bodlje,starke i sl.

• Začetnik teme Začetnik teme tarja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
. . .:
Keeper:
marduk girl:
Ako slusate alternativnu muziku fora je i treba tako da izgledate! ako se osecate da ste drugaciji od otalih svoja osecanja ne treba kriti vec pokazivati ...
poludela bih da sam u kozi ili fazonu neke fenserke a ovamo kao slusam metal...
kada bi svi metalci izgledali fensi i sl katastrofa
uostalom neko voli tako da izgleda i voli kad neko sl. izgleda!
majice i starke cine svakog metalca!
poz

ej, hej, girl, alternativnost i posebnost koju nosis u sebi se ne ispoljava preko tvoje odece nego preko tvojih reci, misli i stavova.
to je prvo sto treba da savladas :wink:
ovako mozda izgledas kao metalac a inace si u glavi ocito ista kao one fenserke ..... ti se oblacis tako kako se oblacis da ne bi bila kao fenserka, a fenserke se oblace onako da ne bi bile kao one "gadne prljave narkomanke" :lol:

kao prvo kako se osecam tako se i oblacim, znaci ja sam neka fufi fenserka koja se foliram samo da nebi tAko izgledala HA HA HAA
a fenserke se ne oblace tako da nebi izgledale kao GADNE PRLJAVE NARKOMANKE
To smo mi koje imamo svoj stil koji obozavamo?
RAZLIKUJ METALCE I NARKOSE!
Kome ne bi dojadilo da uvek izgleda isto i komercijalno? mora malo da se pokaze i ono iznutra! malo si ogranicen...

... TI STO NEZNAS KAKO CES SLEDI ONO: "budi svoj sledi svoje instikte"

ako imas potrebu da budes u svom fazonu ili bar obuces majicu svoje omiljene grupe NE USTRUCAVAJ SE!
ne obracaj paznju na neke kojima se to nesvidja ako ti to zelis samo napred neces izgledati nista drugacije od kolega iz KST-a

Anonymous:
. . .:
Keeper:
marduk girl:
Ako slusate alternativnu muziku fora je i treba tako da izgledate! ako se osecate da ste drugaciji od otalih svoja osecanja ne treba kriti vec pokazivati ...
poludela bih da sam u kozi ili fazonu neke fenserke a ovamo kao slusam metal...
kada bi svi metalci izgledali fensi i sl katastrofa
uostalom neko voli tako da izgleda i voli kad neko sl. izgleda!
majice i starke cine svakog metalca!
poz

ej, hej, girl, alternativnost i posebnost koju nosis u sebi se ne ispoljava preko tvoje odece nego preko tvojih reci, misli i stavova.
to je prvo sto treba da savladas :wink:
ovako mozda izgledas kao metalac a inace si u glavi ocito ista kao one fenserke ..... ti se oblacis tako kako se oblacis da ne bi bila kao fenserka, a fenserke se oblace onako da ne bi bile kao one "gadne prljave narkomanke" :lol:

kao prvo kako se osecam tako se i oblacim, znaci ja sam neka fufi fenserka koja se foliram samo da nebi tAko izgledala HA HA HAA
a fenserke se ne oblace tako da nebi izgledale kao GADNE PRLJAVE NARKOMANKE
To smo mi koje imamo svoj stil koji obozavamo?
RAZLIKUJ METALCE I NARKOSE!
Kome ne bi dojadilo da uvek izgleda isto i komercijalno? mora malo da se pokaze i ono iznutra! malo si ogranicen...

naravno da razlikujem metalce i narkomane, o tome uopste nisam pricao ..... ti budi malo manje ogranicena i procitaj barem sta ja pricam, da si to uradila videla bi da sam tu frazu stavio POD NAVODNIKE. a onda ukljuci malo mozak i shvati sta to znaci. u redu?
kao sto ti vec rekoh, oblacenjem neces pokazati nista sto je u tebi. ti si kao slobodna ovo i ono, ma kako da nisi ..... nasmrdim vas pozere na kilometar :wink:
ono u vezi moje ogranicenosti necu ni da komentarisem

Pazi owako
bolje isfolirana klinkica koja se oblaci ko Mina Kostic i izgleda tako
nego isfolirana klinkica
koja je ruzna ko ***** a oblaci se ko idiot(bodlje blah blah)
...
A to sto nosite stwari wezane za muzicki prawac je zaista smesno
Kao budi drugaciji..
idi begaj
pa drugaciji si UMOM
ne PATIKAMA...

zapravo ta varijanta SLUSHAM METAL I HOCU TAKO DA SE OBLACHIM DA BIH BIO RAZLICHIT i onda odesh na svirku i shvatish da nisi razlichit uopshte nego da si isti kao tvoja ciljna grupa. Nema pravila bre za oblachenje, odeca ne karakterishe kakav si fan muzike, jednostavno, oblachish se kako ti odgovara, i ja sam nekad bio u tripu duga kosa, sve crno, starke, martinke, bodlje bla bla bla... onda sam odrastao i neshto je jednostavno prelomilo u meni da je to krajnje idiotski

Slazem se...
I ja sam bila u fazonu:duge suknje,martinke,korset,lanci,cipka,mrezasti rukavi,cipkane rukavice....
Taj period je jednostavno prestao,a muzika je ostala!:super:
Sad nosim DVS patike i farke i duksice,pa mi nista ne fali...:okok:
Kao sto je neko gore naveo,odelo ne cini coveka.Proci ce i taj period,a u dusi ostajes isti.
:)

ja sam nedavno pocela da slusam metal pa me interesuje kako da se oblacim i gde to ima da se nabavi recimo u novom sadu? :D

pa slusaj, ako slusas metal
ne mora da znaci da se tako treba oblaciti.
meni je neprijatno kad me ljudi gledaju
uvijena u crnom i kad nosim majcu npr shitknota....
nabij farmerice, neke patike (ne moraju biti all-star), i neku majcu
bez ikakvih natpisa.
i bices normalno obucena. bar se tako obuci kad ides u skolu ili
kad si na ulici.
a na svirkama i koncertima, to je druga prica...;)

ajte ljudi sta *****te
dete je lepo pitalo (skorasnje 2003) de mogu da se kupe te stvari
a vi njoj "nosi ono sto volis"
"troo metalci se ne oblace kao troo metalci" itd.
ovo moze da bude chat tema posto je svrha izgubljena 305 p.n.e

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back