lapsi
Domaćin
- Poruka
- 3.973
Negdje sam pročitala 3 km. To mi je previše za tako malo dijete.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Negdje sam pročitala 3 km. To mi je previše za tako malo dijete.
Godina i po..3 km udaljena od kuće? Dijete od 2 godine? Hm.
https://www.telegraf.rs/vesti/srbij...-potocica-nasli-je-na-samo-700-metara-od-kuceNegdje sam pročitala 3 km. To mi je previše za tako malo dijete.
Možda i jeste odlutala, ali u moru plasiranih laži više ne možeš razlučiti šta je istina, a šta daleko od istine.Godina i po..
Ja vjerujem da jeste, čuvali su je braća od 6 i 7 godina jer je mama morala na posao. I opet država kao krivac, ne postoje besplatni vrtići, ne postoje pristojne nadoknade za majke za 3 i više djece, moraju raditi, moraju stan platiti, režije, djecu nahraniti a ne ostane im dovoljno da plate i vrtić ili tetu čuvalicu..Možda i jeste odlutala, ali u moru plasiranih laži više ne možeš razlučiti šta je istina, a šta daleko od istine.
Sirotinjo i Bogu si teška...Ja vjerujem da jeste, čuvali su je braća od 6 i 7 godina jer je mama morala na posao. I opet država kao krivac, ne postoje besplatni vrtići, ne postoje pristojne nadoknade za majke za 3 i više djece, moraju raditi, moraju stan platiti, režije, djecu nahraniti a ne ostane im dovoljno da plate i vrtić ili tetu čuvalicu..
Da, od cega da zive, ocekuju da negujes decu a ne zanima ih kako ces zaraditiJa vjerujem da jeste, čuvali su je braća od 6 i 7 godina jer je mama morala na posao. I opet država kao krivac, ne postoje besplatni vrtići, ne postoje pristojne nadoknade za majke za 3 i više djece, moraju raditi, moraju stan platiti, režije, djecu nahraniti a ne ostane im dovoljno da plate i vrtić ili tetu čuvalicu..
Nisi hodao u njihovim cipelama, radije ćuti.Da, od cega da zive, ocekuju da negujes decu a ne zanima ih kako ces zaraditi
Kako je tek samohranim roditeljima?
A kad izadje da prosi onda - sto prosi, sto ne radi?
Na sahranu.Ja vjerujem da jeste, čuvali su je braća od 6 i 7 godina jer je mama morala na posao
Samohran sam roditelj al sam imao srecu da su mi moji roditelji pomogliNisi hodao u njihovim cipelama, radije ćuti.
I 6 i 7 je malo od psa se ne bi odbranili kamo od coveka,kao da do nekih ne dolaze informacije poput dankinog slucaja da se opasuljeJa vjerujem da jeste, čuvali su je braća od 6 i 7 godina jer je mama morala na posao. I opet država kao krivac, ne postoje besplatni vrtići, ne postoje pristojne nadoknade za majke za 3 i više djece, moraju raditi, moraju stan platiti, režije, djecu nahraniti a ne ostane im dovoljno da plate i vrtić ili tetu čuvalicu..
Moze biti ,,zigosanje po Bibliji.Ih za to vreme će biti gotovi petnaestominutni konc gradovi.
Nećeš moći da se izgubiš i kad hoćeš da se izgubiš.
Ovo sad su samo pripreme za GPS čipovanje.
Za romsko dete nema pravilaZnate li da je moguć scenario da je dete nestalo da je kindapovano od strane vanzemaljaca. Niko ne zna kako je nestala sa lica zemlje dete od 2 godine, treba je ispitati detaljno čega se seća. Mnogo se desavaju otmice ali ljudi se nesecaju nićega
Evo bomba u Skupštini.Moguće.
Kad treba da se skrene pažnja javnosti sa teme narodnog ustanka.
Možda će opet planuti neki dom za stare ili neki splav potonuti
Znate li da je moguć scenario da je dete nestalo da je kindapovano od strane vanzemaljaca. Niko ne zna kako je nestala sa lica zemlje dete od 2 godine, treba je ispitati detaljno čega se seća. Mnogo se desavaju otmice ali ljudi se nesecaju nićega