Bojana Janković danas je pronađena mrtva u stanu. Potresna poruka sestre bliznakinje.

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
127.208
Voditeljka Bojana Janković (bivše Nikolić), koja se proslavila kao voditeljka Pinkove kultne emisije "City", pronađena je mrtva sinoć u stanu u Beogradu.

3LZk9kpTURBXy85NjYyNmViZDg4YzkwMDQwYTRmYWE5YzRmMGMzNzNiMi5wbmeRkwLNBLAA3gABoTAF

Njena sestra, Ivana, je sada na svom Instagram profilu objavila njihovu zajedničku fotografiju iz detinjstva, a srceparajućim rečima se oprostila od nje.

wR_k9kpTURBXy8wYjYyNzZhOGQ4ZTJlOTdjMjk0ZjUxNmJkNWNkMDgwYS5wbmeRkwLNBLAA3gABoTAF

Oduvek i zauvek, Ika Boka. Živećeš i dalje srce moje u meni, uklesana u mom srcu, u sećanju, u svakom dahu koji udahnem, tu si. I znam da to znaš, Boko. Svaki zrak sunca ću podeliti sa tobom, svaki osmeh ćeš osetiti i ti, i sve ono što čini ovaj život vrednim. Živećeš u mojoj duši zauvek... Nas dve to znamo - napisala je Ivana.

Bojanino telo pronađeno je juče oko 19 časova i poslato je na obdukciju​

Bojana bila u braku sa Ognjenom Jankovićem iz "Beogradskog sindikata"
L2Uk9kpTURBXy8yNmU2Yjg2ZDgyNzAxN2U2ODQ1N2FhNDBhNTdkZmE1Mi5wbmeRkwLNBLAA3gABoTAF

Bojana je inače bila u braku sa poznatim rediteljem i jednim od frontmena popularnog rep sastava "Beogradski sindikat", Ognjenom Jankovićem, a razveli su se nakon 15 godina.

Ovim tužnim povodom oglasio se Ognjen, koji je rekao:

- I dalje čekam potvrde, tako da ne mogu još uvek ništa da kažem. Razumite me - rekao je Ognjen Janković za "Telegraf".

Podsetimo, Bojana ima sestru bliznakinju, koja se zove Ivana, koja je takođe bila voditeljka.

Bojana se u svojoj poslednjoj objavi na Instagramu obratila najdražoj osobi.

Inače, sestra Bojane Janković ima čak istu profesiju kao ona, kao odraz u ogledalu!

https://www.blic.rs/sudbine/potresn...ic-ziveces-u-svakom-dahu-koji-udahnem/xvtprd9

ne mora da bude ni razvod ni droga :neutral:
da se nije vakcinisala

Moze biti sve to, a moze i nesto trece...

1)
Droga...mozda ali rekao bi ne...
Mislim....nije nemoguce s obzirom da je droga u Beogradu na izvolte (toliko o borbi protiv iste...), a pogotovo se diluje u medijskoj showbiz sekti i narocito Pink sekti gde je gazda licno i konzument i diler... i vec smo imali smrti u vezi toga - setimo se Ive Bodrožić...
Ali Bojana spram poslednjih Insta fotki deluje da je bila posvecena kcerkama i time sigurno ne u droga modu, a na nekim fotkama se vidi da ja trcala i maraton...
Mada...drustvene mreze su vecinom laz...jer na njima se svi kao smejemo i svi smo lepi...a kad se iskljuce...ide stvaran zivot...

2)
Mozda je i samoubistvo usled depresije ili cak "samoubistvo iz nehata" a usled neke lose kombinacije pilula...

3)
Mozda je i post-kovid-vakcin posledica...a kao negdasnji deo medija sigurno je bila izlozenija pritisku da se fejkcinise tada...
Kao i one tzv "Iznenadne smrti kod sportista", a koje se od kovida i posle fejkcinacije cesto desavaju...

4)
Mozda je i neka bolest koje nije bila svesna...ili mozda anoreksija/bulimija...jer na poslednjim fotkama deluje veoma mrsavo...
A one najcesce zene koje boluju od toga cute o tome i nerado dele tu pricu...

Mada obicno kad je bolest mediji kazu "Nakon duge i teske bolesti...", a ovde tako nisu saopstili vec su svi preneli "Nadjena mrtva..."

Što ostavlja sumnju...

...

Back