T
tarja
Gost
ja sam nedavno pocela da slusam metal pa me interesuje kako da se oblacim i gde to ima da se nabavi recimo u novom sadu? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tarja:ja sam nedavno pocela da slusam metal pa me interesuje kako da se oblacim i gde to ima da se nabavi recimo u novom sadu?![]()
Incognito:Mudro zboris Stoorbak...
Pa na meni nikad ne bi pogodili koju muziku preferiram... Dobro, ajde, imam dugu kosu, ali to nema veze s' muzikom... Resio da je zapustim jos u VI razredu osnovne, kad mi jos uvek nije bilo definisano muzicko opredeljenje...
3 omiljena zanra: klasicna, rock, metal ... A tesko da cete me naci (po izgedu) u ni jednom od njih... Pa znam coveka koji se pretezno oblaci kao 'dizelas', pa su mu Iron Maiden, Blind Guardian i Megadeth omiljene grupe
Sto nasi stari kazu: odelo ne cini coveka!
Mene ce ovaj Obituary sahraniti :shock:Stoorbak:Incognito:Mudro zboris Stoorbak...
Pa na meni nikad ne bi pogodili koju muziku preferiram... Dobro, ajde, imam dugu kosu, ali to nema veze s' muzikom... Resio da je zapustim jos u VI razredu osnovne, kad mi jos uvek nije bilo definisano muzicko opredeljenje...
3 omiljena zanra: klasicna, rock, metal ... A tesko da cete me naci (po izgedu) u ni jednom od njih... Pa znam coveka koji se pretezno oblaci kao 'dizelas', pa su mu Iron Maiden, Blind Guardian i Megadeth omiljene grupe
Sto nasi stari kazu: odelo ne cini coveka!
Pa ocigledno je to glavna fora, da se oblace u crno, da nose martinke, bodlje i sl. a ne znaju nishta o metalu i sve to zarad toga da bi neko nekada reko, pazi ti nju shto je ona ok, i shto slusha "dobru" muziku! Da bilo je i "oldschool metalki" koje nikada nisu cule za Obituary.......... xexexexe komicno zar ne?!?!
Courtney:A cula sam za njih,samo nisam cula nijednu njihovu pesmu! Pa nije isto! I kad sam ja to rela da sam old-school metalka :shock: Ako si uopste mislio na mene8)
tarja:ja sam nedavno pocela da slusam metal pa me interesuje kako da se oblacim i gde to ima da se nabavi recimo u novom sadu?![]()
die_happy:tarja:ja sam nedavno pocela da slusam metal pa me interesuje kako da se oblacim i gde to ima da se nabavi recimo u novom sadu?![]()
bodlje mozes da nabavis u svakoj "kucecoj" radnji....znas, to psi rado nose oko vrata
Incognito:Ma uzmes one protiv buva... spojis 'lepo' i korisno![]()
![]()
![]()
die_happy:Incognito:Ma uzmes one protiv buva... spojis 'lepo' i korisno![]()
![]()
![]()
pa da...danas ima svakakvih gamadi....bolje na vreme da se obezbedis
E,cccccStoorbak:Courtney:A cula sam za njih,samo nisam cula nijednu njihovu pesmu! Pa nije isto! I kad sam ja to rela da sam old-school metalka :shock: Ako si uopste mislio na mene8)
Stvar je samo u tome shto si me bukvalno shvatila. To je bio samo jedan obican primer, a zashto je bio taj sa tobom pa valjda je to samo puka slucajnost!
p0z
Courtney:E,cccccStoorbak:Courtney:A cula sam za njih,samo nisam cula nijednu njihovu pesmu! Pa nije isto! I kad sam ja to rela da sam old-school metalka :shock: Ako si uopste mislio na mene8)
Stvar je samo u tome shto si me bukvalno shvatila. To je bio samo jedan obican primer, a zashto je bio taj sa tobom pa valjda je to samo puka slucajnost!
p0zNe verujem
Ali,sad mogu da budem "iskrena-old-school-metalka" jer sam cula JEDNU njihovu pesmu! I jos se ni ne secam kako se zove!!!
![]()
![]()
Ako hoces jos primera za pozerisanje,znam lika koji je "najiskreniji bleker koji postoji,najveci obozavalac lika dela najnepoznatijih bendova koji postoje,cija je definicija muzike koju voli-pazi sad-iskreni-old school-underground-black metal...i koji ne prepoznaje The number of the beast kad ga cuje
" Pa,eto ti sad 8)
Ali,ako cemo iskreno,nije ni mainstreamStoorbak:Courtney:E,cccccStoorbak:Courtney:A cula sam za njih,samo nisam cula nijednu njihovu pesmu! Pa nije isto! I kad sam ja to rela da sam old-school metalka :shock: Ako si uopste mislio na mene8)
p0zNe verujem
Ali,sad mogu da budem "iskrena-old-school-metalka" jer sam cula JEDNU njihovu pesmu! I jos se ni ne secam kako se zove!!!
![]()
![]()
Ako hoces jos primera za pozerisanje,znam lika koji je "najiskreniji bleker koji postoji,najveci obozavalac lika dela najnepoznatijih bendova koji postoje,cija je definicija muzike koju voli-pazi sad-iskreni-old school-underground-black metal...i koji ne prepoznaje The number of the beast kad ga cuje
" Pa,eto ti sad 8)
Xexxexee...... velika je razlika izmedju The number of the beast i Obituary, pa Obituary nije underground!!!!!!!
Stoorbak:tarja:ja sam nedavno pocela da slusam metal pa me interesuje kako da se oblacim i gde to ima da se nabavi recimo u novom sadu?![]()
Pa verovatno si pocela da slushash Korn i ostalo pa se zato raspitujesh shta da nosish! Curo ako stvarno slushash metal i to zbog toga shto volish tu muziku ne morash da pozirash sa starkama i bodljama u crnoj odeci! Dovoljno je da volish da to slushash, a ti ocito to radish da bi se pred nekima pokazala kao "metalka" ili sl.
Incognito:Maiden-i se vole... sve ostalo se slusa :wink:
Ja obozavam ovog coveka!Incognito:Maiden-i se vole... sve ostalo se slusa :wink:
AMIN brate ali dali stvarno mislis da ce se ona obazreti na tvoju poruku i poruke slicnog tipa. Ona je verovatno jedna od onih koji su se upravo napalili, koji znaju samo jednu ili dve pesme od jedne grupe (Metallica, Korn i sl.) i misle da mogu da slusaju te dve pesme do besvesti.Stoorbak:tarja:ja sam nedavno pocela da slusam metal pa me interesuje kako da se oblacim i gde to ima da se nabavi recimo u novom sadu?![]()
Pa verovatno si pocela da slushash Korn i ostalo pa se zato raspitujesh shta da nosish! Curo ako stvarno slushash metal i to zbog toga shto volish tu muziku ne morash da pozirash sa starkama i bodljama u crnoj odeci! Dovoljno je da volish da to slushash, a ti ocito to radish da bi se pred nekima pokazala kao "metalka" ili sl.