- Poruka
- 6.984
priroda je nas bog
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam iz pakla...potpaljujem vatru za Vas gresnike.... :-Dno imagination:qq za ovo ti ne gine vechiti oganj! :-D
Naravno, sto da ne?Dragantaur:Da je situacija obrnuta i da je Eva zbog Adama najebala i isterana iz Raja,,,sta mislite,da li bi muskarci danas imali sanse kod zena sto se tice ljubavi,sexa i ostalog.....
Ateista ili agnostik?Че Гевара:Ja sam komunista,tj.ateista.
Zašto?Че Гевара:Ipak ateista
Neznam šta si hteo postići sa temom ...Dragantaur:Da je situacija obrnuta i da je Eva zbog Adama najebala i isterana iz Raja,,,sta mislite,da li bi muskarci danas imali sanse kod zena sto se tice ljubavi,sexa i ostalog.....
pogledaj u zvezde..mozda ti daju odgovor... :-DPsihologue:Neznam šta si hteo postići sa temom ...
sigurno su ti se povredila hriscanska osecanja pa si nervozna.. :-Dgossca:Ja ne znam zasto vi ne dopustate da ova tema padne na drugu stranu i da bude zaboravljena.
Stvarno bih zelela da je ne gledam vise na prvoj strani, jer je on otvorio ovakvu temu namerno, ciljano, da bi vredjao.
Nije postigao nista s ovom temom.
gresis...kad kazem da sam iz pakla,to je istina.... :-Dgossca:Nevaljao si. Jako. :smile: