Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.036
... pa tako nesto i ja kontam 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa kao i uvek :wink:Keeper:... pa tako nesto i ja kontam![]()
. . .:Keeper:marduk girl:Ako slusate alternativnu muziku fora je i treba tako da izgledate! ako se osecate da ste drugaciji od otalih svoja osecanja ne treba kriti vec pokazivati ...
poludela bih da sam u kozi ili fazonu neke fenserke a ovamo kao slusam metal...
kada bi svi metalci izgledali fensi i sl katastrofa
uostalom neko voli tako da izgleda i voli kad neko sl. izgleda!
majice i starke cine svakog metalca!
poz
ej, hej, girl, alternativnost i posebnost koju nosis u sebi se ne ispoljava preko tvoje odece nego preko tvojih reci, misli i stavova.
to je prvo sto treba da savladas :wink:
ovako mozda izgledas kao metalac a inace si u glavi ocito ista kao one fenserke ..... ti se oblacis tako kako se oblacis da ne bi bila kao fenserka, a fenserke se oblace onako da ne bi bile kao one "gadne prljave narkomanke"![]()
kao prvo kako se osecam tako se i oblacim, znaci ja sam neka fufi fenserka koja se foliram samo da nebi tAko izgledala HA HA HAA
a fenserke se ne oblace tako da nebi izgledale kao GADNE PRLJAVE NARKOMANKE
To smo mi koje imamo svoj stil koji obozavamo?
RAZLIKUJ METALCE I NARKOSE!
Kome ne bi dojadilo da uvek izgleda isto i komercijalno? mora malo da se pokaze i ono iznutra! malo si ogranicen...
Anonymous:. . .:Keeper:marduk girl:Ako slusate alternativnu muziku fora je i treba tako da izgledate! ako se osecate da ste drugaciji od otalih svoja osecanja ne treba kriti vec pokazivati ...
poludela bih da sam u kozi ili fazonu neke fenserke a ovamo kao slusam metal...
kada bi svi metalci izgledali fensi i sl katastrofa
uostalom neko voli tako da izgleda i voli kad neko sl. izgleda!
majice i starke cine svakog metalca!
poz
ej, hej, girl, alternativnost i posebnost koju nosis u sebi se ne ispoljava preko tvoje odece nego preko tvojih reci, misli i stavova.
to je prvo sto treba da savladas :wink:
ovako mozda izgledas kao metalac a inace si u glavi ocito ista kao one fenserke ..... ti se oblacis tako kako se oblacis da ne bi bila kao fenserka, a fenserke se oblace onako da ne bi bile kao one "gadne prljave narkomanke"![]()
kao prvo kako se osecam tako se i oblacim, znaci ja sam neka fufi fenserka koja se foliram samo da nebi tAko izgledala HA HA HAA
a fenserke se ne oblace tako da nebi izgledale kao GADNE PRLJAVE NARKOMANKE
To smo mi koje imamo svoj stil koji obozavamo?
RAZLIKUJ METALCE I NARKOSE!
Kome ne bi dojadilo da uvek izgleda isto i komercijalno? mora malo da se pokaze i ono iznutra! malo si ogranicen...
naravno da razlikujem metalce i narkomane, o tome uopste nisam pricao ..... ti budi malo manje ogranicena i procitaj barem sta ja pricam, da si to uradila videla bi da sam tu frazu stavio POD NAVODNIKE. a onda ukljuci malo mozak i shvati sta to znaci. u redu?
kao sto ti vec rekoh, oblacenjem neces pokazati nista sto je u tebi. ti si kao slobodna ovo i ono, ma kako da nisi ..... nasmrdim vas pozere na kilometar :wink:
ono u vezi moje ogranicenosti necu ni da komentarisem
ja sam nedavno pocela da slusam metal pa me interesuje kako da se oblacim i gde to ima da se nabavi recimo u novom sadu?![]()
ja sam nedavno pocela da slusam metal pa me interesuje kako da se oblacim i gde to ima da se nabavi recimo u novom sadu?![]()