bogadstvo dolazi sa vjerom u boga ?

ravana2

Domaćin
Banovan
Poruka
4.865
koliko je ljudi zapocelo svoje vjerske zajednice kao opskurne sekte bez igdje icega a danas imaju milijune slijedbenika . ne mislim sada samo na isusa ili muhameda vec i na recimo jehovine svjedoke ili mormone .

dakle novac dolazi od boga a ne po milosti ljudi i ako je vjera dovoljno jaka biti ce nagradena . koliko je samo sarlatana propalo jer su se polakomili za novcem . puno , jako puno .

:whistling:

Бог није против богатства, већ како се опходиш према истом.
Ако ти је већ дао толике паре, треба их делити сиромасима, пријатељима и сл.
Ипак, чудни су путеви Божији!

Znači da bih bio bogad ili bog ad treba da nađem sledbenika tristo iljada i svako po dolar ili euro...Para na paru i
zidamo novi Jerusalem...Aaaaa? Ili otvatramo javnu kuć.. kuhinju...Dobro...mali Audi qatrić to je stvar prestiža-
neće valjda šokci u mecanima a mi na peciklo...da prostiš...:manikir:

Znači da bih bio bogad ili bog ad treba da nađem sledbenika tristo iljada i svako po dolar ili euro...Para na paru i
zidamo novi Jerusalem...Aaaaa? Ili otvatramo javnu kuć.. kuhinju...Dobro...mali Audi qatrić to je stvar prestiža-
neće valjda šokci u mecanima a mi na peciklo...da prostiš...:manikir:

Na teško bolesnima, najbolje se keš diže i najbrže :aha:
A mečka i audi, tada su stvar prošlosti, lako i brzo padne neki Ferrari sa neba....
Posle zidaš pansione oko svetoga mesta i naplaćuješ smeštaj, ništa ispod 60 soba,
jer toliko je za autobus jedan taman i onda si u poslu :super:

Dok se oni mole :worth:
Ti brojiš pare ;)

Back