bloody mary i ostali duhovi

Marija I. Tudor (1516. – 1558) engleska kraljica. Pretposljednja je vladarica iz dinastije Tudor poznata po svom pokušaju restauracije katolicizma u Engleskoj koji je plaćen pogubljenjem 283 protestanatska disidenta zbog čega su je u narodu nazvali Krvava Marija (Bloody Mary).

Mary_I_of_England.jpg

Ovo je bila ta cuvena Mari ....

Sto se tice duhova. Onaj ko ih priziva moze ih prizvati samo tako sto ce pustiti strani entitet duha da zavlada njegovom svescu. To je poznatije kao "SIZOFRENIJA". Uzrok siozfrenije nije poznat u medicini ali jesu poznati Jungovi arhetipovi koletivnog nesvesnog koji kao autonomni sadrzaji duha, mogu lako da ego sklone na stranu i zavladaju licnoscu. Upravo je to situacija "gubitka razuma". A ako prizivate duhove i uspete u tome, i dozvolite entitetima duha da zavaladaju vama ili ako se susocite sa nesvesnim.. sav ,SIROVI MATERIJALIZAM i pozivanje na "razum", nece vam pomoci kada pocnete da vidjate razne spodobe oko vas realnije od sadasnje realnosti.
Veliki ljudi su morali da se suoce sa svojim nesvesnim na taj nacin i pali pri tome. Cak je I Jung vidjao starni entitet koji mu je cak i izdiktirao knjigu : Sedam propovedi mrtvima".
I Nice sa svojim genijalnimm intelektom nije uspeo da se spasi ludila koje ga je snaslo.

Opasnost duhovne bolesti potpuno ravnopravno visi nad nama zajedno sa fizicikim bolestima kao Damoklov mac. Tako da se sa nesvesnim nije igrati na taj nacin.

Ako ti hoćeš da se igraš sa bunarom i ne veruješ na reč,dali ćeš ti skočiti u bunar kako bi saznao šta se nalazi u bunaru?
Otkud znaš ako skočiš,da će te dočekati voda pa ćeš preživeti i biti samo mokar,ili će te dočekati zemlja gde ćeš polomiti,nogu i ruku,ili ćeš se nabosti na nešto od čeka pogineš?
Otkud ti znaš šta se nalazi u jednom mračnom bunaru,i šta može da te dočeka tamo?

Daj bre ne zajebavaj me ovim tupavim poredjenjem,pametniji si od ovoga....:hahaha: ;)

Ne mozes da poredis duhove sa bunarom......sem ako nije upitanju ukleti bunar,al to je vec druga prica. :mrgreen::lol::)

Pa bacio bi neki kamen unutra i video koliko je dubok i da li je prazan ili u njemu ima vode kada bi kamen pao. :)

A i zasto bi uopste silazio u bunar!?:confused::think: :lol:
ne vidim nikakav razlog za tim... :confused::)

Daj bre ne zajebavaj me ovim tupavim poredjenjem,pametniji si od ovoga....:hahaha: ;)
Nije tupavo poređenje ako si shvatio poentu.

Ne mozes da poredis duhove sa bunarom......sem ako nije upitanju ukleti bunar,al to je vec druga prica.
Mogu.I jedan i drugi možeš da probaš bez razmišljanja.

Pa bacio bi neki kamen unutra i video koliko je dubok i da li je prazan ili u njemu ima vode kada bi kamen pao.
Pa ako je neko već bacio kamen i potvrdio da je prazan,dali bi ti skočio u bunar?Ili ako neko probao prizivanje duhova i potvrdio da ima nešto od čega možeš da stradaš,dali bi dalje hteo da prizivaš duhove?

A i zasto bi uopste silazio u bunar!?
ne vidim nikakav razlog za tim...
Zašto bi uopšte prizivao duhove?
Ni ja ne vidim nikakav razlog za tim.

Nije tupavo poređenje ako si shvatio poentu.

Shvatio sam....al nmg da je povezem sa ovim ovde......mislim mogu,ali priznaj,spajas nebuloze!!! :evil::per::):lol:

Mogu.I jedan i drugi možeš da probaš bez razmišljanja.

Nebulozo jedna. z:p
(e danas,nmg da izbacim ovu rec iz glave. xD )

Pa ako je neko već bacio kamen i potvrdio da je prazan,dali bi ti skočio u bunar?Ili ako neko probao prizivanje duhova i potvrdio da ima nešto od čega možeš da stradaš,dali bi dalje hteo da prizivaš duhove?

J.BT NE BI SKOCIO U JE.BENI BUNAR!!! :hahaha: Pogotovo ne,ako je prazan....makar bio samo 2m dubok,ne bi skocio.......u tim extra uskim prostorima postajem malo klaustofobican....

E sad duhovi....hmmm,kako da ti objasnim a da ne okrenes to protiv mene,hmmm.
Gledaj ovako.....ja imam jednu neverovatno retku/cestu osobinu kod ljudi......ja sam avanturista,daredevil(nznm kako da ga prevedem na sprski :S )....jednostavno volim tu "opasnost po zivot",tj ne volim nju,vec osecaj koji dobijes kada prodjes kroz to....neopisivo je kolko je dobro. :D da kazemo to ovako :
(upravo sam preziveo nesto very dangerous)
prva misao - uh,cuti,preziveo sam,srecan sam sto sam ziv...
druga misao - lets do it again. :D (i naravno,zabavnije je u drustvu,jer je tad osecaj mnogo bolji...a i bilo koji izazov volim da radim u paru,nikako solo....ne bih zeleo da umrem sam. :( )
(pls,ne preokreci ovu misao,znam da si shvatio sta sam hteo da kazem...ili se barem nadam da jesi. :) )

Odgovor je......da,prizvao bi ih. :)

Zašto bi uopšte prizivao duhove?
Ni ja ne vidim nikakav razlog za tim.

Ajde sad....ima mnogo vise razloga zasto bi neko prizivao duhove,nego zasto bi neko skocio u bunar. :) ;)

Mislim da sam to,u vezi mene,objasnio ovim extasy osecanjem od odozgo...i time sto sam avanturista. :)

Al u svakom slucaju...
Sansa da cu jednog dana prizvati duhove - 100%
Sansa da cu jednog dana skociti u bunar - 0.1%
:)

Poslednja izmena:
sinoc sam sa drugovima prizivao BLOODY MARY i nista nije izaslo....zivo sranje
Da ti kažem nešto,za bloodz mary.ja sam je isto prizivao i ništa se nije desilo,ali ako hoćeš da ti se to desi,to moraš uraditi u V.britaniji ili na granici S.Amerike i kanade 100% će ti doći al ćete i roknuti.A za prizivanje duhova.To smo radili neki dan u školi,ovako je to bilo:uzeli smo karton na kojem su pisala sva slova i brojevi,da i ne i bićete kažnjeni.uhvatili smo se za ruke(nas 4)zažmurili i odmah su se otvorila vrata(koja su potpuno nova i nije ih moguće provaliti) i prozor na kojem je kvaka bilo okrenuta kao da je zatvorena.tako da ako ti neko kaže da to ne radiš,ti probaj ako hoćeš,ja ću to da uradim o5 za 3-4 meseca...xD :per: :think:

moguce da ima nesto u tome..prije nekoliko godina,moja drugarica je odlucila da proba da prizove...ja joj kazem nemoj daj ne pravi se blesava...
ona je rekla hocu pa hocu...
ja sam pobegla kuci jer sam gledala i film i ni malo mi nije bilo prijatno tokom filma...
sljedeceg dana kao i narednih nekoliko sedmica moja drugarica nije dosla u skolu...kada sam je nazvala saznala sam da je u bolnici...tada nista niam povezivala otisla sam kod nje u posjetu.rekla mi je da je priznala Bloody Mary i da je samo odjednom nakon 15 min dok je silazila niz stepenice osjetila da ne moze da kontrolise noge i pala je...roditeljima je rekla da se slucajno saplela...hm.mozda ima nesto u tome

Moj drug je prizivao duhove pre otprilike mesec dana. Kod njega su bila jos 3 druga, i namestili oni sve (ona slova, čašu...sve), ugase svetlo i krenu....posle 10 minuta skontaju da se ništa ne dešava i počeli da ustaju...i u tom trenutku nestane struje, oni se uplaše i počnu
da trče niz stepenice od zgrade i sretnu neku komšinicu. Ona ih pitala što tako trče, i oni joj kažu šta je bilo, a ona ih uvede kod nje da uđu i kod nje je bilo struje. Nakon sat vremena struja se vratila kog njega u stan....:eek:

A ovo za bloody mary je čista glupost...sve je to krenulo iz onog sranje horora (zena koja izlazi iz ogledala i kolje....)...nemojte da se primate, to je fora koju je neki lik probao kad je video film i raširio celu priču...:think:

Back