Bobtail

djuro, spojila sam tvoje teme... sve je tu ... nema potrebe da stoji tema o poslednjem br. zova posebno ...
nadam se da si našla ono što tražiš ... u zovu mislim ...
a i onaj koji treba da bude voljen će biti nadam se uskoro tvoj ...

Gigule...
nema veze....sve je ok.
Otvorila sam to na novoj stranici da bi ljudi odmah videli i odgovorili..jer sam se bojala da n e zovem prekasno...
ali sada je ok...Dragojlo mi je poslao br. na pp i zvala sam.
Hvala vam svima sto pomazete!!! Valjda ce biti nesto od svega ovoga.
Pozdrav!!

Pozdrav

Evo pogledaj našeg Alda. Star dve i po godine, odličnog porekla. Nabavljen ovde u Nišu, od uzgajivača.

album_pic.php

PS. pogledaj foto album\papige

Koki,
prvo sam na svoju ruku izlistala 94stranice sa fotografijama...da ga nadjem...:) lol...a onda sam tek videla da ste napisali -papige.....STo je bre smesten medju papagajima?:)
Bas je lep!!!

Haj
Mi u stvari čuvamo papagaje, aleksandra i amazonca. Aldo je ljubimac mog sina ali svi ga volimo. U albumu je sa papagajima jer više nema mesta za slike pasa a i hteli smo da nam svi ljubimci budu u istom albumu.
Raspitaću se kasnije za štene ali ti je moj savet da ne žuriš previše. Bolje je i da malo sačekaš ali da dobiješ dobrog psa.
Koki

Jao,ja imam Bobtail-a.Kupila sam ga pre pet godina od ljudi koji se bas bave uzgajanjem te rase,mislim da zive u Sremskoj Kamenici ,i platila sam ga 500 tadasnjih maraka.Dobila sam ga kad je imao dva meseca i bio je jedna mala,slatka pufnica.Morali smo da mu damo ime Rob Loj(zbog takmicenja) pa ga zovemo Robi.Jedno oko mu je smedje,a drugo plavo.Mi ga ne vodimo na takmicenja.ta rasa jako tesko podnosi leto i toplo vreme ali zato zimi nikada nije spavao u verandi (napravili smo mu prelepu kucicu,ali nece da ide u nju,tako da je ukras za dvoriste),vec napolju.Pre smo se brinuli jer mu se cak i dlaka smrzavala ali on nije hteo da ide u verandu,gde obicno spava.Kasnije su nam ti uzgajivaci rekli da to njima prija. Bobtailovi obozavaju decu,boje se vatre,petardi i jako tuzno laju kada se npr.druga deca igraju van dvorista,on onda tako tuzno laje... Tako je dobar da cak dozvoljava mladjoj decici da ga jasu,posto je on ogroman...Ne podnosi kada je zatvoren i ne voli prljavu vodu,tako da mu svakih dva-dva i po sata menjamo vodu,jer gospodin nece da pije prljavu.I mi smo ga malo razmazili...
Ja sam ti ukratko napisala nesto o toj rasi,a tebe ako jos nesto zanima,pitaj
U SVAKOM SLUCAJU NECES SE POKAJATI AKO KUPIS JEDNOG BOBTAILICA

Jao White...
ti nemas poima koliko sam ja sretna kada se javi tako neko kao ti....
...ja znam da su oni takvi...takva je to rasa..i zato hocu bas njega... ne mozes da zamislis koliko ih volim...
Ne da se necu kajati , nego postajem bas nestrpljiva..:(
Zbog cene ovoliko i cekam,jer da imam "viska" vec bih imala jednog pored sebe....ali trazim ne bi li nasla, koliko toliko, po nekoj ceni ...koju cu moci da istrpim...da ne kazem-izvedem teoretski.
Cekam da mi jedan covek posalje mail....on je poslednji rekao da ih ima...ali ne javlja se sada ni on dva dana.Danprodju ovi praznici , pa cu mu se javiti ponovo sutra.

p.s. Koki, u pravu si....evo , ja cekam....cekam vec neko vreme...i sve se nadam....;)

Da,naravno...ako ikako mozes...
Interesantno ,gde god sam probala javio se neki problem...kao da nesto mute...
Onog momenta kada treba da vidim psa....oni pocnu da vrdaju...
Molim te , vidi za broj...pa da probam jos i njih.
Hvala!!

Skoro da sam pomislio da @ngel opisuje Alda a ne Robija, samo što Aldo ima nebo plave oči.
DJuro, žao mi je. Neće biti novog legla jer je prethodno jedva prodao. Sad su u modi retriveri i ovo teško ide. Šteta, leglo je izvanredno, Aldo je pobeđivao na taktmičenjima na kojima je učestvovao.Traži dalje i srećno.
Koki

@Ђуро,
Помно пратим твоју потрагу за куцом и потпуно разумем твоје нестрпљење...Је си ли контактирала Кинолошки савез Србије, а мислим да постоји и Кинолошки савез Београда? Јави чим буде нешто ново!

Strelo...
Nije mi jasno sta se desava....Uvek ispadne neka zackoljica.
Obavestavacu vas ....
Moguce i da krenem za BG , a onda bi zvala ove iz kinoloskog....
Javljam;)
Pozzz i Hvala!

Nema.
Znas kako kazu..." Zivot je ono sto ti se desava dok ti planiras nesto drugo"...
Tako sam i ja imala neplaniranu selidbu u drugi stan....pa sa radnicima nekoliko dana...pa ne znam gde sam...tako da nisam stigla da pozovem i raspitam se za broj...a sve mislim sada im je negde vreme za mladuncad..jer se secam gde god sam zvala rekli su mi april....znaci kada mladunce ima 2 meseca jer pre ne moze da se odvoji od mame...

Gledala sam ponovo u zovu ali ponavljaju se oglasi od pre...

Back