Pronađena mala Dunja iz Uba!

- Ja sam Dunjin pradeda. Mnogo mi je drago. Imali smo tragediju da nam je od brata dete umrlo, dečko 21 godinu.
Svi smo juče bili na sahrani, sa mnom je bila i Kristina, majka Dunjina.
Kada smo došli čuli smo da je dete nestalo.
Ni sada kada je pronađena, nije mi jasno kako je nestala. A tuda gde je pronađena prošli smo milion puta i niko
je nije video. Dete je bilo u majičici, smrzlo se
. Ne smem da pomislim kako se osećala i kako je sada. Hvala bogu da
je pronađena - kaže Dunjin pradeda za "Blic".

Nemam reči da se tako mala deca ostave sama u kući, tj. na ulici...
Kad pradeda kaže: "nije mi jasno kako je nestala", dođe mi da provrištim...
Upravo ...
Imao sam, nažalost, nekoliko sahrana koje sam propustio zato što nisam mogao nigde da ostavim dete koje je mnogo starije od ove male nevine dušice ...
Nije morao baš svako da ide na tu sahranu a verujem da bi iole ko god da je normalan mogao da razume da je neko ostao kod te dece.

Znate li da je moguć scenario da je dete nestalo da je kindapovano od strane vanzemaljaca. Niko ne zna kako je nestala sa lica zemlje dete od 2 godine, treba je ispitati detaljno čega se seća. Mnogo se desavaju otmice ali ljudi se nesecaju nićega
To je ono kada se probudiš sav umoran, a guz*ica boli.
Ne sjećaš se jadan da si cijelu noć imao zabijeno crijevo s probnom sondom.

Niko ne može da objasni:​

Novi detalji oko nestanka male Dunje Marković unose nemir​

- komšiluk u glas postavlja samo jedno pitanje​

Screenshot_97.png

Misterija postaje sve dublja.

Nove informacije sa terena unose dodatnu sumnju u slučaj dvogodišnje Dunje Marković, koja je jutros
pronađena živa pored puta, na svega 400-500 metara od svoje kuće.
Ono što najviše zabrinjava jeste da je devojčica, kako saznajemo od komšija i meštana, bila obučena
po pronalasku samo u tanku majicu, bez patika i duksa, iako je iz kuće nestala potpuno obučena.

Naime, komšije kažu da su dete našli u majici i da nije imala patike, a da je iz kuće nestala sa
duksom i patikama.

Svi sumnjaju na otmicu​

Komšije tvrde da je nemoguće da dete celu noć provede napolju u majici, s obzirom na to da su se i odrasli,
koji su je tražili u jaknama, smrzavali. Njihove sumnje dodatno podgreva činjenica da je deo u kojem je Dunja
pronađena sinoć već bio detaljno pretražen, uključujući sve šahte i kuće u okolini.

- Nema šanse da je sama mogla da preživi napolju celu noć u majici, smrzavali su se ljudi u jaknama!

Neko ju je verovatno ostavio kad se digla frka - tvrde komšije.

Niko ne može da objasni:​

Novi detalji oko nestanka male Dunje Marković unose nemir​

- komšiluk u glas postavlja samo jedno pitanje​

Pogledajte prilog 1692944

Misterija postaje sve dublja.

Nove informacije sa terena unose dodatnu sumnju u slučaj dvogodišnje Dunje Marković, koja je jutros
pronađena živa pored puta, na svega 400-500 metara od svoje kuće.
Ono što najviše zabrinjava jeste da je devojčica, kako saznajemo od komšija i meštana, bila obučena
po pronalasku samo u tanku majicu, bez patika i duksa, iako je iz kuće nestala potpuno obučena.

Naime, komšije kažu da su dete našli u majici i da nije imala patike, a da je iz kuće nestala sa
duksom i patikama.

Svi sumnjaju na otmicu​

Komšije tvrde da je nemoguće da dete celu noć provede napolju u majici, s obzirom na to da su se i odrasli,
koji su je tražili u jaknama, smrzavali. Njihove sumnje dodatno podgreva činjenica da je deo u kojem je Dunja
pronađena sinoć već bio detaljno pretražen, uključujući sve šahte i kuće u okolini.

- Nema šanse da je sama mogla da preživi napolju celu noć u majici, smrzavali su se ljudi u jaknama!

Neko ju je verovatno ostavio kad se digla frka - tvrde komšije.
Otela je UDBA

Ne znam sta misliti to je dete jedva prohodalo, toliko da predje da ne bude uplaseno ,pa deca zaplacu kad igraju zmurke kad ostanu sama a tek na toj hladnoci ,da je niko ne vidi nema sanse,kako da nisu masovno krenuli da je traze i vicu
znači osoba od poverenja u detetovim očima nije nužno da je član porodice ali se na porodicu prvo sumnja

strašno

ali sad ne može "drugi put da nestane" šta god da je neko bolesno planirao

i za kraj...

postoji nešto neobjašnjivo kod dece pa sve da je situacija van kriminalnih narodnih nagadjanja

dešava se tako "da neka sila pozove dete", da sa lakoćom pootvara vrata i otkloni reze, da sa lakoćom iupotrebi lift kao odrasla osoba iako lift ne bi trebalo da krene sa detetovom telenom masom kao nedovoljnom, da odgura čelična ulazna vrata od ulaza zgrade, da nema baš nikog oko zgrade ni po okolnim ulicama...

govorim, iz svog iskustva

bilo je to vreme bez mobilnih telefona, koja crna tehnika, televizori bili crno beli... ceo kraj se digao na noge da me nadju...

PRVI SNIMAK MALE DUNJE IZ BOLNICE​

Zagrljena sa majkom smeje se i kikoće: "Hvala celoj Srbiji"​

Majka Kristina Milošević objavila prvi snimak svoje ćerke iz bolnice, gde se trenutno oporavlja

Mala Dunja nestala je dok se igrala sa decom u dvorištu kuće, a trenutno je smeštena u dečiju kliniku u Tiršovoj

Pogledajte prilog 1693168

:vzagrljaj: :heart2::heart2::heart2:
mala deca, pa sve da su u dvorištu su uvek pod nadzorom više roditelja

to da "komšiluk zna" kako je dete bilo obučno je poseban par rukava

Kako tako samo ovde se mala deca otimaju misteriozno?
Па нису само мала деца ни један случај убиства важнијих није решен. Не знамо ко је убио Оливера Ивановића ,Зорана Ђинђића , Ивана Стамболића ове неке инспекторе и још доста тога.
Дошо неки чика изубијо ко му се не свиђа и нико нема појма ко је ни шта је ни СИА ни МИ6 ни БИА ни Озна нико не зна шта то сија....

Па нису само мала деца ни један случај убиства важнијих није решен. Не знамо ко је убио Оливера Ивановића ,Зорана Ђинђића , Ивана Стамболића ове неке инспекторе и још доста тога.
Дошо неки чика изубијо ко му се не свиђа и нико нема појма ко је ни шта је ни СИА ни МИ6 ни БИА ни Озна нико не зна шта то сија....
Ne mislim na političare i tako te ljude nego na običnu raju. Ti bitni u zemlji su neki drugi svet.

Ne mislim na političare i tako te ljude nego na običnu raju. Ti bitni u zemlji su neki drugi svet.
Па баш сам и то хтео рећи кога боли клинац за обичну рају?
Можда пред изборе нека шунка и суве кости за пасуљ и то је то.
Штедња сармо ако хоћеш да будеш економски тигар у Европи мораш да научиш да уживаш у туђој срећи као у својој.
Томе нас Библија учи дакле будимо срећни што имамо тако јаку елиту са 8-9% богатих али највише милијардера по кубном м3 или по броју становника.
Зато требамо бити срећни што нам је елита тако срећна и богата.
Ми смо научили да живимо на пасуљу 2 светски рат па до социјалних револуција и индустријализације.
Тако можемо и опет на пасуљу само да нам је елитица срећна и задовољна и богата.
Ево ја сам јако срећан због њих!🌹❤️

Back