Alisa u zemlji čuda
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
A i kad otvoriš vrata isto to pitaju.I meni je moj glas grozan. Kada zovu oni za promocije:"Ima li neko starjji kod kuce?"
Jos novosadski govor, mada ne otezem previse...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A i kad otvoriš vrata isto to pitaju.I meni je moj glas grozan. Kada zovu oni za promocije:"Ima li neko starjji kod kuce?"
Jos novosadski govor, mada ne otezem previse...
Kakav glas! Kakva kosa!![]()
Meni su odlicni glasovi Preleta i Filpa Zmahera.
Ali mi niko, niko, ne vapi za zenom taaako kao Stulic![]()
Kod žena to može biti, a često i jeste, simpatično.
Ali, kad perem sudove, televizor uključen iza leđa ...
Okrenem se da vidim ženu koja mudro zbori, kad ono brkajlija...!
- - - - - - - - - -
Ima toga, kako ne...
I ne tako retko.
U mom slučaju susret je premašio očekivanja !
Budi spokojna...
Uf, dobro je, sad mi je lakše
.
Ako sam dobro ukapirao imaš glas kao solista grupe Mirzino jato, Kecmanović, tako nešto, baš kao solista grupe Pletersi, eto tako nešto, slično kao Džeremi Ajrons, ali samo slično, najsličniji Bajaginom, svakako kao Beri Vajt, Kris Ria takođe, gotovo identično kao Dejvid Koverdejl.
Sto jedan forumas ima dobar glas...uf...
Kad smo kod glasa,meni je uvijek glas Branislava Lečića odudarao od njegove pojave. Nekako je bio sitan,kao zenski. Falilo mu je neke jačine i snage.
A najljepše glasove su imali voditelji Omladinskog programa radio Sarajeva, pred rat.. sumnjam da je iko ovde to slušao.
Od pjevača... najljepšu boju glasa je imao pokojni Staniša Stošić...njegov glas je bio tako milozvučan i melodičan. A svidja mi se i glas malo poznatog Slobodana Muline.
A, pokojni Dragan Stojnić ?
Takvu boju glasa niko nije imao.
Dubog, zvonak, topao, muževan....
Kad smo kod glasa,meni je uvijek glas Branislava Lečića odudarao od njegove pojave. Nekako je bio sitan,kao zenski. Falilo mu je neke jačine i snage.
A najljepše glasove su imali voditelji Omladinskog programa radio Sarajeva, pred rat.. sumnjam da je iko ovde to slušao. :)
Od pjevača... najljepšu boju glasa je imao pokojni Staniša Stošić...njegov glas je bio tako milozvučan i melodičan. A svidja mi se i glas malo poznatog Slobodana Muline.
Volim dubok muski glas,ali se retko danas srece![]()
Goran Dimitrijevic
Milan Zivadinovic
Dejan Koshanin
I ja...
Slusate me cesto, ali ne znate da sam to ja...![]()
EДобра тема.
Глас предубок (као поменутог Мирзе) не марим. Важна ми је боја и начин говора. Покојни Аца Поповић је имао баш такав.
Pod punom odgovornoscu,potpuno ubedjen da ovo sto cu reci,predstavlja nediskutabilnu istinu,tvrdim:Najlepsi muski glas,svih vremena sa teritorije bivse Jugoslavije,
imao je nikada i od nikoga dostignutevac DRAGAN STOJNIC. Niko do dana danasnjega,nije mogao ni da pomisli,a kamoli ugrozi pijedestal na kome se ovaj nazalost
preminuli pevac nalazi.Razni Colici i Joksimovici,samo su izbledele kopije neumrlog Dragana Stojnica.!!!![]()