BOJAN BJELIC!!!!!!EEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYY

• Začetnik teme Začetnik teme B@mbi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sta si mu pisala ako nije tajna???:)
ja ne smem, cim cujem njegovo ime drhtim, uopste ne znam da li da mu pisem pa zato i nisam:confused:

nARAVNO DA NIJE......VERUJ MI I JA GA ISTO KAO I TI obozavam ;-)

Pa ovako nekako,prvo sam mu rekla ko sam,odakle sam,rekla mu da ga OBOZAVAM,da volim svveeee njegove pesme,rekla mu koje posebno,da mu je duet sa Indy i spot takodje VRH...I tako to...........zelim ti srecu,znaci samo mu sveee sto mislis iskreno i iz srca reci,odg.ce ti sigurno..........Bas super sto si otvorila ovu temu za Bojana:wink:

Pa ovako nekako,prvo sam mu rekla ko sam,odakle sam,rekla mu da ga OBOZAVAM,da volim svveeee njegove pesme,rekla mu koje posebno,da mu je duet sa Indy i spot takodje VRH...I tako to...........zelim ti srecu,znaci samo mu sveee sto mislis iskreno i iz srca reci,odg.ce ti sigurno..........Bas super sto si otvorila ovu temu za Bojana:wink:

dajte i meni njegov mail...:D

kako ti kazes
a096.gif

cekaj....sta je ovo???? :roll: :roll: :roll: pa ti me varas?!?!?!?!

:shock: :shock: :shock:

Back