BMW

Da li se isplati ?

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Prvi put kad sam ga vozio bilo je samo po ulicama pa nisam osetio nista posebno i da je nesto spektakularno drugaciji od ostalih auta. Cak i kad sam ga nagazio nisam osetio jak udar u ledjima vec samo da je krenuo brze. Posle kad sam ga kupio i vozio po auto putu i kad sam poceo da mu dajem po gasu i sl. onda se prica izokrenula. Upravljanje je skoro pa savrseno, za put se super drzi i stabilan je i cela ta kontrola auta daje fenomenalan osecaj. A sto se tice udara u ledja, na kraju sam skontao i to kako to izvesti. Kada je na recimo 50-60km/h samo stisniti gas do daske i osetices kako te gura.
I sad kao sto sam vec rekao ne bi ga menjao nizasta i cak sta vise taj fenomenalan osecaj koji pruza za volanom mu pomalo i zameram jer mi je sve ostale ucinio losim i onda mi je malo teze da nadjem neki auto koji ce moci da bude tako fin za voziti kao on jer bih voleo da imam jos nesto pred M-a, ipak je on kao novo odeleo. Ne nosis ga u svakoj prilici vec samo za posebne prilike. . .

Prvi put kad sam ga vozio bilo je samo po ulicama pa nisam osetio nista posebno i da je nesto spektakularno drugaciji od ostalih auta. Cak i kad sam ga nagazio nisam osetio jak udar u ledjima vec samo da je krenuo brze. Posle kad sam ga kupio i vozio po auto putu i kad sam poceo da mu dajem po gasu i sl. onda se prica izokrenula. Upravljanje je skoro pa savrseno, za put se super drzi i stabilan je i cela ta kontrola auta daje fenomenalan osecaj. A sto se tice udara u ledja, na kraju sam skontao i to kako to izvesti. Kada je na recimo 50-60km/h samo stisniti gas do daske i osetices kako te gura.
I sad kao sto sam vec rekao ne bi ga menjao nizasta i cak sta vise taj fenomenalan osecaj koji pruza za volanom mu pomalo i zameram jer mi je sve ostale ucinio losim i onda mi je malo teze da nadjem neki auto koji ce moci da bude tako fin za voziti kao on jer bih voleo da imam jos nesto pred M-a, ipak je on kao novo odeleo. Ne nosis ga u svakoj prilici vec samo za posebne prilike. . .

e to, to je to, zato te i pitah...
inače treba ti neki sporedni uzak i vijugavi put da bi ga skonto na pravi način ;)

Imam ovde kod mene par komada pa se nekad provozam njima i svaki put posle toga samo hvalim bavarce sta uradise od kola. . . Inace i kad izadjes na autoput isto bude fino, jedino u gradu nije bas lep za voziti jer uvek moras da pazis da te neko ne zakaci ili ti nekog da ne zakacis i naravno, moras da pazis na neizostavne rupe na putu. Komsija je imao E92 M3 i prednji branik sa donje strane mu je bio skroz izlupan od rupa i ispupcenja na putu. . . I naravno parking zna da bude lavobolja jer gde ga parkirati da te niko slucajno ne zakaci ili da ti ostavi otisak od vrata. . .

533875_10151600363402269_1505418288_n.jpg

Kako vreme prolazi, za mene je Bemfika definitivno broj 1!!!

Ali, da se ogradim, sve sto je napravljeno u proslom veku, dakle do 2000. To su bile masine... Da traju i ne kvare se....

A zvuk??? KO jednom cuje zvuk BMWovog sestaka, nikad ne zaboravlja...... :)

Ako cemo iskreno mozda ti je i bolje sto nisi. Taj auto za imati nije nimalo jeftinioi ako ne znas da radis na kolima onda bi ti taj definitivno predstavljao tezak udarac na novcanik. Takodje istorija tog auta moze biti problematicna jer odrzavanje BMW-a kod dilera u SAD-u nije nimalo jeftino i naivno tako da ostaje pitanje kako i gde je odrzavan auto, ako je prodat pod uslovom da ga diler odrzava onda nije ni odrzavan kako treba, ulje je verovatno menjano na svakih 15000 milja sto je previse, trebalo bi da bude na 6000, tako da sve u svemu budi srecan. Ako vec uzimas polovnog BMW-a, svi modeli koji su izasli posle 2002-e, ako nije Z4, predstavlja dobru kocku i za njega je potreban dubok dzep. . .

Kod tog auta registracija je najmanji problem. . . To je jedan od prvih BMW-ova koji je bio bukvalno skroz pod elektronikom, sta god dohvatis radi na struju, i samim tim auto nije bas za svakog majstora, a kako su u Srbiji cesti V8 motori, mislim da nepostoji majstori koji bi na osnovu iskustva znao da popravi taj motor, a i da su isli na neke specijalizacije, cisto sumnjam. Sto se tice dilera za njega isto sumnjam da bi znao bilo sta da uradi sa tim autom jer taj motor nije u proizvodnji od 2007-e, tako da mu je garancija istekla svakako + motor je za USA trziste, tako da bi pojedine komponente malo "teze" bilo naci. . . Sve u svemu da je registracija za dz, onaj ko ga kupi imace druge troskove tolike da ce mu presesti zivot. . .

Back