Боцан-Харченко: За Вучића је одлазак у Москву света ствар и питање части

Bojim se da Harcenko i FSB spremaju nesto gadno za Vucica u Moskvi.
Mislim da je za naseg predsednika bolje da ne ide tamo nego da ostane
u Srbiji sa svojim Chacijima.
da...koliko sam obavješten vučić će dobiti od petruševa ampule novičoka za ne daj bože ukoliko srbija bude napadnuta kako od susjeda tako i od blokadera...na ljutu ranu ljuta trava...

Nasi mediji bi to dobro eksploatisali, culo bi se to kod nas , ne moram citati neke izvestaje
Ono je izveštaj UN,odnosno Kancelarije Ujedinjenih nacija za drogu i kriminal.I pogledaj šta piše na kraju.Piše SRB.https://www.unodc.org/documents/data-and-analysis/statistics/corruption/Kosovo_Business_corruption_report_SRB.pdf
A pošto ti ne veruješ Ujedinjenim nacijama,ja ne znam koji dokument,po tebi validan,da ti priložim.

Ono je izveštaj UN,odnosno Kancelarije Ujedinjenih nacija za drogu i kriminal.I pogledaj šta piše na kraju.Piše SRB.https://www.unodc.org/documents/data-and-analysis/statistics/corruption/Kosovo_Business_corruption_report_SRB.pdf
A pošto ti ne veruješ Ujedinjenim nacijama,ja ne znam koji dokument,po tebi validan,da ti priložim.
Ima li takav dokument o srbiji, da prvo proverim istinitost njihovih dokumenata na osnovu meni poznatih dogadjanja

Gde bre... u kabini aviona ti se menja pritisak. Jako je rizično leteti 10-13 h ako si prethodno imao predinfraktno stanje
Nie rizicno toliko ako je predinfarktno, ali ako je infarkt, bilo bi rizicno. Ipak, to je volja pacijenta i ne moze niko tu da se mesa.

I ja imam povisen pritisak ovih dana koji ni lekovima nikako da se smanji, vreme ne valja, odjednom je toplo.

...Српски државни медији данас су објавили да се председник земље Вучић наводно „изненадно разболео“ током посете Сједињеним Државама, што доводи у питање његово путовање у руску престоницу 9. маја.

Извори у руском руководству не верују у верзију о Вучићевој „болести“ и кажу да је он једноставно одлучио да следи пример Запада (који му је претио санкцијама и другим негативним последицама у случају одласка на Параду победе). Руско Министарство спољних послова сматра понашање српског лидера „крајње недостојним и прилично срамотним“. „Однос према овом „вишевекторском“ политичару сада ће бити одговарајући. Он мора да схвати да је ове године 9. мај значајан дан и за Русију и за „руски свет“ у целини.

И ако је тако лако спреман да се „савије“ под притиском Запада (чак и ако то објашњава неком врстом болести), онда не може очекивати већу помоћ од Москве“, сумирају обавештени извори.

https://t.me/insider_best/3226

INSIDER-T @insider_best
170K Subscribers - 150 Photos - 82 Videos - 2.4K Links
Инсайдерское Telegram-СМИ. Только эксклюзивная информация.
https://t.me/s/insider_best/3226

И ако је тако лако спреман да се „савије“ под притиском Запада (чак и ако то објашњава неком врстом болести), онда не може очекивати већу помоћ од Москве“, сумирају обавештени извори.
moskva je ispala glupa kao zvucni top, nema sada vadjenja, prvo da kazu da bia laze, da fsb nikakav izvestaj nije sastavljao na nemustom ruskom i sa slovom LJ, pa cemo onda da nastavimo razgovor

ako MaZa ne zna da sroci, neka mi se javne na pp, ja cu da joj napisem sta da kaze - samo treba da se ograde od biinog izvestaja i kazu da su oni svoj izvestaj odneli za moskvu nikome ga ne pokazujuci osim svojim pretpostavljenima

Poslednja izmena:
moskva je ispala glupa kao zvucni top, nema sada vadjenja, prvo da kazu da bia laze, da fsb nikakav izvestaj nije sastavljao na nemustom ruskom i sa slovom LJ, pa cemo onda da nastavimo razgovor
Najgluplje u vezi zvucnog topa je sto niko od vas nije objasnio koja bi bila svrha njegove upotrebe i to bas tokom tisine. Neki odmetnuti element u policiji izveo akciju korisnu za blokadere? Ali cek, zar nije lakse da se odglumi...?

Nie rizicno toliko ako je predinfarktno, ali ako je infarkt, bilo bi rizicno. Ipak, to je volja pacijenta i ne moze niko tu da se mesa.

I ja imam povisen pritisak ovih dana koji ni lekovima nikako da se smanji, vreme ne valja, odjednom je toplo.
Hm. Jedno je povišen pritisak, koji pokušavaš da kontrolišeš (nadam se i da hoćeš) , a drugo su stanja gde ti se pritisak naglo menja i dovodi te u predinfartorno stanje ili pred stanje moždanog udara. To nije za šalu. Trebalo bi odmah da se ide u bolnicu i da se preduzimaju mere. Odlaganje hospitalizacije i ulazak u avion, te let, koji ti svakako i zdravom menja pritisak, nije baš najpametnija ideja. Slažem se da je to volja pacijenta, ali nije pametno

Hm. Jedno je povišen pritisak, koji pokušavaš da kontrolišeš (nadam se i da hoćeš) , a drugo su stanja gde ti se pritisak naglo menja i dovodi te u predinfartorno stanje ili pred stanje moždanog udara. To nije za šalu. Trebalo bi odmah da se ide u bolnicu i da se preduzimaju mere. Odlaganje hospitalizacije i ulazak u avion, te let, koji ti svakako i zdravom menja pritisak, nije baš najpametnija ideja. Slažem se da je to volja pacijenta, ali nije pametno
Nisam lekar, ali pretpostavljam da je neki lekar bio uz njega, ili makar na telefonu. Nije na nama da to komentarisemo jer ne znamo pravu situaciju.

Najgluplje u vezi zvucnog topa je sto niko od vas nije objasnio koja bi bila svrha njegove upotrebe i to bas tokom tisine. Neki odmetnuti element u policiji izveo akciju korisnu za blokadere? Ali cek, zar nije lakse da se odglumi...?
da imas obraza i morala stideo bi se - 1000e ljudi istovremeno da odglumi? gledaj videe

da...koliko sam obavješten vučić će
8f7e4b8374ae6005ae53198d8163e3bdee867c87ca6f33aa580dd9bc4d620629.jpg

da imas obraza i morala stideo bi se - 1000e ljudi istovremeno da odglumi? gledaj videe
Pazi,nije nemoguće,od njih me baš ništa ne bi iznenadilo.Kad su oni spremni da idu u drugu državu da se žale na svoju, oni su u tom slučaju spremni na sve.Zadnji koji se žalio strancima i tražio akciju je bio Đinđić.

Si cuo za neku korupciju na kosovu?
Za neki nepotizam?
Da siptar uradi drugom siptaru ono sto srbi rade srbima u srbiji?
ima toga i tamo, samo sto kod njih odmah proradi oruzje i padaju mrtvi...mnogo Siptara je u inostranstvu, pa nemaju prilike da se kolju medjusobno kod kuce

Back