Bobtail

Mislim da cu vam se pridruziti!U maju kupujem kavkaskog ovcara odnosno preuzimam a nagovoricu tatu da nam kupi i bobtejla mojoj mami se toliko svideo da...Koliko on kosta?Kako podnosi vrucine posto je ovde u niksicu prilicno vruce leti!!!!

Cao Ksenija..:)
Bas lepo sto si se odlucila za ovu pufnicu...
Nisam ga kupila na tom mestu, vec kod jednog coveka u Srbiji..bio je 250e...sa svim papirima.
Pravo da ti kazem ne podnosi najbolje vrucine, pa ces morati da mu nadjes debelu hladovinu, i da ga tusiras s `vremena na vreme. Mislim nista se ne desava, ali predpostavljam da mu nije prijatno ispod one dlake. Ustvari leti mu je najbolje skratiti dlaku da se ne muci previse.
Super sto ces imati dva psa, pa im nece biti dosadno.:)
Ono sto bobtail zahteva...to je redovna setnja...pun je energije..i samo bi se igrao.Loptu voli najvise. Sav je smotan...i ima najtrapavije sape na svetu.:)

preslatki su, ako su to ovi?

bobtail1.JPG

bobtail3lj5.jpg

Мени овде делује веома импозантно, а с обзиром да кажеш да се људи "снебивају", могуће је да не грешим. Али, нека, волим велике псе и нека је жив и здрав!

Мени овде делује веома импозантно, а с обзиром да кажеш да се људи "снебивају", могуће је да не грешим. Али, нека, волим велике псе и нека је жив и здрав!

mili meni su psi ljepsi kad su mali, ali ja ih vise volim kad su veliki, da ne znate onog bobtail-a na reklami "Pronto Piumi", (kad kaze ono lovac na prasinu)

Back