BMW

Da li se isplati ?

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
424326_359462570754849_136086086425833_1149400_183954616_n.jpg

Za bi-turbo motore moramo se zahvaliti ekolozima i njihovoj brizi o okolisu i kako takvi auti (koj se proizvode u ne tako velikom broju i koji se i ne vozze tako cesto) zagadjuju, dok ostali zagadjivaci idalje nesmetano smaju da zagadjuju. . .
Sve jedno, sto se tice prehodnog linka. . . Nisam bas ljubitelj budzevina ma kakve one bile, najvise volim kad je sve to fabricki sredjeno i ti onda smao sednes i uzivas. Mislim jeste to lepo sto ti ljudi rade, ali ja preferiram fabricki. . .

Za bi-turbo motore moramo se zahvaliti ekolozima i njihovoj brizi o okolisu i kako takvi auti (koj se proizvode u ne tako velikom broju i koji se i ne vozze tako cesto) zagadjuju, dok ostali zagadjivaci idalje nesmetano smaju da zagadjuju. . .
Sve jedno, sto se tice prehodnog linka. . . Nisam bas ljubitelj budzevina ma kakve one bile, najvise volim kad je sve to fabricki sredjeno i ti onda smao sednes i uzivas. Mislim jeste to lepo sto ti ljudi rade, ali ja preferiram fabricki. . .

vidi, i ja sam protivnik turbo tehnologije, pogotovo ako je pod M bedžom, ili recimo kad menjaju rednog šestaka turbo četvorocilindrašem, ali ima i tu jedna pozitivna strana....naime bmw-ov turbo trolitraš realno pruža performanse jednake atmosferskoj V8 mašini koja ne bi bila isplativa da se ugrađuje u seriju 3, tako da ima i tu pluseva ;)

Back