Бојкот је донео - Шта?

Ja ne znam te cetnicke kape... To nema veze sa Vojvodinom. Gnusam se sajkace.

Evo lepih sajkaskih uniformi. Pa zar nije?

Sajkeiv.jpg

Pogledajte prilog 739348
Четнички војвода Младен Ђорђевић у друштву својих Косовара

~ АУТОРСКА ТЕМА ~

Бојкот је донео само то да ћемо имати једнопартијски парламент и бићемо као Северна Кореја. Најгори смо у Региону. Чак и Косово је демократска држава у односу на Вучићеву Србију јер је на Косову победом Куртијевог покрета била извршена мирна смена власти путем демократских избора. Али, циљ Ђиласа и његове групе националистичких п(л)аћеника окупљених у Савезу за Србију и јесте био да Вучић нема никаквих сметњи при потписивању Свеобухватног споразума са Приштином који ће Косову омогућити чланство у УН. А онда ће Савез за Србију са својим кандидатом на председничким изборима 2022 - у моменту док ово пишем као кандидат "бојкоташа" фигурира експонент руских интереса и четник Младен Ђорђевић (види слику) - да глуми "спасиоца нације". А нама Србијанцима не требају нови национализам и популизам. Србија што пре мора да се ослободи криминалног босанско-косоварског клана који нас угњетава и експлоатише, па да се и ми придружимо клубу демократских држава Балкана као што су Црна Гора и Северна Македонија.

Kakav je to tzv. klub demokratskih država Balkana u kojem je jedna diktatura kao Crna Gora? :lol:

Треба да се гласа елекронски - ставиш личну у апарат, одабереш (ако је потребно више пута) и покупиш личну.
Коначни резутлтати сат времена после затварања биралишта.

Ако неко превари систем, па има три личне са три јмбг-а... Није то ствар апарата за гласање.
Afera Bodrum?

Sa ili bez bojkota SNS ima vecinu.
To je izbor biraca, nikakva diktatura.
Koji je to idiotizam, ne zele na izbore jer kako kazu nema demokracije. :worth: A izbori se vrse po izbornom zakonu koji su oni donijeli dok su vladali! ahaaha

Šta ovo podebljano treba da znači?

Izborni zakon po kojem su se izbori sproveli je od ove godine, od 10. maja 2020. (i to poprilično skandalozno, dakle pred samog početka izborne kampanje)

Poslednja izmena:
Tacno, po Komsiji :P

A i ja pričam koješta. Otvarao je dosta tema o drugu Lukašenku nedavno.

Vidi se da se komša loži na sve te diktature, tako da nikada u suštini nisam razumeo te njegove duple aršine zbog kojih npr. ne voli Vučića ili npr. Putina.

Pretpostavljam da to demokratska u njegovom shvatanju ima isto značenje kao i demokratska republika u nazivu Severne Koreje?

A i ja pričam koješta. Otvarao je dosta tema o drugu Lukašenku nedavno.

Vidi se da se komša loži na sve te diktature, tako da nikada u suštini nisam razumeo te njegove duple aršine zbog kojih npr. ne voli Vučića ili npr. Putina.

Pretpostavljam da to demokratska u njegovom shvatanju ima isto značenje kao i demokratska republika u nazivu Severne Koreje?
Ma on ni sam ne zna sta misli svakog jutra dok ne popije kafu :P

Треба да се гласа елекронски - ставиш личну у апарат, одабереш (ако је потребно више пута) и покупиш личну.
Коначни резутлтати сат времена после затварања биралишта.

Ако неко превари систем, па има три личне са три јмбг-а... Није то ствар апарата за гласање.
Zasto aparat, zasto ne i bankomat....
Mislim kad glasas da ti odmah izbaci i kesh, ako si glasao za opciju SNS....

Tacno, po Komsiji :P
Па само по *******има и нео-информбировцима сва отворена поглавља у преговорима о придруживању Европској унији нису доказ да је Црна Гора демократска држава.
Али чак и ајд` ако кажемо да је та русопатологија ваш "политички", а не лудачки став, знаш шта вас iебе? Проста чињеница да је Дон Мило Ђукановић, Црногорски Тито који је увео Црну Гору у НАТО рекавши НЕ! русима и признавши независност Косова, на слободним и непосредним изборима одржаним 2018. године победио у срединама које ви називате "српским".

1596005858400.png

Откуда овакав одговор, када нисам спомињао електронско гласање?

А, када већ спомињемо електронско гласање, оно би се свело на Брозове ћораве кутије - ништа што је електронско није 100% поуздано или подложно манипулацији.
Питаш како неко може да гласа двапут... И дајем мишљење да електронско гласање може то да спречи.

Око сигурности... Није то као што је некад било. Много зависи од употребе домаћих програма, зато што њихов стил може да буде другачији него нешто опште познато од мајкрософта, на пример.
Добар систем преко интернета је сигурно много поузданији него старе личне карте и једнак је овим чипованим.

Убацивање праве картице уместо некога ко није присутан. Без праве картице, не би ничега ни било.
Уосталом, реч је о унутрашњем систему једне зграде, систему који је ко зна колико стар и ко зна ко га је правио. Скоро 20 година касније, стање је потпуно другачије.

Диктатура?
Ајд` поново, јер за умишљене жохаре из малог миста није довољно једном да се постави неки текст :kafa:

Crna Gora otvorila poslednje poglavlje u pregovorima sa EU
Само зато што су одлучили да буду против Руса и Србије.

Да ли је измишљање цркве од стране државе тековина 21. или отприлике 16. века?

Па ја не спорим да има политичких односно идеолошких "Срба" и међу Србијанцима. То су они који кажу да би био "Србин" мораш да будеш "православан" и да "мораш" да будеш антикомуниста, затим да на видном месту на полици држиш купусаре ромског теолога Николаја Велимировића, да Дражу Михаиловића сматраш за "првог герилца Европе", а Милана Недића за "српску мајку", да тврдиш да је "срце Србије" Зубин Поток а не Крагујевац, затим да је Тито 1948ме "уништио Србе", па како је "Црна Гора срБска држава", и мрзи ме да набрајам све те ваше будалаштине.
Међутим, све је више и више освешћених.
dakle po tebi postoji samo oko 1% srba u srbiji jer otprilike toliko deli te stavove sa tobom. ti bi postreljao 90% sumadije. staljin 2. eto kakav je komsija "demokrata".

Питаш како неко може да гласа двапут... И дајем мишљење да електронско гласање може то да спречи.

Око сигурности... Није то као што је некад било. Много зависи од употребе домаћих програма, зато што њихов стил може да буде другачији него нешто опште познато од мајкрософта, на пример.
Добар систем преко интернета је сигурно много поузданији него старе личне карте и једнак је овим чипованим.
Ту постоје два аспекта. Један је сама технологија, а други процедура.

За технологију можеш да даш само часну реч да није ништа уграђено да подешава резултате гласања и ништа више.

Процедура такође може бити спорна. На пример, по закону се тек после гласања могу бројати гласови, али овакав начин гласања омогућује да се у сваком тренутку зна кретање резултата, па администратору није проблем да то види, да то саопшти коме треба и да тај интервенише на одрђеним бирачким местима.

Неопходно је да машина за гласање штампа листић са опредељењем гласача, и то да се убаци у кутију, што се на крају мора сложити са оним резултатом у машини, а такође да штампа и листић за гласача који он носи и служи за евентуалне жалбе на регуларност гласања. Проблем је и то што ће "записник" са бирачког места имати само организатор гласања, а то је владајућа странке, а остали учесници га неће имати, па тиме ни основ за евентуалну жалбу.

Дакле, проблеми на све стране, или да се договоримо да сви верујему у часне намере владајуће странке која је изабрала поуздан хардвер и софтвер који није подложан манипулацији и да тако сви живимо срећно и задовољно - па шта нам Бог да.

Da li se takozvani Beograd protivi Crnoj Gori iz verskih, ili iz rusopatofilskih pobuda?
Замисли, постоје Срби који живе у Црног Гори, и има их прилично.

Да ли би свака нормална земља барем покушала да учини да се сународници, било где да су, осећају добро?

Видим да многима одговара брисање Срба, где год да су. Можда је много шта прошло, али не може више да пролази.

Back