gost 246390
Buduća legenda
- Poruka
- 38.508
Zanimljiv je to auto. . . Na prvu voznju me nije odusevio i oborio s' nogu, al' zato kasnije. . . Sto ga vise vozim sve vise mi je sve ostalo kesa. . .
ček, što te nije oduševio na prvu vožnju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanimljiv je to auto. . . Na prvu voznju me nije odusevio i oborio s' nogu, al' zato kasnije. . . Sto ga vise vozim sve vise mi je sve ostalo kesa. . .
Prvi put kad sam ga vozio bilo je samo po ulicama pa nisam osetio nista posebno i da je nesto spektakularno drugaciji od ostalih auta. Cak i kad sam ga nagazio nisam osetio jak udar u ledjima vec samo da je krenuo brze. Posle kad sam ga kupio i vozio po auto putu i kad sam poceo da mu dajem po gasu i sl. onda se prica izokrenula. Upravljanje je skoro pa savrseno, za put se super drzi i stabilan je i cela ta kontrola auta daje fenomenalan osecaj. A sto se tice udara u ledja, na kraju sam skontao i to kako to izvesti. Kada je na recimo 50-60km/h samo stisniti gas do daske i osetices kako te gura.
I sad kao sto sam vec rekao ne bi ga menjao nizasta i cak sta vise taj fenomenalan osecaj koji pruza za volanom mu pomalo i zameram jer mi je sve ostale ucinio losim i onda mi je malo teze da nadjem neki auto koji ce moci da bude tako fin za voziti kao on jer bih voleo da imam jos nesto pred M-a, ipak je on kao novo odeleo. Ne nosis ga u svakoj prilici vec samo za posebne prilike. . .
umalo da ga uznem 14 soma
V8 245 kW