Trazim_curu_zabrak
Domaćin
- Poruka
- 4.292
Opozicija se zalaze za bojkot ali on je odma unapred osudjen na neuspeh a evo i dokaza. Bojkot je uspeo samo ako je izlaznost manja od 40%. A kako da bude manja od 40% kad gradjani koji rade u javnim preduzecima MORAJU da izadju na izbore jer u suprotno dobice otkaz!!! A obzirom da vise od dve trecine radnih ljudi u Srbiji radi u javnim preduzecima tipa vojska, policija, sudstvo, skolstvo, birokratija, komunalne firme itd itd jasno je da izlaznost nikad nece biti ispod 40%.
E sad nemoguce da to ovi nazovi opozicionari neznaju a opet su za bojkot. kako to? Neznam i mene to cudi. A sa druge strane po meni je jedina prava opozicija Dr Jovana Stojkovic koja je jedina koja je protiv bojkota a nije Vuciceva kao sto je seselj, canak, vaterpolista i onaj narkos. A i nije u grupi onih koji su za bojkot!!!
E sad nemoguce da to ovi nazovi opozicionari neznaju a opet su za bojkot. kako to? Neznam i mene to cudi. A sa druge strane po meni je jedina prava opozicija Dr Jovana Stojkovic koja je jedina koja je protiv bojkota a nije Vuciceva kao sto je seselj, canak, vaterpolista i onaj narkos. A i nije u grupi onih koji su za bojkot!!!