Bodovanje?

:rotf::rotf::rotf:

Хм.. чек да се узозбиљим...:cool:

А они критеријуми, колико троши на шминку...:roll: колико на гардеробу...:roll:
са колико њих је била до сада..:roll: да ли уме да кува...:roll:

:lol:

A sto da se uozbiljis? :lol:

Sta se mene tice koliko svojih para trosi na sminku i garderobu? Jedino jeste malo fuj ako je bila sa previse njih. A da kuva da se ne lazemo moze da ume svaka ako hoce tako da to isto nije kriterijum. A i sto bi se mene ticalo da li ume da kuva? Mislim da ne razmisljamo o istim odnosima ti to nekako posmatras kroz brak ja kroz provodjenje vremena zajedno.

ne bodujem, ali... jednom, kad bejah single, pozva me uspesan muskarac da "izadjemo" ,... Izadjosmo, popricasmo, odosmo na Dunav, carda i riblja corba sluzena u kotlicu, kao, za dvoje...
Kad taj dohvati kutlacu i poce da mulja po onoj corbi i vadi komadeske ribe za sebe! Odma' je dobio 1500 kaznenih poena, bio diskvalifikovan, i upisan u knjigu kao prototip rudimentnog sebicnjaka, i tako se to zavrsi...!
A da nije znao kakva si domaćica,pa se uplašio da se ne ugojiš?:)

Bodujem. Ne mislim da je to lose, naprotiv, mislim da svi to rade nego zvuci proracunato i hladno pa se zene ogradjuju :D

Pozitivne poene dobija kad ume da se ponasa shodno situaciji, kad je prirodan, da zna pravila ponasanja u restoranu, kaficu, klubu, na zurci, da nije nasrtljiv, da nema komplekse, da se prema ljudima generalno ponasa ok, kad ume da se obuce u zavisnosti od situacije, da ume da vodi inteligentan razgovor a da pritom ne smara, da se razume u hranu i pice, da je fizicki aktivan i duhovit. Ekstra poeni - da ume da igra :D

Negativni poeni - stipsa, drkadzija, nepostojanje manira, zaostao u 16-om veku, nevaspitan, da ima ambivalentan odnos prema seksualnosti (bi on ali ako ona hoce onda je kur.va), radikal, rasista, nesamostalan, nasrtljiv, itd.

Nisam ti nista novo rekla :D Mislim da sve ovo i sam znas.

A sto da se uozbiljis? :lol:

Sta se mene tice koliko svojih para trosi na sminku i garderobu? Jedino jeste malo fuj ako je bila sa previse njih. A da kuva da se ne lazemo moze da ume svaka ako hoce tako da to isto nije kriterijum. A i sto bi se mene ticalo da li ume da kuva? Mislim da ne razmisljamo o istim odnosima ti to nekako posmatras kroz brak ja kroz provodjenje vremena zajedno.
Ма да бре... све се своди на то каква је особа и како размишља...:lol:
Нисам имала никакав конкретан однос на уму...
Само сам ти вратила за оно ''колико зарађује..'' :mrgreen:

A što bi ti rekla?:)Ako ne znaš,nije fuj.:mrgreen:
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

A da nije znao kakva si domaćica, pa se uplašio da se ne ugojiš?:)

Ma, nije, krila sam ja to...

Hocu da kazem, ako neko gricka cackalicu, vidis da covek nema manire, a moze da bude dusa od coveka, pozrtvovan, i domacin pride... Pa ga oducis od lose navike, npr. umacec cackalice u ljutu papriku.
A opisan slucaj - to je instinkt zverke da se prva nahrani najboljim komadima. Doslovno, i u prenosnom smislu. A od takvog - bezi glavom bez obzira!

Ma, nije, krila sam ja to...

Hocu da kazem, ako neko gricka cackalicu, vidis da covek nema manire, a moze da bude dusa od coveka, pozrtvovan, i domacin pride... Pa ga oducis od lose navike, npr. umacec cackalice u ljutu papriku.
A opisan slucaj - to je instinkt zverke da se prva nahrani najboljim komadima. Doslovno, i u prenosnom smislu. A od takvog - bezi glavom bez obzira![/QUOTE

Meni su stavljali rukavice umočene u ljutu papriku, da ne sisam palac, pa su morali da mi daju repete.

Ма да бре... све се своди на то каква је особа и како размишља...:lol:
Нисам имала никакав конкретан однос на уму...
Само сам ти вратила за оно ''колико зарађује..'' :mrgreen:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Ako ako vraticu i ja tebi. ;) jest da se i ne secam fore oko zaradjivanja. :lol: Kao meni je bio neki odnos na umu. :rolleyes: Mislim aj glumimo face malo.

A što bi ti rekla?:)Ako ne znaš,nije fuj.:mrgreen:
Plitko ti je to.

Kako god bilo nećeš znati ako ne sumnjaš,a ako sumnjaš verovatno ćeš je zaobići ako nisi za varijantu daj šta daš.I šta tu nije jasno?...Prosto je ko pasulj.Većina nas se zaleti i hoće,ne proverava ništa,zato je to tako.:wink:

Ej sve se to zna, samo budale ne znaju. Vidis kako govori, kako razmislja, kako se ponasa sta ti treba vise od toga. Mozes samo da se pravis naivan, zarad visih ciljeva tipa sloziti je u krevet. :lol:

Zaključak?...Muškarci ne boduju,i zato zaslužuju sve što ih snađe.:):think:

To u slucaju da imas jak zeludac....:mrgreen:

Stvar je u kriterijumu i stavu prema odredjenim stvarima. Muskarac ce kod neke dobiti " bod " ukoliko joj sipa pice u casu. Kod druge to moze da bude sasvim nebitna stvar...ko sta voli....Zato se na samom startu postavljanju neke granice, iskazuju stavovi i misljenja, do odmeravanja snaga. I tako dolazi do slegnanja prasine...e onda se uzima usisivac u ruke, i mi vestice krenemo da vristimo na vas, zasto niste kao drugi, pazljivi muskarci....:mrgreen:

Aaauuuu! Vi još "bodujete"!? Kad ti se "nešto" sviđa, zatrčiš se, pa šta te snađe! Ako valja, dobro, ako ne, "udri i beži" (mislim figurativno). Tako je mnogo zanimljivije, a verovatnoća srećnog izbora ista. Sve je to lutrija.
Treba biti uporan. Za svakog ima odgovarajuća osoba, samo nije svakom suđeno da je odmah nađe. Neki su nestrpljivi, i kad ne nađu kad i njihova okolina, misle da to i ne postoji, pa se zadovolje nečim "podnošljivim" i trpe dok mogu. Šteta za izgubljeno vreme.

Back