Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi li kupio BMW ili odustao?Pozdrav ljudi!supruga i ja zelimo da kupimo BMW e91 karavan....sta savetujete da uzmem od motora? I kaki su za odrzavanje? Hvala unapred svima !
Puno je godina na polovno.. 6meseci je ok .. Ne pomaze to kod mene ti si taj koji se razume i mora proveriti sve oko auta pre nego sto ga ponudis dalje .. To prebacivanje odgovornost ovde kod mene ne prolaziTačno tako godinu dana garancije pa nek onda štampaju lažne servisne knjižice. Ovako možeš da ga biješ do preksutra on tvrdi da je servisnu dobio uz auto a da je kilometražu smanjio prodavac u italiji. Ova prevara bi se isekla brzinski uvođenjem garancije od godinu dana za sva polovna vozila uvezena u Srbiju. Ko nema servis nek plati nekome ili nek otvori svoj, logično je kod takvih da nije "tek urađen" veliki servis ni u snu.
Pa ne rade to tako .. 6 meseci je garancija ljidi pregledaju auto I traze popravku ako nesto nije u redu ali ne mozes prodavce vesati ako se nesto pokvari nekon godinu dana .. ima tu dosta i do odrzavanja .. meni je jedan sa Fabiom došao crko mi motor ali nije rekao da je razbio karter pa je vozio bez ulja .. isto tako sam imao jednog kom sa zamenio sajbu pa mi se zalio da sam mu posle promene sajbe zeznuto lezaj tj on nije znao da je lazaj ali se zalio da mu nesto bruji a jedno sa drugim veze nema .. tako da veliki deo nzn nista o tome I zali se na svasta ..Malo je 6 meseci, neće odmah da pukne radilica jer svi koji uvoze umesto plivajućeg stavljaju fiksni. Dp filter da i ne pominjem. Godinu dana ili 15.000 km je meni sasvim razumna priča tj jedna zamena ulja gde se sve pokaže. Ko nema servis jasno je da nema pojma oautomobilima i da ništa neće uraditi na automobilu sem pranja sonom kiselinom i poliranje volana& farova.
Treba sutra neko da pogine jer mu je skupo bilo da zamenitrula kočiona creva ili pločice.
Evo ja bi prvi kupio bez razmišljanja polovan auto sa placa ako ima garanciju godinu dana.
To nije nikakav problem 350 evra je sasvim razumna cena ako je tako propisano zakonom. Uostalom zar auto star 5 godina nebi trebao da ima još 2 godine fabričke garancije? Onda je to što radi tvoj drugar apsolutna prevara. Ok mi je za starije automobile od 7 godina.Moze ali ti ne razumeš da to ti placas .. moj kolega daje garanciju godinu ... radi auta do 5g ali moras da platis na cenu 350€ .. tako da nije problem na 10 komada kad bude neki problem na jednom .. on je uzeo 3500€ od tih 10 a popravka ne moze da kosta toliko.. ali nema toliko ima mozda jednog na 20
Ne svi samo Kia daje 7g ili 150k km a on to ne uzima .. obicno je 2g ako nema neka produzena garancija koja se doplacujeTo nije nikakav problem 350 evra je sasvim razumna cena ako je tako propisano zakonom. Uostalom zar auto star 5 godina nebi trebao da ima još 2 godine fabričke garancije? Onda je to što radi tvoj drugar apsolutna prevara. Ok mi je za starije automobile od 7 godina.
Mene u suštini zanima da kupujem to što je oglašeno i reklamirano, da je utuživo sve što izgovori da je radio ili rađeno na automobilu.
Da je zakon na strani kupca a ne trgovca.
Ajde da se kladimo da je set kvacila skuplji za tvoj auto nego za ovaj BMW.Bmw bio i ostao porez na budale, mercedes i audi porez za staromodne buržuje a savremeni, moderni i obrazovani biraju japance i koreance. Pričam za gospodu koja kupuje nove automobile ne ovu boraniju što se napinje za automobile iz uvoza sa pola miliona km i lažnom servisnom knjižicom. Pre bi poverovao u bajku o trnovoj ružici nego u tu servisnu knjižicu
Ali svaka glupost se debelo plaća, odma posle prvih par hiljada km. Barem 1500 evra u startu kako bi taj krš mogao da se vozi.
Ja bi zakonom uveo da svako ko prodaje te krševe mora da da GODINU DANA GARANCIJE.
Normalnim i razumnim ljudima koji normalno odrzavaju auto i znaju sta znaci navlakusa od 7 godina.A kupci Kie koje ce svo to vreme morati da podrzavaju auto kod njih i koji ce da ih delju svih 7 godina pokazuju da bas i ne veruju u svoj auto dok ocekuju toliku garanciju.A pa to se onda ne isplati, kome oni uopšte prodaju auto sa tako malom garancijom? Starim ljudima koji ne koriste internet?
Moras da znas sto se tice garancija da moras imati sve servise u +/- 30 dana ni danja vise jel se gubi .. Druga stvar imas I godisnji pregled gde gledaju sasiju sto se tice korozije i to moras da imas sve I jednu inače nista od reklamacije .. kad sve to saberes to se ne isplati jer nema tu nekih velikih kvarova u prvih nekoliko godina ..A pa to se onda ne isplati, kome oni uopšte prodaju auto sa tako malom garancijom? Starim ljudima koji ne koriste internet?