BOJA GLASA KOD MUŠKARCA....

Kod žena to može biti, a često i jeste, simpatično.

Ali, kad perem sudove, televizor uključen iza leđa ...
Okrenem se da vidim ženu koja mudro zbori, kad ono brkajlija...!

- - - - - - - - - -

Ima toga, kako ne...
I ne tako retko.
U mom slučaju susret je premašio očekivanja !
Budi spokojna...

Uf, dobro je, sad mi je lakše :lol:

- - - - - - - - - -

of d rekords : šalim se naravno....

Ako sam dobro ukapirao imaš glas kao solista grupe Mirzino jato, Kecmanović, tako nešto, baš kao solista grupe Pletersi, eto tako nešto, slično kao Džeremi Ajrons, ali samo slično, najsličniji Bajaginom, svakako kao Beri Vajt, Kris Ria takođe, gotovo identično kao Dejvid Koverdejl.

Uf, dobro je, sad mi je lakše :lol:

.

Drago mi je shvatiti suštinu !

- - - - - - - - - -

Ako sam dobro ukapirao imaš glas kao solista grupe Mirzino jato, Kecmanović, tako nešto, baš kao solista grupe Pletersi, eto tako nešto, slično kao Džeremi Ajrons, ali samo slično, najsličniji Bajaginom, svakako kao Beri Vajt, Kris Ria takođe, gotovo identično kao Dejvid Koverdejl.

To je najpopularniji koktel u našem kafiću !
Zato je navala...
I čeka se slobodna stolica po pola sata !
.................................
A, mene da bi bolje čuo,
da ti pustim glas u uvo !?

Poslednja izmena:
Kad smo kod glasa,meni je uvijek glas Branislava Lečića odudarao od njegove pojave. Nekako je bio sitan,kao zenski. Falilo mu je neke jačine i snage.
A najljepše glasove su imali voditelji Omladinskog programa radio Sarajeva, pred rat.. sumnjam da je iko ovde to slušao. :)
Od pjevača... najljepšu boju glasa je imao pokojni Staniša Stošić...njegov glas je bio tako milozvučan i melodičan. A svidja mi se i glas malo poznatog Slobodana Muline.

Kad smo kod glasa,meni je uvijek glas Branislava Lečića odudarao od njegove pojave. Nekako je bio sitan,kao zenski. Falilo mu je neke jačine i snage.
A najljepše glasove su imali voditelji Omladinskog programa radio Sarajeva, pred rat.. sumnjam da je iko ovde to slušao. :)
Od pjevača... najljepšu boju glasa je imao pokojni Staniša Stošić...njegov glas je bio tako milozvučan i melodičan. A svidja mi se i glas malo poznatog Slobodana Muline.

A, pokojni Dragan Stojnić ?
Takvu boju glasa niko nije imao.
Dubog, zvonak, topao, muževan....

ja sam ga slusao dok sam cuvao ovde na selu. pa se popnem na neko uzvisenje i vitlam antenom.

Gotovo je
ode vam tema na muziku:lol:
Da se vratimo tekstu:

brakorazvodna-parnica.jpg

:lol:

Добра тема.

Глас предубок (као поменутог Мирзе) не марим. Важна ми је боја и начин говора. Покојни Аца Поповић је имао баш такав.
E

GLAS KOJI MUSKARAC POSEDUJE,IMA NEVEROVATAN UTICAJ NA ZENE KOJE SU EROTSKI PREDISPONIRANE.
DESAVA SE DA ZENA KOJA JE TELEFONOM DOBILA GRESKOM MUSKARCA KOGA NIJE TRAZILA,NE ZELI DA SE VEZA PREKINE,I AKO JOJ JE TAJ MUSKARAC,UKAZAO DA JE VEZA POGRESNA.MEDJUTIM ZENA KOJA JE BILA NA VEZI,
ZAMOLILA GA JE,DA VEZU NE PREKIDA.NEKA I DALJE GOVORI BILO STA.NA NJEGOVO PITANJE,ALI CEMU SVE TO,
DOBIO JE ODGOVOR:PRICAJTE,PRICAJTE POBOGU,JA UPRAVO DOZIVLJAVAM ORGAZAM KOJI MI JE UCINIO VAS GLAS!!!

Poslednja izmena:
Pod punom odgovornoscu,potpuno ubedjen da ovo sto cu reci,predstavlja nediskutabilnu istinu,tvrdim:Najlepsi muski glas,svih vremena sa teritorije bivse Jugoslavije,

imao je nikada i od nikoga dostignut:Pevac DRAGAN STOJNIC. Niko do dana danasnjega,nije mogao ni da pomisli,a kamoli ugrozi pijedestal na kome se ovaj nazalost

preminuli pevac nalazi.Razni Colici i Joksimovici,samo su izbledele kopije neumrlog Dragana Stojnica.!!!:ok:

Pod punom odgovornoscu,potpuno ubedjen da ovo sto cu reci,predstavlja nediskutabilnu istinu,tvrdim:Najlepsi muski glas,svih vremena sa teritorije bivse Jugoslavije,

imao je nikada i od nikoga dostignut:Pevac DRAGAN STOJNIC. Niko do dana danasnjega,nije mogao ni da pomisli,a kamoli ugrozi pijedestal na kome se ovaj nazalost

preminuli pevac nalazi.Razni Colici i Joksimovici,samo su izbledele kopije neumrlog Dragana Stojnica.!!!:ok:

Repka ko trokrilni šifonjer od punog drveta !!!

Back