BMW

Da li se isplati ?

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Komsija kupio ovakvog pre neki dan.Pasce probna voznja samo da ga navatam :D
preview%2005%20BMW%20318.jpg

Gledam Bmw 645,ide nekih 30 na sat.Odjednom lik nabije gascinu,cela ulica se okrenula kad je motor zaurlao...

Sedeo sam juce u X3.Utisci,pa i nisam bas odusevljen.Mesto do suvozaca bas i nema mnogo prostora za noge,visok sam 182 i kolena mi zapinju u dno kasete.Kad pomerim sediste onda onaj nazad ne moze da sedi kako treba.Kod vozaca malo bolja situacija.Ko bi reko,onoliki auto...
Inace enterijer mi se bas i ne svidja,plastika i guma na volanu je prilicno losa.Sve se brzo izlizalo,tako da me je malo razocarao taj famozni model sto se tice enterijera i iskoriscenosti prostora.Nisam ga vozio ali verujem da ide

koliko si max na snimku isao?

Tamo gde se ne vidi brzina 200, pa sam video da ima jos gasa, pa sam stavio aparat na volan da snimim, pa je bilo 210, mislim da se vidi... Problem je sto je bio petak popodne pa je bilo malo guzve a autoputu...

Stvar je u tome da je taj isti auto pre meseca dana isao istim putem jedva 190... :( Stalno sam ga sporo vozio po gradu i nevreovatno, ali istinito, motor se "ulenjio"... Od tada sam ga vozio malo zesce, kada kod sam mogao. Bar jednom ili dva puta nedljeo odem na Miseluk i izvozam par krugova pun gas, i efekat se vidi... Auto je bez problema isao >200, koliko bi i trebao... :D (Mislim da je njemu max 220 kad je nov, a ovaj moj jos ima i skracen dif. od M3, tako da je meni 210 OK... I jos za 20g star auto... ;))

lepo lepo, jes skupa registracija, al lep je. Volim kupee, jake, bez oznake pozadi :D

:super: 325 je...

Ma da... Sada sam ga registrovao neki dan... 33.000+2.500 tehnicki... :sad2: (ako se pitas sto je toliko kostao tehnicki, to jo onaj tehnicki gde ni ne udjes na valjke itd. ali moze da se prodje sa zzatamnjeniim staklima, inace ne bih mogao...:thumbdown: )

MA obozavam ovaj auto... :D

ti bas zapeo protiv bmw-a.... ovo se iz aviona vidi da je komercijala ....

sponzoruso... daj neki kontakt , uskoro dolazim u ns , pa da vidim tu tvoju masineriju ...nesto mi to sporo za 325 :-) hahahhaha

bmw reklame

Chosen - bmw 540i 4.4L svidja mi se film
Devil - izludjuje me i plasi me film. Sa James Brown. bmw Z4 VS maslkar NOS? dodji juce
Follow - mhmhm, Adriana Lima. Miki Rurk. Z3 3.0i. BMW 330i
Hostage - BMW Z4 3.0i. Odvratno, ali lepa prica.
Powderkeg - BMW X5 ne znam koji motor. Tuzna prica, ali kratka :(
Star - Madona. Meni omiljeni deo sa Clive Owen. I omiljeni bmw M5. Zasto bi trpeo razmazenu? Zamerka je to sto se vidi neciji deo tela kad su gurali auto na kraju :D
Ticker - Z4. Onako...ogavno.

Nekako mi nije realno da je bmw samo cvrknut dok je 'preturio' UAZ-a?Sumnjiva mi je slika
bmw-safety-m6.jpg

Da se to stvarno desilo onda bi prednji kraj BMW-a bio potpuno zguzvan, jer su novi automobili pravljeni tako da apsorbuju energiju i ne prenose je na putnike, tacnije da sto manje energije prenesu na putnike...

Back