedna vrsta čije odrasle jedinke, koje kada pređu na svoju prirodnu čvrstu hranu, trče pod svoje majke ili druge ženke koje imaju mladunce, da ih doje. Mleko od majke je jedina prava hrana za mladunce, a ne od neke druge žene ili ženke. To nije hrana za ljude. A što je ljudi zloupotrebljavaju, to je posebna priča. To je po prirodnom zakonu. I stvarno mi nije jasno šta nekome ovde nije jasno što se tiče mleka. Da nije tako, gledali bismo odrasle životinje kako zaskaču svoje majke ili druge ženke koje imaju mladunce, da piju njihovo mleko. To ne radi apsolutno niko. Čim pređu na svoju prirodnu hranu, odrasli sisari nikada više ne piju mleko. To što su ljudi protivprirodna stoka, pa otimaju hranu za mladunce druge vrste, i oni je konzumiraju, i još je proizvode od bolesnih i izmučenih životinja koje drže na farmama, a koje su zapravo GMO monstrumi koji nikada u životu nisu videli Sunce, je posebnu sadistička priča. I stvarno mi nije jasno šta nekome ovde nije jasno što se tiče mleka.

Čovek je vrhovni predator i može da pije mleko koje hoće, pa i ptičije ako mu se prohte. Krave u našim selima provedu u polju desetak meseci, sve do mrazeva. Ujutro idu iz štale, uveče se vraćaju. E sad, možda su nam livade GMO, ne znam.

Ja ne pijem mleko dugi niz godina i nikada nisam imao bolje zdravlje. U životu sam samo jednom slomio ruku, na jednom mestu, neki GMO mlekonja bi je da je doživeo to što sam ja doživeo polomio na više mesta. Vegani konzumiraju sastojke iz kokosa (već sam opisao koliko je dobro voće). Kud će GMO mlekonje sa svojim krtim kostima?

Ti ga ne pij, ko te tera. Evo vidiš ja nikada nisam slomio kost pa ti vidi čija je hrana bolja. Inače kokos u Srbiji raste na svakom ćošku.

Poslednja izmena:
Ti si taj koji zagađuje temu svojim rečnikom, ti pasi travu ko ti brani, baš te briga šta drugi jedu. Ovaj rečnik i stil pisanja bio je svojstven demijurgu :lol:
Ne znam gde si video u mom postu da je pomenut turbo folk ili pink, prekini da histerišeš.

Nisam ja ništa reklamirao, nemoj da lažeš bezočno.

Čovek je vrhovni predator i može da pije mleko koje hoće, pa i ptičije ako mu se prohte. Krave u našim selima provedu u polju desetak meseci, sve do mrazeva. Ujutro idu iz štale, uveče se vraćaju. E sad, možda su nam livade GMO, ne znam.

Ti ga ne pij, ko te tera. Evo vidiš ja nikada nisam slomio kost pa ti vidi čija je hrana bolja. Inače kokos u Srbiji raste na svakom ćošku.

Zašto zagađuješ temu svojim rečnikom? Ako ti se ne sviđa nemoj ni dolaziti na nju.Kako da pasem travu kad nemam burag. Travu pasu preživari, a čovek nije preživar. Ne znam nijedno ljudsko biće koje pase travu, niti sam ikada čuo za tako nešto. Nauči biologiju. Ti žderi GMO kobasice od svinjskih creva i tumora, ko ti brani, baš te briga šta drugi jedu. Demijurg, zli genije, stvoritelj ovog sveta. Šta ti imaš sa njim?

Nisam nigde video u tvom postu da je pomenut turbo folk ili pink, ja sam to pomenuo, da bi skontao na šta mislim kad kažem da ne treba da dolaziš na ovu temu ako te ne zanima. Ja ne slušam turbo folk pa stoga ne gledam RTV PINK. Tško da možeš da shvatišš na šta sam mislio. Što lažeš da histerišem? Gde su uzvičnici? Ti kažeš - “prekini” - i ja uradim to što ti kažeš. Nećeš gledati taj film; nikada. Zašto histerišeš?

Nisam ni ja ništa reklamirao, nemoj da lažeš bezočno u moje ime.

Čovek je najveći degenerik i rak rana ove planete i može da pije šta god hoće, pa i mleko koje hoće, pa i ptičije, ako mu se prohte, ali to nije prirodno. Ja ne govorim o kravama u našim selima što provedu u polju po desetak meseci, sve do mrazeva, što ujutro idu iz štale, a uveče se vraćaju. Govorim o onim GMO monstrumima što žive na farmama, ceo život zatvorene u boks iz koga ne mogu da mrdnu, i nikada u životu nisu videle Sunce. Njihovo GMO mleko, puno krvi i gnoja, usled mašinske muže i povređibvanja vimena, nalazi se na rafovima u prodavnicama. Fuj. I, šta veliš, možda su nam livade GMO? Ovakvu glupost nisam čuo u životu. Aha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha. Smejem se tačno 33 puta.

Ne sme niko da me natera. Probali neki policajci, pa završili u Unutrašnjoj kontroli. Evo, vidiš, nikad ne reci nikad, a da si ti pao sa II sprata kao ja slomio bi ruku na tri mesta, a ne samo na jednom, kao ja. Normalno da je bolja prirodna hrana od industrijske. Nemoguće da si ovoliko glup. Čitaš li sebe šta pišeš? Inače, kokos se dovozi u Srbiju i košta koliko jedna vekna GMO hleba. Razlika je u tome što u kokosu imaš sve, a u hlebu ništa.

Evo ti tvoja hrana...

Bljak.

Zašto zagađuješ temu svojim rečnikom?

Bacam đubre na deponiju koju si ovde otvorio.

Ako ti se ne sviđa nemoj ni dolaziti na nju.

Mogu da idem gde hoću, isto kao što možeš i ti da prosipaš polu-istine ovde.

Kako da pasem travu kad nemam burag.

Svakako se ponašaš kao da imaš jedan,

Travu pasu preživari, a čovek nije preživar. Ne znam nijedno ljudsko biće koje pase travu, niti sam ikada čuo za tako nešto. Nauči biologiju
.

Čini se da si ti taj kome trebaju časovi biologije.

Ti žderi GMO kobasice od svinjskih creva i tumora, ko ti brani, baš te briga šta drugi jedu.

Ti si taj koji drugima soli pamet u svakoj prilici, dve teme ipsod ove jedna ti je već zatvorena.

Demijurg, zli genije, stvoritelj ovog sveta. Šta ti imaš sa njim?

Baš ništa. Možda si ti stari demi pa se praviš blesav, on je imao potpuno isti stil pisanja kao i ti. Možda si zao koliko i on ali genije sigurno nisi.

Nisam nigde video u tvom postu da je pomenut turbo folk ili pink, ja sam to pomenuo, da bi skontao na šta mislim kad kažem da ne treba da dolaziš na ovu temu ako te ne zanima. Ja ne slušam turbo folk pa stoga ne gledam RTV PINK. Tško da možeš da shvatišš na šta sam mislio. Što lažeš da histerišem? Gde su uzvičnici? Ti kažeš - “prekini” - i ja uradim to što ti kažeš. Nećeš gledati taj film; nikada.

Dolazim jer pišeš polu-istine.

Zašto histerišeš?

To je ono što ti radiš, ne želim da ti otimam 'leb iz usta.

Nisam ni ja ništa reklamirao, nemoj da lažeš bezočno u moje ime.

Naravno da jesi, eno ti tema zatvorena zbog toga.

Čovek je najveći degenerik

To si možda ti, slobodno piši u svoje ime.

i rak rana ove planete i može da pije šta god hoće, pa i mleko koje hoće, pa i ptičije, ako mu se prohte, ali to nije prirodno.

Naravno da je prirodno.

Ja ne govorim o kravama u našim selima što provedu u polju po desetak meseci, sve do mrazeva, što ujutro idu iz štale, a uveče se vraćaju. Govorim o onim GMO monstrumima što žive na farmama, ceo život zatvorene u boks iz koga ne mogu da mrdnu, i nikada u životu nisu videle Sunce
.

Napisao sam ti kako se mleko proizvodi kod nas.

Njihovo GMO mleko, puno krvi i gnoja, usled mašinske muže i povređibvanja vimena, nalazi se na rafovima u prodavnicama. Fuj. I, šta veliš, možda su nam livade GMO? Ovakvu glupost nisam čuo u životu. Aha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha. Smejem se tačno 33 puta.

Ne histerišeš naravno, zapravo, potpuno si poludeo te tvoje zdrave hrane.

Ne sme niko da me natera. Probali neki policajci, pa završili u Unutrašnjoj kontroli. Evo, vidiš, nikad ne reci nikad, a da si ti pao sa II sprata kao ja slomio bi ruku na tri mesta, a ne samo na jednom, kao ja. Normalno da je bolja prirodna hrana od industrijske. Nemoguće da si ovoliko glup. Čitaš li sebe šta pišeš? Inače, kokos se dovozi u Srbiju i košta koliko jedna vekna GMO hleba. Razlika je u tome što u kokosu imaš sve, a u hlebu ništa.

Prevoz tog kokosa više zagadi prirodu neko proizvodnja litra mleka.

Evo ti tvoja hrana...

Moja hrana je u bašti.

Bacam đubre na deponiju koju si ovde otvorio.

Mogu da idem gde hoću, isto kao što možeš i ti da prosipaš polu-istine ovde.

Svakako se ponašaš kao da imaš jedan,

Čini se da si ti taj kome trebaju časovi biologije.

Ti si taj koji drugima soli pamet u svakoj prilici, dve teme ipsod ove jedna ti je već zatvorena.

Baš ništa. Možda si ti stari demi pa se praviš blesav, on je imao potpuno isti stil pisanja kao i ti. Možda si zao koliko i on ali genije sigurno nisi.

Dolazim jer pišeš polu-istine.

To je ono što ti radiš, ne želim da ti otimam 'leb iz usta.

Naravno da jesi, eno ti tema zatvorena zbog toga.

To si možda ti, slobodno piši u svoje ime.

Naravno da je prirodno.

Napisao sam ti kako se mleko proizvodi kod nas.

Ne histerišeš naravno, zapravo, potpuno si poludeo te tvoje zdrave hrane.

Prevoz tog kokosa više zagadi prirodu neko proizvodnja litra mleka.

Moja hrana je u bašti.

Ada, ma, je li, bogoti? Ti si kao neki mangup ovde? Upao si na izvanrednu temu, potkrepljenu činjenicama, napisanu iz srca, kao pas na seosku utakmicu. Mislio sam da ćemo diskutovati na temu, a ne da se vređamo. Ali kad već hoćeš da se teraš sa mnom, imaćeš igru u kojoj ćeš biti razbijen argumentima kao stara kanta. Đubroski zagađuje deponije.

Ne, časti mi, to ti samo misliš da možeš da ideš gde hoćeš, ali ne možeš. Ne daju ti, odnosno sputavaju te oni koji su te otrovali GMO kobasicama, salamama, čvarcima i paštetama od svinjskih creva i tumora. Sve ovo ne govoriš i ne pišeš ti, no iz tebe govori kravlja krv i gnoj iz GMO mleka. Ja ne prosipam nikakve poluistine (a ne polu-istine) ovde. Ovo što si napisao može da napiše i malo dete. Navedi šta su poluistine. Ne baviš se temom, već postavljačem. Veoma infantilno.

Šta te briga kako se ponašam, i kakav sam, nisam te zvao da živiš sa mnom. U stvari uopšte te nisam pozvao da se baviš time šta sam i kakav sam, i još da izmišljaš svakakve nebuloze u moje ime. Moram te u startu razočarati: oženjen sam, a i nisam gej. Nijedan čovek nema burag i ne može pasti travu, niti je preživati. Pobrkao si lončiće.

Na osnovu čega se to i kome čini da sam ja taj kome trebaju časovi biologije? Navedi neki argument. Ovako lupaš kao Maksim po diviziji. Tebi su potrebni časovi biologije, jer lupaš kako vegani pasu travu. Ne poznajem nijednog jedinog vegana koji pase travu. I nikada neću upoznati nekoga takvog, pošto nijedan čovek nije preživar. Nemaš pojma o pojmu. Sedi dole. Jedan.

Ne, časti mi, ja nikome ne solim pamet ni u kakvoj prilici, a so uopšte ne koristim, jer nije hrana za ljude. Evo i zašto... So (i morska, i himalajska, i bilo koja) nije hrana, već otrov. I ne treba je konzumirati. Morska so sadrži emulgator E-536 (
. Kakve dve teme ipsod? Šta znači reč “ipsod”? Teško da i ti znaš šta znači.

Baš ništa? Kakav si ti stari “demi”? Šta ti to znači? Što se praviš blesav? O čemu uopšte govoriš? Kakav “on” je imao potpuno isti stil pisanja kao i ti? Ništa ne razumem. Jesi li ti kompententan da diskutuješ o temi ili si došao ovde da istresaš svoje frustracije izazvane mojom pojavom na ovom podforumu? Nisi oborio nijedan argument koji sam izneo u uvodnom postu, i ostalim opširnim postovima, gde sam izneo gomilu argumenata. I ovde sam izneo gomilu argumenata. A ti sve vreme pišeš stvari kao učenik nižih razreda osnovne škole. Šta te briga kakav sam, nisam te zvao da živiš sa mnom. U stvari uopšte te nisam pozvao da se baviš time šta sam i kakav sam, i još da izmišljaš svakakve nebuloze u moje ime. Moram te u startu razočarati: oženjen sam, a i nisam gej. Zašto si možda zao koliko i on? Koji on? Ništa ne razumem. Ni ti sigurno nisi genije. Što se onda busaš u grudi kao da jesi? Ponašaš se kao da si dobio Nobelovu nagradu za najprvi i najglavniji post sveta?

Kakve poluistine (a ne polu-istine). Navedi nešto, pa repliciraj; upotrebi argumente. Ovo do sada ti je teška mizerija.

Ne, ja ništa ne radim što ne želim. Sve mi je dobro isplanirano. Vidiš li da su mi rečenice napisane bez ijedne jedine greške. Iza ovoga stoji velika pamet i inteligencija; očigledno. Što se za tebe ne može reći, Ne želiš da mi otimaš? Pa ti ni to ne umeš. Kakav ’leb iz usta? Piše se leb (a ne ’leb), ne pišeš metričku poeziju. Ne jedem leb godinama. Sve si pobrkao. Ne znaš gde ti je dupe a gde ti je glava. I šta te briga kakav sam, nisam te zvao da živiš sa mnom. U stvari uopšte te nisam pozvao da se baviš time šta sam i kakav sam, i još da izmišljaš svakakve nebuloze u moje ime. Moram te u startu razočarati: oženjen sam, a i nisam gej.

Šta naravno da jesi? Koja ti je tema zatvorena zbog toga? Ti živiš za forum i zbog foruma? Tuga.

Šta si možda ti? Degenerik? Kako ja mogu da budem to što si napisao da si možda ti kad ne jedem meso, mleko i jaja, industrijsku hranu sa kodom HACCP, ne konzumiram kafu, duvan, drogu i lekove, odnosno ništa što ljudi proizvode i pakuju u kutije. Nemam strukturne aberacije hromozoma i sa mojim genima je sve u redu. Već rekoh da treba da doučiš biologiju koju nisi naučio u školi. Za razliku od svih vas koji se trujete GMO hranom znoj mi ne smrdi kao vama. Da, ti slobodno piši u svoje ime.

Naravno da konzumacija mleka nije prirodna. Evo ja ću da ponovim i zašto. Kravlje mleko je hrana za kravlje mladunce (telad), ne i za odrasle krave i bikove. Ovčije mleko je hrana za ovčije mladunce (jagnjad), a ne za odrasle ovce i ovnove. Kozje mleko je hrana za kozje mladunce (jarad), a ne za odrasle koze i jarčeve. To je prirodni zakon. Tako kaže priroda. Znači kravlje mleko je hrana za telad, a ne za odrasle bikove ili krave, jer da jeste, odrasli bikovi i krave bi trčali da doje svoju majku i kada pređu na svoju čvrstu hranu. To ne čini nijedan odrasli bik ili odrasla krava. Isto važi i za ostale sisare. Ne postoji u prirodi nijedna vrsta čije odrasle jedinke, koje kada pređu na svoju prirodnu čvrstu hranu, trče pod svoje majke ili druge ženke koje imaju mladunce, da ih doje. Mleko od majke je jedina prava hrana za mladunce, a ne od neke druge žene ili ženke. To nije hrana za ljude. A što je ljudi zloupotrebljavaju, to je posebna priča. To je po prirodnom zakonu. I stvarno mi nije jasno šta nekome ovde nije jasno što se tiče mleka. Da nije tako, gledali bismo odrasle životinje kako zaskaču svoje majke ili druge ženke koje imaju mladunce, da piju njihovo mleko. To ne radi apsolutno niko. Čim pređu na svoju prirodnu hranu, odrasli sisari nikada više ne piju mleko. To što su ljudi protivprirodna stoka, pa otimaju hranu za mladunce druge vrste, i oni je konzumiraju, i još je proizvode od bolesnih i izmučenih životinja koje drže na farmama, a koje su zapravo GMO monstrumi koji nikada u životu nisu videli Sunce, je posebna sadistička priča. I stvarno mi nije jasno šta nekome ovde nije jasno što se tiče mleka. E sad ti navedi zašto je prirodno piti hranu za bebe druge vrste. Ako uopšte umeš. Navedeš argumente, da bi diskutovao, jer rečenica tipa - “Naravno da je prirodno” - kao i - “Nije tako!” - kao i “Nije tačno!” - nije argumentovana diskusija.

Napisao sam i ja tebi kako se ono industrijsko GMO mleko što se prodaje po marketima, upakovano u kutije, proizvodi na farmama. Puno je kravlje krvi i gnoja. Bljak.

Ne histerišem, naravno, jer sam potpuno zdrav. Nisam se razboleo ni od čega godinama. Ne mogu se ničim zaraziti. Nijedan virus ne može opstati u mojoj krvi, jer sam završio praksu solarne joge pre par godina. E, sad, ti kažeš: “Zapravo, potpuno si poludeo te tvoje zdrave hrane.” Pa ja moram da ti odgovorim na dva načina. Kao prvo, niko živ se nije razboleo od voća i povrća, što je jedina hrana koju konzumiram poslednjih nekoliko godina, a od konzumacije mesa, mleka i jaja su se mnogi ljudi razboleli, pa čak i umrli. Kao drugo, ti kažeš - “Zapravo, potpuno si poludeo te tvoje zdrave hrane” - ja kažem da nisam poludeo od te moje hrane - pa kako ko pravo govorio u moje ime (a šta ti imaš da govoriš bilo šta u moje ili bilo čije ime) - tako mu bog i univerzum dali pameti i zdravlja, i njemu i celoj njegovoj familiji, i njemu i celom njegovom potomstvu, a naročito potomstvu. Pošteno? Po N-ti put: šta te briga kakav sam, nisam te zvao da živiš sa mnom. U stvari uopšte te nisam pozvao da se baviš time šta sam i kakav sam, i još da izmišljaš svakakve nebuloze u moje ime. Moram te u startu razočarati: oženjen sam, a i nisam gej.

Tačno, prevoz bilo čega više zagadi prirodu neko proizvodnja litra mleka. Zašto onda voziš auto? Ali litar mleka ti zagadi telo kao deset litara benzina.

Ako je tvoja hrana u bašti, onda se radi o povrću. U tom slučaju to je i moja hrana. Sve si pobrkao. Mislio sam da će na ovoj temi da se diskutuje o njenom sadržaju, a ne da ćeš da upadneš ovde sa klinačkim komentarima. Ako tako računaš, radujem se tome da izađe na 10 ili čak 100 stranica. Ispašćeš smešan, odnosno žalosno-smešan, kao do sada. Samo bezveze gubiš vreme i nerviraš se. Ovo je tema o zdravoj hrani, a ne o tvojim frustracijama koje je izazvala moja pojava na ovom podforumu. Kontaš?

- - - - - - - - - -

Naravno da bojkotujem

Ojha, ojha, ojha ha...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back