gost 41782
Elita
- Poruka
- 19.642
Kazu:znam. šta je važno u natalnoj karti za bogatu udaju ?
vladar 7 u 2
jaka zemlja- zemljani znaci vole parice
vladar sedme povezan s Jupiterom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kazu:znam. šta je važno u natalnoj karti za bogatu udaju ?
zar ne
koja logika bog te, a ona mu supruga bogatašica isto ko i onotkud ti to da ne znam
nisam ni gledala njen natal, ne znam ga uopšte, samo mi je logično da za bogatstvo pre gledam njenog muža koji je to sve stekao nego nju.

Podznak Bik i Mesec u Biku isto."Bikice" imaju talenat da nadju doborostojeceg muzaSandra, Jelena Bin Drai, Melanija Tramp.....

Meljnicenko ima Mesec u BikuPodznak Bik i Mesec u Biku isto.
I to vladar 7.Meljnicenko ima Mesec u Biku
zato je prebogata i presrećna osobaI to vladar 7.
Ako imas neku planetu u Strelcu sanse ti se povecavaju.Bil Gejts je bogat pa bogat ..nego jel moze da se vidi u natalnoj karti kada cu i da li cu dobiti onih par miliona dolara na americkoj lutriji sto igram![]()
Ukucao njeno ime da vidim koji je znak u pitanju i pored njenog imena kao 5. stavka pise lokacija vencanja.Meljnicenko ima Mesec u Biku
Ima ona i Veneru u Ovnu i Mars u Ribama sto je itekako lepo.Sandra je rodjena 24.4. 1977,i Mo joj je u Raku na Dsc-u.
Sta mislite o Ju u drugoj kuci, neaspektovan? Da li on moze doneti neki veci novac?
Ako imas neku planetu u Strelcu sanse ti se povecavaju.
Rodjendan joj je 21.04Sandra je rodjena 24.4. 1977,i Mo joj je u Raku na Dsc-u.
Sta mislite o Ju u drugoj kuci, neaspektovan? Da li on moze doneti neki veci novac?
netačnoSandra je rodjena 24.4. 1977,i Mo joj je u Raku na Dsc-u.
Zar je dobra Venera u Ovnu i metiljavi Mars u Ribi ?Ima ona i Veneru u Ovnu i Mars u Ribama sto je itekako lepo.
Ju u 2. jeste doneo neki veci novac.