BMW e91

Samo glup covek moze da pomisli da je ovo ulje.

Ako ne vidis dobro to je tek opran auto i sa desne strane mu ulje curi jos vise al iz lezaja tocka jer tu je najveci problem jer se sisofna zaglibila pa onda tako ulje dobija strondzu i mora da pocne da kapa.:hahaha:
Al pazite "videli smo" a covek nije ni prisao ovom autu i kako to zvuci onako paćenički jer bi voleo da mi naudi ali moze samo da me povuce i da zvizdi.:per:

Evo jos malko curkanja ulja ako bi se pitala neznalica. Oho pazite pa to nije iz auspuha kao sto vidite na slici nego curilo sa sasije dok sam ga tu parkirao.:lol: I eto dokaza sta ovaj papak pokusava.
25.JPG
IMG_4355.JPG

Čijeg neznanja. U oglasu piše 122 ks ja zovem i pitam jel n47 u njemu, prodavac mi kaže pa ne znam ja to, nismo zagledali. Važi.
Pa poznavaoc BMW-a zna da je 122 ks M47 motor ......sta dalje da ti kazem?
Prodavac sigurno zna da je taj motor M47 jer tim se dici svaki vlasnik BMW-a.
Eto ja sam danas prodao jedan X1 201 sa N47 motorom od 100kw. Pali perfektno i radi perfektno a ima 212k km.

Prodavac zna da je u autu N47 al se pravi lud i cuti, pa gde mu prodje prodje. A u oglasu slucajno napisao 122 umesto 177 ks, zeza ga tastatura nesto.

Sve u svemu, taj BMW je za entuzijaste, a za coveka koji hoce da vozi porodicu na more je bilo koji drugi auto.

Lepo se vidi da mu curi mast iz auspuha i da si ga pomerao nekoliko puta kako bi fotkao za prodaju. Objasni kako nema na prednjoj strani šatro haha provaljen si :)

@Mario
A sad sam i pomerao auto? :hahaha:
Pomereno je tebi nesto u glavi.....ocigledno.
@borisbg
A cekaj samo.....kupac treba da zna koji motor valja a koji ne jel tako? Ili ocekujes da prodavac saspe sve lose o svom autu jer vi to tako hocete?
Treba da navede i opozive za taj model i da ga napluje samo tako jer se to podrazumeva?
Ma daj......

Gurao verovatno žao ti da potrošiš gorivo.

Čovek je pitao koji je tačno motor u automobilu našta su se preprodavci pravili blesavi, ne znam zašto stalno izvrćeš tuđe postove.

Gde je covek pitao tacno koji je motor?
Ja nesto nisam video da je neko to pitao.
Citiraj mi pa da vidim gde sam propustio to pitanje.
I nista ja ne izvrcem nego to ti radis kvarno i bezobrazno jer si takav covek.

Auto je dobar ide ko raketa ali nije za laike koji ne odrzavaju sami ili nemaju dobra poznastva tj popusta kod majstora.. Problem kupovine takvog auta je sto moze da se ubode primerak kom treba raditi vecu generalku koja kupca lako moze da kosta kao ceo auto ... Tako da bi ja to preskocio ja ih inače preskacem imao sam jednog koliko se secsm i tu sam se izvukao ali je ovaj sto ga je kupio najebao ..Mislim na ta kriticna godišta.. Od 2011 i malo osluskivanja na hladnom startu i nema problema.. Naravno ako niste sigirni sta he sve radeno :) .. evo upravo pratim 320d f31 2012 automatic sa 200k km koji je dosao na aukciju :) .. Strasno dobar auto

Poslednja izmena:
Realno 320d ili 520d sa automatskim menjacem ovi noviji ,bolje auto sto se tice voznje i potrošnje ne treba .. ali ja ipak volim Mecke jer ljidi lakse gutaju km .. Evo treba doci jedan za ovu moju da je vidi 2 dana na prodaji a cena nije bas jeftina .. .. pita koliko je presla ja mu kazem 250k km a on odgovara samo :) .. E zato ih ja volim to kod ostalih tesko da ce tako lako da progitaju ..Bar ovde kod mene

Na dugmiće tj na elekriku samo sto je stof .. Nije to bitno bitno je da on dobije novog vlasnika za koji dan :).. Daj Hyundai posle 250k km pa da vidimo na sta to lici :)

Koga briga kako izgleda sa 250 k km kada se kupuje stalno novi auto svakih 5-7 godina, ove karavančuge kupuje neka teška sirotinja verovatno. Jel spavaju u njima žive?

Mislim da je presao drasticno vise.
Moj BMW ima dosta vise km od ovog a mnogo je sacuvaniji.
Koga briga kako izgleda sa 250 k km kada se kupuje stalno novi auto svakih 5-7 godina
Znaci vec si menjao auto? Ili nisi?
Pa da,sto da ga menjas kad ti je i dalje na satu 60k km. Ovde se piskaramo vec maltene godinu dana i koliko ti je skocila kilometraza s obzirom da ga redovno vozis kako kazes?
@igi102
I tebi curi ulje iz auta i to sa svih strana? :hahaha:
Msm to ovaj strucnjak mario tako voli da odvaljuje.

Pre x godina mi je bio jedan nemac sa a6 karavan 2,5 tdi i parkirao ispred kuće, uredno je imao veliki najlon koji je rasprostro ispod motora, stavio 4 kamena da ne odleti i tako skupljao ulje koje je obilato curelo iz motora. Na moje pitanje što ne popravi on je rekao da je to preskupo i da su kazne ogromne. Kako on održava taj karavan i kako uopšte registruje zaključite sami.

Očigledno da se ti karavani isplate jedino majstorima, duletu i igiju.

Pokazat cu ti kako izgleda motor sa 250k
Pre x godina mi je bio jedan nemac sa a6 karavan 2,5 tdi i parkirao ispred kuće, uredno je imao veliki najlon koji je rasprostro ispod motora, stavio 4 kamena da ne odleti i tako skupljao ulje koje je obilato curelo iz motora. Na moje pitanje što ne popravi on je rekao da je to preskupo i da su kazne ogromne. Kako on održava taj karavan i kako uopšte registruje zaključite sami.

Očigledno da se ti karavani isplate jedino majstorima, duletu i igiju.
Dule i Igi ne kupuju sebi auta vec se prolagodavaju potraznji .. A kupci kod mene kazu ovako 4karavna na jednu limo a sto se tice mecke taj broj je veci .. Moras dobro da trazis da bi nasao limo C ili E

Back