trovac
Obećava
- Poruka
- 90
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MOguce. Znam da sam mu svojim ponasanjem samo napravila medvedju uslugu. Samo sam gledala da ga ne maltretiram, pa kad uzmem cetku....a on se vrpolji...ja ga pustim...ajde, necu da ga mucim...neka bude pravi pas, a ne moja igracka...medjutim medvedja usluga...Da sam ga na vreme naucila, i bila malo strozija....mozda on i sada ne bi bio tako istraumiran pred prvom situacijom , gde samo mora da stoji mirno.
Medjutim, ja npr nisam nikad podviknula na njega....Kada idemo u setnju, taj deo puta gde mora biti na lancu...umesto da vodim ja njega, on vodi mene...vuce me u sve 16....A sve zato sto sam ga ja pustila..pa mislim ajde, neka me vuce...i treba da trci...pas je..
I sve tako...
Ali, moracu to da modifikujem..malo po malo.
Da da..ima on svoju lopticu..ustvari ne jednu , nego 5...a ima i flasicu...igrao se danas kada smo izasli..ali kuci je bas bio nekako utucen..ali verovatno mu treba vremena da se vrati u normalu i zaboravi onaj horor.
Evo nekih slika od danas...na jednoj pokusava da uhvati svoj rep...vrlo je uporan, ali ne ide..
![]()
ali stvarno drugi pas nikada ne bih pomislila da su mrse ispod onolike dlake
bilo ga je sramota...

Da znaš! Probaj da nacediš malo čuvarkuće, znaš kako ima mesnate listove, odlična je protiv upale uha. Da nismo tako daleko, poslala bih ti malo, imam je u dvorištu.
) pronasla na netu...cuvarkuca..Nisam to znala.Eto...
Ja zaradila upalu srednjeg uveta, i sad vec dva dana ne mogu da ga setam. Na infuziji sam.![]()
ozdravi brzo!