Bog je prvo stvorio amebe pa onda Vucica

šta-to-pada-v0-bme328wbndxe1.jpeg

Vucic izgradio puteve
Vucic pece palacinke
Vucic brani Srbiju od raznih neprijatelja
Vucic voli lignje
Vucic brani Kosovo prdajom Kosova
Vucic cita pisma dece
Vucic farba jaja
Vucic dovodi investitore
Vucic nema zvucni top
Vucic vadi decu iz smetova
Vucic vodi Srbiju u EU
Vucic vodi Srbiju u BRIKS
Vucic hapsi
Vucic sudi
Vucic zivi na TV-u
Vucic leci
Vucic ne spava

Vucic.....

Ovako manje ili vise izgledaju Informer, Pink..... mediji za amebe

Сотона је прво створила Вучића (или Броза), па је онда од божјег народа Вучић створио амебе.

Ако причамо о процесима антионтологије зла, духовног растакања, деконструкције и материјалног растакања

1. Lažes to su reči čije značenje znaš. Srpski i hrvatski jezik su jedan isti narodni jezik a dva književna. Mogim srbima je hrvatski maternji. Prekodrinski srbi govore dugačije od književnog srpskog. Te rasžike se zovu dijalektima. Hrvatski i srpski su isti jer izmedju njih postoji potpuna razumljivost.
2. Sve sto si napisao u diskusiji samnom je netačno.
3. Tvoj mentalni sklop je veličine sendviča s majonezom. Umeš li nešto napisati a da ne spominješ sendvič?
Eto vidis kako ne znas. Umesto sto proganjas profesore i studente mozda bi mogao da procitas neku knjigu? Nije tesko. Probaj. Ne boli.
1 bedastoca.... izvini. Hrvatski. Ne razumem.
2. Zar sam ne prica kako je izgradio ovo ili ono, kako brani sve ili svasta, pece palacinke, vadi decu iz smetova, farba jaja...? Optuzi svog snabdevaca sendvicima za lazi. Dogovorite se.
3. Dakle majonez! Ok... avanzovao si pa vise nema sendvica. Pa da....na kontra mitingu su te nahranili pljeskavicom. Napredovao si u zivotu.

Eto vidis kako ne znas. Umesto sto proganjas profesore i studente mozda bi mogao da procitas neku knjigu? Nije tesko. Probaj. Ne boli.
1 bedastoca.... izvini. Hrvatski. Ne razumem.
lažeš ili ne znaš srpski. Ako ne lažeš ti si bre original Ćaci. :worth:
1746018451494.png

2. Zar sam ne prica kako je izgradio ovo ili ono, kako brani sve ili svasta, pece palacinke, vadi decu iz smetova, farba jaja...? Optuzi svog snabdevaca sendvicima za lazi. Dogovorite se.
kakve ja veze imam s njim. tvoja pretpostavka nije tačna.
3. Dakle majonez! Ok... avanzovao si pa vise nema sendvica. Pa da....na kontra mitingu su te nahranili pljeskavicom. Napredovao si u zivotu.
dete, pa još bezobrazno.

Poslednja izmena:
lažeš ili ne znaš srpski. Ako ne lažeš ti si bre original Ćaci. :worth:
Pogledajte prilog 1721727

kakve ja veze imam s njim. tvoja pretpostavka nije tačna.

dete, pa još bezobrazno.
1. Ta rec je Hrvatska. Na guglu je prvih 10 objasnjenja re reci na Hrvatskom. U Srbiji je ta rec nepoznata.. Osim god ljubitelja serije Smogovci. Kazem ti, umesto sto pljujes Student i profesore bolje da pokusas da procitas neku knjigu. Mudrije ti je to umesto sto cupkas uz Baju M.K. ispred skupstine....sa gratis pljeskavicom u ruci.
2. To sta ti imas sa njim je tvija stvar. Ja sam ti dao ptimere koje mozes lako da proveris ali te je izgleda malo sramota jer si ispao gl....
3. Posle Hrvatskog jezika lepo je sto si avanzivao do Srpske pljrskavice. Zasto to shvatas kao uvredu? Dijamant (ups...Hrvatsko vlasnistvo) ili Polimark? Na koji su te navikli?

1. Ta rec je Hrvatska. Na guglu je prvih 10 objasnjenja re reci na Hrvatskom. U Srbiji je ta rec nepoznata.. Osim god ljubitelja serije Smogovci. Kazem ti, umesto sto pljujes Student i profesore bolje da pokusas da procitas neku knjigu. Mudrije ti je to umesto sto cupkas uz Baju M.K. ispred skupstine....sa gratis pljeskavicom u ruci.
Dzbe guglas. Lepo ti je autor objasnio poreklo i znacenje reci bedastoca.

Hrvarski i srpski su isti jezik jer izmedju njih postoji stopostotna razumljivost. U govoru postoje regionalne razlike. A u nekoj regiji katolici i pravoslavci su govorili isto.

Razlike u govoru su bivale i od sela do sela. Ovo je posledica migracija u zadnjim ratovima. Naprimer jedna sela u Dalmaciji su govorila ijekavicu jer se radi o doseljenicima iz stare hercegovine naseljenim u toku morejskog rata. Selo do njih je govorilo ikavicu i savrseno su se razumeli.

Postoje razlike u knjizevnim jezicima koji su vestacka tvorevina. A i tu je razumljivost 99%.

Prema tome ili si lazov ili si original Caci.

Dzbe guglas. Lepo ti je autor objasnio poreklo i znacenje reci bedastoca.

Hrvarski i srpski su isti jezik jer izmedju njih postoji stopostotna razumljivost. U govoru postoje regionalne razlike. A u nekoj regiji katolici i pravoslavci su govorili isto.

Razlike u govoru su bivale i od sela do sela. Ovo je posledica migracija u zadnjim ratovima. Naprimer jedna sela u Dalmaciji su govorila ijekavicu jer se radi o doseljenicima iz stare hercegovine naseljenim u toku morejskog rata. Selo do njih je govorilo ikavicu i savrseno su se razumeli.

Postoje razlike u knjizevnim jezicima koji su vestacka tvorevina. A i tu je razumljivost 99%.

Prema tome ili si lazov ili si original Caci.
Dzabe ili ne. Sva objasnjenja na Hrvatskom. U Srbiji.ta rec ne postoji osim mozda kod vas nsprednih. Ali to je vasa stvar.
Eto i da ti ponovim posto imas problrma sa obrazovnim sistemom. Lazi, bedastoca....da si isao na pravi fakultet a ne na SNS akademiju za mlade lidere mozda bi nesto i naucio i ne bi imao potrebe za vulgarnim kvalifikacijama i foliranjem. Kazes lazem?
Vucic nije farbao jaja, vadio decu iz snega, pricao da je on sve izgradio? Imas sve na netu. Da ne gubim vreme na SNS skolarca..Tebi se mozda ne dopada sto neko pamti ali to vec razjasnite medju sobom u centralnoj otadzbinskoj ili kako se vec sada zove taj vas zbor u SNS.

Dzabe ili ne. Sva objasnjenja na Hrvatskom. U Srbiji.ta rec ne postoji osim mozda kod vas nsprednih. Ali to je vasa stvar.
Vecina stanovnika danasnje Srbije su poreklom prelkodrinski Srbi.

Naseljavanje danasnje Srbije stanovnistvom Dalmacije i dinarskog masiva doprinosili su sami Turci. A kasnije austrougari narocito posle morejskog rata 1715. Potom kolonizacije posle prvog i drugog svetskog rata. I na kraju gradjanski rat devedesetih.

Na kraju ako nisi znao, za osnov srpskog uzet je govor Dalmacije i Dubrovackog zaledje, a sa ekavskim dijalektom.

Eto i da ti ponovim posto imas problrma sa obrazovnim sistemom. Lazi, bedastoca....da si isao na pravi fakultet a ne na SNS akademiju za mlade lidere mozda bi nesto i naucio i ne bi imao potrebe za vulgarnim kvalifikacijama i foliranjem. Kazes lazem?
Pises bedastoce. Pises bedasto. A to znaci pises glupo i neistinito. A to znaci pises nesto sto nema veze s logikom i istinom.

Ja sam zavrsio fakultet u vreme sfrj.
Vucic nije farbao jaja, vadio decu iz snega, pricao da je on sve izgradio? Imas sve na netu. Da ne gubim vreme na SNS skolarca..Tebi se mozda ne dopada sto neko pamti ali to vec razjasnite medju sobom u centralnoj otadzbinskoj ili kako se vec sada zove taj vas zbor u SNS.
Opet bedastoce.

Lazov si i Caci istovremeno. Znao si sta znaci rec betastoca.Zatrovan nacionalizmom umislio si da te reci nema u srpskom pa si se uhvatio za nju i poceo svadjati i pljuvati da bi tako "diskvalifikao i iznervirao" sagovornika.

Ako studenski protest ima plemenite namere onda mu podrska tebe i tebi slicnih nikako ne treba.

Poslednja izmena:
Vucic izgradio puteve
Vucic pece palacinke
Vucic brani Srbiju od raznih neprijatelja
Vucic voli lignje
Vucic brani Kosovo prdajom Kosova
Vucic cita pisma dece
Vucic farba jaja
Vucic dovodi investitore
Vucic nema zvucni top
Vucic vadi decu iz smetova
Vucic vodi Srbiju u EU