BMW

Da li se isplati ?

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
800px-Bmw_e12_h_sst.jpg

auto koji je u ono vreme imao veoma zanimljivu instrument tablu...

Ovaj mi je pored X3 jedan od najruznijih Bmw-a,mada vozio se moj brat u tome kaze da ide super ali spoljasnji izgled mi se ne svidja nikako...

bmw_540i_alpina.jpg

A pored ovakvog sam danas parkirao Ladu-545i
alt01.jpg

Kad je BMW u pitanju veoma sam neodlucan, prosto ne znam koji za koji bi se pre odlucio. Jedino mi nesto ne ide onaj serije 1, nekak mi je smesan. Opet, to je ipak stvar ukusa. Ipak na vrhu je nova serija 6 pa onda serija 7 E38 a za njima serije 5 E34 i E39... ***, kazem da sam neodlucan :)

Ja nemam dileme, jer nemam para za tako nešto... Od BMW-a jedino mi je dostupna serija E34, ali pošto 520i sa 24 ventila ima 150 ks i 1400 i kusur kila, mislim da ne ide ništa naročito, a u gradu troši oko 15 litara... 318iS serije E36 bi već nekako prošao, ali je preskup za ta godišta...

Uf, kako bi ga provozao. :-D Dokopacu se ja jednog dana E30-ke. :-)
Extra!

Ne odustaj, neces se pokajati! ;) Tako sam i ja godinama planirao i kupio...

sa tom visinom od tla i srpskim putevima, verovatno bi svakih nedelju dana kupovao spojler, dok ti jednog momenta ne doqrči i rešiš da staviš standardne opruge i amortizere...
Vozio sam toliko nizak auto

Moj je ultra spusten. Treba samo malo privici se... Za to vremen spojler ce da fasuje, ali sta sada... Inace je originalni spojler, M technick, tako kvalitetna plastika, ne biste verovali kakve sve deformacije trpi i posle se vrati u prvobitno stanje. Vredi svaku paru!

Ja nemam dileme, jer nemam para za tako nešto... Od BMW-a jedino mi je dostupna serija E34, ali pošto 520i sa 24 ventila ima 150 ks i 1400 i kusur kila, mislim da ne ide ništa naročito, a u gradu troši oko 15 litara... 318iS serije E36 bi već nekako prošao, ali je preskup za ta godišta...

e zato ga lepo doteras , razbusimo ga na 2.5 i ostaje ti ista potrosnja i registracija a mnogo vise snage ...

Back