BMW

Da li se isplati ?

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Jao, ja sam veceras dao drugarima da cepaju moju masinu, i stvarno su je lepo vozili i ljudi su se odusevili.. :) Auto ide ko zmaj!!!

Inace sam izmerio potrosnju - 12,5 l / 100 km, sto je OK za takav motor... ;)

Tako da...BMW rulz!!!

Hvala... Vec odavno sam ljubitelj BMWa... Vec sam se registrovao na jednom forumu :shock: nemam pojma kojem... (nadimak "Aleksej") ALi ne stizem da pisem... :(

Pokusacu da malo razgledam sajt... :)

bmw-hardtop.jpg

Nisu imali u ovoj boji kad sam kupovao..steta..

Interesuje me generalno misljenje ovog dela foruma o ovim vozilima... Konkretno ona izmedju '95-99... tj. kao na slikama... Koliko trose, kako se ponasaju, koliko ih je tesko odrzavati, koliko trose (recimo najslabiji 1951 ccm i 110 kW)? Bio bih zahvalan na svakoj pomoci... P.S. Da li 8000 € zvuci sumnjivo za taj auto, jer sam uvek mislio da su oni skuplji... :confused:
CopyofBMW-523-1.jpg

CopyofBMW-M512-1.jpg

hahaha zizi momce,,,ja poceo da mu prepricavam taj text i idem na potvrdu teme i izbaci moj text,al dok sam se ja kidao da mu napisem sve lepo vidim da si me preduhitrio jednim linkom :)

tz tz tz pozdrav...

inache moj drug taj bash, 530D prodaje za 6500eura

230 000 preshao, pohabana ruchica menjacha, i volan malo,ostalo u solidnom stanju, 19"felge, koza,klima,tempomat..... italy table :D

hehe .... imam i ja druga koji ima bmw.a :D

523 i .... kupio ga novog .... ima neke oz felne ( slikacu nekada ) koje su unikat. On tvrdi da ih je napravljeno samo 5 komada.

To je limuzina i po, a odlican je i za sportsku voznju. Kad ides s njim 220+ km/h, unutra se cuje ko da u novom yugu vozis 80km/h. :lol:
Ne moze se recima opisati kakav je to auto.
A tek o izgledu da ne pricamo.

Back