Bodovanje?

Otkud ti takva ideja?:confused:Stavi u jednu prostoriju deset žena i imaćeš za pola sata tri-četiri suprotstavljene grupe.Ako staviš u istu prostoriju deset muškaraca,biće problema samo ako ubaciš unutra neku ženu.:mrgreen:
ццц... зашто си ми одговорио само на део коментара...:roll:

Ово ти је - 10 бодова...:mrgreen:

Ова прича не пије воду...:cool: Ако се покрене тема о изборима, биће мртвих међу мушкима...:mrgreen:

Ma, kakvo bodovanje, opšti utisak, koji varira zavisno i od ženama nepoznatih faktora. Nema tu spasa, izgleda da tu stvar radi podsvest. Ljudi boduju ponašanje samo kad nisu zaljubljeni.

Pa valjda se zato i zaljubimo u nekoga...:OI
Barem ja...privuku mi paznju detalji...koji dosta govore o coveku.
Ogradjujem se od onih koji veruju u "ljubav na prvi pogled"...Ja nisam od tih...

ja ne bodujem. barem ne u vise kategorija.

potrebna je samo jedan ispunjen uslov: da mi se ne smuci kao covek u prvom kontaktu i drugom, trecem razgovoru (nemate pojma koliko ljudi tu padne) i da ima nesto intrigantno, neobicno, privlacno u sebi.

a 1000 bodova ako lici na talicnog toma;)

ili je obucen kao fantom

Ne znam šta ste pomislili po naslovu teme,ali ne...nije to.:mrgreen:...dakle,šta me zanima?To je jedna stvar malo poznata većini muškaraca,meni takođe.Kako bodujete postupke i ponašanje muškaraca?Koji muški postupci i ponašanje donose najviše poena u vašem ''tefteru'',a koji donose negativne poene?I pazite...sve što kažete može se upotrebiti protiv vas!:mrgreen:Ako budete iskrene,i ako se nekad budemo upoznali.:)

Mnoge od njih nesto kao boduju, neke osobine, i onda se stice neki utisak kao da smo na stocnoj pijaci a ne da smo ljudi. Mislim ok je imati neke kriterijume i znati sta se zeli a sta ne, ali imati listu na kojoj se stavljaju bodovi je bas van pameti i van ljudskosti.

No sta te te briga, nek boduju, doce vreme i kad ces ti da bodujes. ;) A tad obicno i na prvom svom upitniku padaju.

хахаха... а зашто је наш упитник нељудски а ваш људски? :mrgreen:

И где сте ви заправо чули да жене састављају листу са бодовима...:roll:

Ја то први пут чујем...:lol:

Нормално је да сви имамо критеријуме. Нечији су реални, нечији не...
Људи су склони да себе и прецене и подцене.. сви грешимо...
Не видим да мушки више греше од жена или обрнуто. :cool:

хахаха... а зашто је наш упитник нељудски а ваш људски? :mrgreen:

И где сте ви заправо чули да жене састављају листу са бодовима...:roll:

Ја то први пут чујем...:lol:

Нормално је да сви имамо критеријуме. Нечији су реални, нечији не...
Људи су склони да себе и прецене и подцене.. сви грешимо...
Не видим да мушки више греше од жена или обрнуто. :cool:

Zato sto se nasi kriterijumi ne zasnivaju na "kolika mu je plata, i da li je kupio sok od 50 ili 150din i sl" vec se nasi kriterijumi svode na kakav je covek, kakva je osoba i kako razmislja i ne dajemo bodove.

Ja sam ovo skapirala kao hipoteticko pitanje..Ni u jednom trenutku nisam pomislila da ovde stvarno neko "boduje" nekoga...Prosto memorises neke sitnice koje ostavljaju ili ne ostavljaju pozitivan utisak...
Cemu drama ? :)

Pa valjda se zato i zaljubimo u nekoga...:OI
Barem ja...privuku mi paznju detalji...koji dosta govore o coveku.
Ogradjujem se od onih koji veruju u "ljubav na prvi pogled"...Ja nisam od tih...

Ahhhh... Isprobano, i ljubav na prvi pogled, i ljubav posle dugog prijateljstva, i ljubav posle poznanstva u nekom normalnom trajanju. NEMA RAZLIKE! Kad voljem voljem, kad ne voljem koljem (lažem, to je samo zbog rime, u stvari odem).

Evo,da odgovorim i na ovo.Kod nje mi je sve jasno.Jedan dan sam sve najnaj,a drugi sve najnaj u obrnutom smislu.To znači da je izgubila tefter.:mrgreen:
Ето... Знала сам ја да си ти срећан човек...:D

Када престане да губи тефтер, време ти је да пакујеш коферче...:mrgreen:

Zato sto se nasi kriterijumi ne zasnivaju na "kolika mu je plata, i da li je kupio sok od 50 ili 150din i sl" vec se nasi kriterijumi svode na kakav je covek, kakva je osoba i kako razmislja i ne dajemo bodove.
:rotf::rotf::rotf:

Хм.. чек да се узозбиљим...:cool:

А они критеријуми, колико троши на шминку...:roll: колико на гардеробу...:roll:
са колико њих је била до сада..:roll: да ли уме да кува...:roll:

:lol:

ne bodujem, ali... jednom, kad bejah single, pozva me uspesan muskarac da "izadjemo" ,... Izadjosmo, popricasmo, odosmo na Dunav, carda i riblja corba sluzena u kotlicu, kao, za dvoje...
Kad taj dohvati kutlacu i poce da mulja po onoj corbi i vadi komadeske ribe za sebe! Odma' je dobio 1500 kaznenih poena, bio diskvalifikovan, i upisan u knjigu kao prototip rudimentnog sebicnjaka, i tako se to zavrsi...!

Back