- Poruka
- 6.984
Da je situacija obrnuta i da je Eva zbog Adama najebala i isterana iz Raja,,,sta mislite,da li bi muskarci danas imali sanse kod zena sto se tice ljubavi,sexa i ostalog.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha, zapravo pitaš da l' su žene veća zlopamtila od muškaraca.Dragantaur:Da je situacija obrnuta i da je Eva zbog Adama najebala i isterana iz Raja,,,sta mislite,da li bi muskarci danas imali sanse kod zena sto se tice ljubavi,sexa i ostalog.....
sada znam zasto je bilo kako je bilo...ti bi bila zajeban igrac...Lusy Lusy:glupe li teme....kakve veze religija,tj isterivanje adama i eve (zbog eve) iz raja sa "raspodelom pravde" u ljubavi??
kao slonoviTsutomu:Aha, zapravo pitaš da l' su žene veća zlopamtila od muškaraca.
Paaa...tu smo negde, mada znaju dugo da pamte... (:
Ja? ma jok,ja sam mirno stvorenje puno ljubavi i sazaljenjaDragantaur:sada znam zasto je bilo kako je bilo...ti bi bila zajeban igrac...
obicni smrtnici su najvece gresnici,mi kupimo najvece djubre i smrad ove zemlje...niko nije savrsen od nas...a bozanstva su ne dostizna...Dragantaur:u pravu si...bile ste idealne kada ste bile bozanstva..
smore,sto si se javila.... :-Ddivlja:Veceras ste takvi smorovi, gde mi je wasp?![]()
ne bih bas rekao.....ali ako ti tako kazes,onda je takoLusy Lusy:obicni smrtnici su najvece gresnici,mi kupimo najvece djubre i smrad ove zemlje...niko nije savrsen od nas...a bozanstva su ne dostizna...
tako da nam se isto hvata kakva god da je bila situacija na samom pocetku![]()
ne mora uvek da bude,mozda i ja gresim...ali moram da dodam da su mi ovakve teme prilicno odbojne...Dragantaur:ne bih bas rekao.....ali ako ti tako kazes,onda je tako
hvala ali ne...na odvikavanju samDragantaur:rado bi ti srolo joint...malo da odmoris zivce...
uglavnom,lepo od tebe sto nudis... ;-)Dragantaur:ako,ako....ostace vise za mene...