B@mbi
Aktivan član
- Poruka
- 1.148
Gde god da odem,na bilo koju temu,na svakoj neki napuderisani gay sa naprcenim ustima!!!Strasno,strasno
on ima normalna usta
gornja mu je manja od donje
to je normalno
nema napucena????
jesi corav????

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde god da odem,na bilo koju temu,na svakoj neki napuderisani gay sa naprcenim ustima!!!Strasno,strasno
sta si mu pisala ako nije tajna???
ja ne smem, cim cujem njegovo ime drhtim, uopste ne znam da li da mu pisem pa zato i nisam![]()
nARAVNO DA NIJE......VERUJ MI I JA GA ISTO KAO I TI obozavam ;-)
Pa ovako nekako,prvo sam mu rekla ko sam,odakle sam,rekla mu da ga OBOZAVAM,da volim svveeee njegove pesme,rekla mu koje posebno,da mu je duet sa Indy i spot takodje VRH...I tako to...........zelim ti srecu,znaci samo mu sveee sto mislis iskreno i iz srca reci,odg.ce ti sigurno..........Bas super sto si otvorila ovu temu za Bojana:wink:
a zasto svaka fenserka na avataru ima neku ribu sa plejboj gacicama?
taman 94....on je emo samopovredjuje se![]()
joooj mala...pa ti me povredjujes svojim grubim recima
a ja zelim samo malo ljubavi od tebe
oooh odoh da secem vene
Sappy,poljubi ga procice ga!!!
Nemoj se bojati,ne ujeda...VALJDA:???::???:ma poljubila bih ga ja...al ne volim emo tipove![]()
nARAVNO DA NIJE......VERUJ MI I JA GA ISTO KAO I TI obozavam ;-)
Pa ovako nekako,prvo sam mu rekla ko sam,odakle sam,rekla mu da ga OBOZAVAM,da volim svveeee njegove pesme,rekla mu koje posebno,da mu je duet sa Indy i spot takodje VRH...I tako to...........zelim ti srecu,znaci samo mu sveee sto mislis iskreno i iz srca reci,odg.ce ti sigurno..........Bas super sto si otvorila ovu temu za Bojana:wink: