BOJAN BJELIC!!!!!!EEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYY

• Začetnik teme Začetnik teme B@mbi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koja gejcina jbt...

2004235424526282342_fs.jpg

Iz ove slike toliko zraci njegov gej duh da je to strasno...

+ On je seljacina neopevana...

Slozhicu se sa tobom, samo pazi da ne povredimo temu :):):)

Slazem se i ja... Inace, spomenuse da peva expresno.. O, kako se sramotim zbog toga sto znam o kojoj se pesmi radi!! Fujjj... Sto kaze helloween: "You don't wanna die, do you? But you will, you will burn in hell.." I, kako me nervira sto pevaca komentarisete kao manekena.. Ljudi, NIJE bitno kako izgleda!! Ova tema bi komotno mogla da se premesti sa muzike, jer vasi komentari nemaju veze sa muzikom.. Svi vi koji slusate grand, cice, mace i kuce samo obracate paznju na izgled.. Nije mi to jasno..!

punk.gif
punk.gif
punk.gif

Pa da je seljacina,to ajde i mozes da kazes,ali da je gejcina,ne znam bas !!! Da ga nisi slucajno video negde sa muskarcem kako se drze za ruku ili kako se ljube ? Ja nisam,tako da nista ne mogu da tvrdim...Ako ti jesi,molim te me prosvetli...;)

I da nije derpre... jbt... pogledaj ga na šta liči... DA! Liči na pedera tako da, iako slučajno nije, liči... i jbt... ma daj... on jeste derpe!!! Vidi mu se u očima!

I da nije derpre... jbt... pogledaj ga na šta liči... DA! Liči na pedera tako da, iako slučajno nije, liči... i jbt... ma daj... on jeste derpe!!! Vidi mu se u očima!

To sto ti vidis u ocima je zato sto si musko, i dok ga gledas u oci, mislis da te on odmerava, a oboje ste muskarci, pa ti mislis da je derpe :lol:....eto neke moje filozofije :lol: Zezam se....;) Mogla bih da kazem da izgleda kao derpe, ali ne i da jeste ;)

Back