Pronađena mala Dunja iz Uba!

Možda i jeste odlutala, ali u moru plasiranih laži više ne možeš razlučiti šta je istina, a šta daleko od istine.
Ja vjerujem da jeste, čuvali su je braća od 6 i 7 godina jer je mama morala na posao. I opet država kao krivac, ne postoje besplatni vrtići, ne postoje pristojne nadoknade za majke za 3 i više djece, moraju raditi, moraju stan platiti, režije, djecu nahraniti a ne ostane im dovoljno da plate i vrtić ili tetu čuvalicu..

Ja vjerujem da jeste, čuvali su je braća od 6 i 7 godina jer je mama morala na posao. I opet država kao krivac, ne postoje besplatni vrtići, ne postoje pristojne nadoknade za majke za 3 i više djece, moraju raditi, moraju stan platiti, režije, djecu nahraniti a ne ostane im dovoljno da plate i vrtić ili tetu čuvalicu..
Sirotinjo i Bogu si teška...
Žao mi je tih jadnih ljudi...

Da, od cega da zive, ocekuju da negujes decu a ne zanima ih kako ces zaraditi
Kako je tek samohranim roditeljima?
A kad izadje da prosi onda - sto prosi, sto ne radi?

- Ja sam Dunjin pradeda. Mnogo mi je drago. Imali smo tragediju da nam je od brata dete umrlo, dečko 21 godinu.
Svi smo juče bili na sahrani, sa mnom je bila i Kristina, majka Dunjina.
Kada smo došli čuli smo da je dete nestalo.
Ni sada kada je pronađena, nije mi jasno kako je nestala. A tuda gde je pronađena prošli smo milion puta i niko
je nije video. Dete je bilo u majičici, smrzlo se
. Ne smem da pomislim kako se osećala i kako je sada. Hvala bogu da
je pronađena - kaže Dunjin pradeda za "Blic".

Nemam reči da se tako mala deca ostave sama u kući, tj. na ulici...
Kad pradeda kaže: "nije mi jasno kako je nestala", dođe mi da provrištim...

I 6 i 7 je malo od psa se ne bi odbranili kamo od coveka,kao da do nekih ne dolaze informacije poput dankinog slucaja da se opasulje

NAJEMOTIVNIJA FOTKA IZ BOLNICE!​

Sestra ne ispušta Dunju iz ruku! Jedan detalj ohrabruje!​

Dunja Marković (2), koja je nestala juče oko 14 časova i pronađena jutros nešto pre osam sati
na oko kilometar od porodične kuće, nalazi se trenutno u opštoj bolnici u Valjevu.
Fotografije medicinske sestre koja nosi Dunju u naručju, čvrsto je grleći, ali i smešeći se, tope srca.
Ujedno, taj osmeh dodatno uliva nadu da će se Dunja Marković potpuno oporaviti od hipotermije i
sitnijih povreda.

Screenshot_4.png

Back