topmodelsica
Elita
- Poruka
- 20.561
Sve mu je u redu, a najvise mi se svidja kako se oblaci, samo, ima isfeminizirane pokrete!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Chek, jel si ti spavala sa njim???![]()
I mushkarac se ne ocjenjuje samo po 'krevetnim' sposobnostima, bludnice!![]()
Slozhicu se sa tobom, samo pazi da ne povredimo temu![]()
Koja gejcina jbt...
Iz ove slike toliko zraci njegov gej duh da je to strasno...
+ On je seljacina neopevana...
ne hvala..s njim bih spavala samo ako bi ostao jedini on od muskaracaa ovajjj malecki ajde idi spavaj,bunchash
![]()
Pa da je seljacina,to ajde i mozes da kazes,ali da je gejcina,ne znam bas !!! Da ga nisi slucajno video negde sa muskarcem kako se drze za ruku ili kako se ljube ? Ja nisam,tako da nista ne mogu da tvrdim...Ako ti jesi,molim te me prosvetli...![]()
kazu svoj svoga prepozna...ma ti znas![]()
Pa da je seljacina,to ajde i mozes da kazes,ali da je gejcina,ne znam bas !!! Da ga nisi slucajno video negde sa muskarcem kako se drze za ruku ili kako se ljube ? Ja nisam,tako da nista ne mogu da tvrdim...Ako ti jesi,molim te me prosvetli...![]()
ma daj... on jeste derpe!!! Vidi mu se u očima!
Pa kuda ce ova krstarica....... Prvo tema o Selji a sad i o ovome.....
I da nije derpre... jbt... pogledaj ga na šta liči... DA! Liči na pedera tako da, iako slučajno nije, liči... i jbt... ma daj... on jeste derpe!!! Vidi mu se u očima!
Vidi mu se u ocima...![]()
![]()
I da nije derpre... jbt... pogledaj ga na šta liči... DA! Liči na pedera tako da, iako slučajno nije, liči... i jbt... ma daj... on jeste derpe!!! Vidi mu se u očima!
Mogla bih da kazem da izgleda kao derpe, ali ne i da jeste![]()