Droid
Legenda
- Poruka
- 51.849
Ja ne znam te cetnicke kape... To nema veze sa Vojvodinom. Gnusam se sajkace.
Evo lepih sajkaskih uniformi. Pa zar nije?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledajte prilog 739348
Четнички војвода Младен Ђорђевић у друштву својих Косовара
~ АУТОРСКА ТЕМА ~
Бојкот је донео само то да ћемо имати једнопартијски парламент и бићемо као Северна Кореја. Најгори смо у Региону. Чак и Косово је демократска држава у односу на Вучићеву Србију јер је на Косову победом Куртијевог покрета била извршена мирна смена власти путем демократских избора. Али, циљ Ђиласа и његове групе националистичких п(л)аћеника окупљених у Савезу за Србију и јесте био да Вучић нема никаквих сметњи при потписивању Свеобухватног споразума са Приштином који ће Косову омогућити чланство у УН. А онда ће Савез за Србију са својим кандидатом на председничким изборима 2022 - у моменту док ово пишем као кандидат "бојкоташа" фигурира експонент руских интереса и четник Младен Ђорђевић (види слику) - да глуми "спасиоца нације". А нама Србијанцима не требају нови национализам и популизам. Србија што пре мора да се ослободи криминалног босанско-косоварског клана који нас угњетава и експлоатише, па да се и ми придружимо клубу демократских држава Балкана као што су Црна Гора и Северна Македонија.

Afera Bodrum?Треба да се гласа елекронски - ставиш личну у апарат, одабереш (ако је потребно више пута) и покупиш личну.
Коначни резутлтати сат времена после затварања биралишта.
Ако неко превари систем, па има три личне са три јмбг-а... Није то ствар апарата за гласање.
Svi rumeni u obrazima...pravi Slaninari...Ja ne znam te cetnicke kape... To nema veze sa Vojvodinom. Gnusam se sajkace.
![]()
Sa ili bez bojkota SNS ima vecinu.
To je izbor biraca, nikakva diktatura.
Koji je to idiotizam, ne zele na izbore jer kako kazu nema demokracije.A izbori se vrse po izbornom zakonu koji su oni donijeli dok su vladali! ahaaha
Диктатура?Kakav je to tzv. klub demokratskih država Balkana u kojem je jedna diktatura kao Crna Gora?![]()

Диктатура?
Ајд` поново, јер за умишљене жохаре из малог миста није довољно једном да се постави неки текст
Crna Gora otvorila poslednje poglavlje u pregovorima sa EU
Pa znas, kad Crna Gora otvara poglavlja, onda ne moze biti diktatura

Pa znas, kad Crna Gora otvara poglavlja, onda ne moze biti diktatura![]()
Tacno, po KomsijiZnači kada EU ukida sankcije protiv Belorusije kao nagradu što je ova prihvatila da ne prizna nezavinost Abhazije i Južne Osetije, to je dokaz da je Belorusija demokratska država?

Tacno, po Komsiji![]()
Ma on ni sam ne zna sta misli svakog jutra dok ne popije kafuA i ja pričam koješta. Otvarao je dosta tema o drugu Lukašenku nedavno.
Vidi se da se komša loži na sve te diktature, tako da nikada u suštini nisam razumeo te njegove duple aršine zbog kojih npr. ne voli Vučića ili npr. Putina.
Pretpostavljam da to demokratska u njegovom shvatanju ima isto značenje kao i demokratska republika u nazivu Severne Koreje?

Zasto aparat, zasto ne i bankomat....Треба да се гласа елекронски - ставиш личну у апарат, одабереш (ако је потребно више пута) и покупиш личну.
Коначни резутлтати сат времена после затварања биралишта.
Ако неко превари систем, па има три личне са три јмбг-а... Није то ствар апарата за гласање.
Па само по *******има и нео-информбировцима сва отворена поглавља у преговорима о придруживању Европској унији нису доказ да је Црна Гора демократска држава.Tacno, po Komsiji![]()
Bojkot jeste besmislen, ali ne iz komšinih razloga. Neizlazak na izbore je druga stvar i nema veze s bojkotom.Komšo nekad si bio vatreni pristalica bojkota i SZS. To ti se ogadilo zbog napada Boška na Mićuna i podrške litijama u Crnoj Gori a ne jer si spoznao besmisao bojkota.
Питаш како неко може да гласа двапут... И дајем мишљење да електронско гласање може то да спречи.Откуда овакав одговор, када нисам спомињао електронско гласање?
А, када већ спомињемо електронско гласање, оно би се свело на Брозове ћораве кутије - ништа што је електронско није 100% поуздано или подложно манипулацији.
Убацивање праве картице уместо некога ко није присутан. Без праве картице, не би ничега ни било.Afera Bodrum?
Само зато што су одлучили да буду против Руса и Србије.Диктатура?
Ајд` поново, јер за умишљене жохаре из малог миста није довољно једном да се постави неки текст
Crna Gora otvorila poslednje poglavlje u pregovorima sa EU
Da li se takozvani Beograd protivi Crnoj Gori iz verskih, ili iz rusopatofilskih pobuda?Само зато што су одлучили да буду против Руса и Србије.
Да ли је измишљање цркве од стране државе тековина 21. или отприлике 16. века?
dakle po tebi postoji samo oko 1% srba u srbiji jer otprilike toliko deli te stavove sa tobom. ti bi postreljao 90% sumadije. staljin 2. eto kakav je komsija "demokrata".Па ја не спорим да има политичких односно идеолошких "Срба" и међу Србијанцима. То су они који кажу да би био "Србин" мораш да будеш "православан" и да "мораш" да будеш антикомуниста, затим да на видном месту на полици држиш купусаре ромског теолога Николаја Велимировића, да Дражу Михаиловића сматраш за "првог герилца Европе", а Милана Недића за "српску мајку", да тврдиш да је "срце Србије" Зубин Поток а не Крагујевац, затим да је Тито 1948ме "уништио Србе", па како је "Црна Гора срБска држава", и мрзи ме да набрајам све те ваше будалаштине.
Међутим, све је више и више освешћених.
Ту постоје два аспекта. Један је сама технологија, а други процедура.Питаш како неко може да гласа двапут... И дајем мишљење да електронско гласање може то да спречи.
Око сигурности... Није то као што је некад било. Много зависи од употребе домаћих програма, зато што њихов стил може да буде другачији него нешто опште познато од мајкрософта, на пример.
Добар систем преко интернета је сигурно много поузданији него старе личне карте и једнак је овим чипованим.
Замисли, постоје Срби који живе у Црног Гори, и има их прилично.Da li se takozvani Beograd protivi Crnoj Gori iz verskih, ili iz rusopatofilskih pobuda?