- Poruka
- 18.162
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
treba da ignorišeš irelevantne kometare a ne da odustaješ i prepuštaš siledžijama svoju temu i prostor.stigosmo i do licimura i demona, prepuštam temu i odo'
Da....napr.koji su to pokazatelji bogatstva u natalu?Možda se neko od nas i prepozna.treba da ignorišeš irelevantne kometare a ne da odustaješ i prepuštaš siledžijama svoju temu i prostor.
Bilo bi zgodno čuti tvoje, a i druga mišljenja šta vam prvo pada u oči povodom uspeha i bogatstva u nečijoj karti.
Astrologija, natalne karte i ostale gluposti nemaju veze sa vezom. Polozaj planeta nema apsolutno nikakve veze sa nasim zivotima. To nema ni naucnog a ni prakticnog utemeljenja.

Bas tako.Ja sam slala jednom.Sve lazi.Nista se nije ispunilo.Astrologija, natalne karte i ostale gluposti nemaju veze sa vezom. Polozaj planeta nema apsolutno nikakve veze sa nasim zivotima. To nema ni naucnog a ni prakticnog utemeljenja.
Šta bi ukazivalo na bogatstvo u natalnoj karti? Pitam za drugaricu.
Hvala.
kao prvo astrolog ne može da vidi da li je neko u braku ili ne i ostale okolnosti i dešavanjaNpr.prije 3 god saljem tu natalnu.Udata sam,a ona je napisala polje drugog braka je uzareno.To prije 3 god.
finansije se gledaju kroz 2. kuću, novac od drugih ljudi kroz 8.
od planeta Jupiter, u modernoj astrologiji i Pluton koji se vezuje za ogromno bogatstvo
Ja iskreno ne uviđam šablon za bogatstvo, mislim na ono enormno kao na primerima karti ljudi koje sam postavila na početku teme, i to je razlog zašto sam temu postavila
OK, hvala.Drugarica ima Veneru u 2-oj kući i Jupitera u 8-oj.Proveriću za Plutona,pa javljam.

To sam ja...k'o fol "za drugaricu" pitam
OK...biće da je onda naširokooo i nadugačkoooo...

Kako misliš u citatima?a što pišeš u citatima?![]()
Vidi stvarno. Nisam ni obratila pažnju. Inače imam Plutona u 11-oj kući.tako lepo, pogledaj sama
tekst tvojih poruka je u citatima, osim ove prethodne
Ajde daj nam podatke o rodjenju da ti uradimo natalnu sa prognozama, bas me zanima tvoj um sa politickog aspekta.Astrologija, natalne karte i ostale gluposti nemaju veze sa vezom. Polozaj planeta nema apsolutno nikakve veze sa nasim zivotima. To nema ni naucnog a ni prakticnog utemeljenja.
"Bikice" imaju talenat da nadju doborostojeceg muzaElle analizirajte kartu Sandre Melnicenko. Ona je prebogata i odlican primer
Sandra, Jelena Bin Drai, Melanija Tramp.....Ajde daj nam podatke o rodjenju da ti uradimo natalnu sa prognozama, bas me zanima tvoj um sa politickog aspekta.
treba datum rodjenja, grad i tacno vreme.............
Ne bas svaka.zar svaka to "Bikica".
Ali ima , cini se , lep brak.uh, odvratan joj je suprug, on je sponzorušaNe bas svaka.
Eto Seka Aleksic nije "imala srece".Ali ima , cini se , lep brak.
Pa nisu samo Bikice udate za bogatase.Dragana Mirković nije Bikica ali ima jakog muža

znam. šta je važno u natalnoj karti za bogatu udaju ?Pa nisu samo Bikice udate za bogatase.
![]()