gost 30064
Elita
- Poruka
- 16.609
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
damnjan:hemi sto se nerviras tako brzo?opusteno ja da znam,ne bih visio ko dzigerica na forumu!
![]()
heh koliko je to beshe 333 konja? ili 313? tako nesto,znam da su neke trojke mrzi me se kacim na gugle....! kakav je osecaj voziti 645??? xixixi p.s. ste culi da je M6 najbolji i najlepsi auto trenutno racunajuci evropsko trziste??? po vama,ima li boljih,lepshih??? ja bih mozda uzeo audi s8 ili a8 w12.....ili benz-a s600L.........al najverovatnije audija...a vi?Bolje uzmi 320i imam ga nekih 6 meseci i bas sam zadovoljan. Ko jednom sedne u bmw tesko iz njega izlazi. Uz tu to je i jedan od najboljih i najizdrzljivijih motora. Pre generalke mogu da predju i po 500000 do 1000000km. Delovi su mu naravno skupi kao da su od zlata, ali vredi.Aleksej_BASO:OK ali sta je sa starim BMW ima????
Npr, ja bih uzeo (hipoteticki) neku kockicu iz 80tih, npr 318, jer za bolje necu imati para na raspolaganju, i sta onda?
Jel neko ima iskustva sa servisiranjem ovih kola? Znaci to je auto skoro 20 godina star... Koliko se cesto kvari, i sto je jos bitnije, kada se nesto popravi koliko ce to da traje dok se opat ne pokvari ista stvar... I da li je skupo odrzavanje... Znaci, drugar vozi Opela Tigru, i kad je uzeo bas je zato izbegao neke skuplje marke kao BMW ili AR, da bi ga odrzavanje jeftinije izaslo, ali ono svaki cas neki kvar. Poslednje je platio ciscenje brizgaljki znaci iz nevezuse 4000din iz dzepa.... A auto je 97. god...
Ja onda pomislim koliko bi tek platio za BMW....
dr_smak:Gledao sa mnoge motore 3-kockice ali ni jedan nema cevi na izduvnoj grani kao moj, ako neko sazna cemu sluze neka javi (nisu za topao vazduh, nisu za lamda sonde..ima ih 2 od kojih svaka sa po 3 ulaza(jedan po klipu)) A da model je 320i E30 1984.
dr_smak:Pa pradpostavljao sam da je tako nesto ali meni fali taj deo koji spaja ususnu i izduvnu granu. Sobzirom da imam jedan slobodan konektor predpostavjam da je u pitanju neki elektro-ventil ili neka sonda.
AlpinaC1:To ti uopste ne treba, zapusi te otvore. To se zove recirkulacija izduvnih gasova, to je radjeno samo zbog ekoloskih razloga. Ne fali ti nijedan deo, samo ti nekako zapusi te otvore i pun gas!