pirox
Domaćin
- Poruka
- 3.477
Neki ne bi ni trebali da prizivaju duhove,dobili bi odmah propusnicu u sanatorijum.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Marija I. Tudor (1516. – 1558) engleska kraljica. Pretposljednja je vladarica iz dinastije Tudor poznata po svom pokušaju restauracije katolicizma u Engleskoj koji je plaćen pogubljenjem 283 protestanatska disidenta zbog čega su je u narodu nazvali Krvava Marija (Bloody Mary).
Ne vredi pirox, svako je odgovoran za svoje postupke, pa neka tako i ostane. Crazy-Wolf, poradi malo na nekim stvarima, kako bi se one usglasile sa tvojom lokacijom.![]()
Ako ti hoćeš da se igraš sa bunarom i ne veruješ na reč,dali ćeš ti skočiti u bunar kako bi saznao šta se nalazi u bunaru?
Otkud znaš ako skočiš,da će te dočekati voda pa ćeš preživeti i biti samo mokar,ili će te dočekati zemlja gde ćeš polomiti,nogu i ruku,ili ćeš se nabosti na nešto od čeka pogineš?
Otkud ti znaš šta se nalazi u jednom mračnom bunaru,i šta može da te dočeka tamo?
Nije tupavo poređenje ako si shvatio poentu.Daj bre ne zajebavaj me ovim tupavim poredjenjem,pametniji si od ovoga....![]()
![]()
Mogu.I jedan i drugi možeš da probaš bez razmišljanja.Ne mozes da poredis duhove sa bunarom......sem ako nije upitanju ukleti bunar,al to je vec druga prica.
Pa ako je neko već bacio kamen i potvrdio da je prazan,dali bi ti skočio u bunar?Ili ako neko probao prizivanje duhova i potvrdio da ima nešto od čega možeš da stradaš,dali bi dalje hteo da prizivaš duhove?Pa bacio bi neki kamen unutra i video koliko je dubok i da li je prazan ili u njemu ima vode kada bi kamen pao.
Zašto bi uopšte prizivao duhove?A i zasto bi uopste silazio u bunar!?
ne vidim nikakav razlog za tim...
Nije tupavo poređenje ako si shvatio poentu.
Mogu.I jedan i drugi možeš da probaš bez razmišljanja.
Pa ako je neko već bacio kamen i potvrdio da je prazan,dali bi ti skočio u bunar?Ili ako neko probao prizivanje duhova i potvrdio da ima nešto od čega možeš da stradaš,dali bi dalje hteo da prizivaš duhove?
Zašto bi uopšte prizivao duhove?
Ni ja ne vidim nikakav razlog za tim.
Da ti kažem nešto,za bloodz mary.ja sam je isto prizivao i ništa se nije desilo,ali ako hoćeš da ti se to desi,to moraš uraditi u V.britaniji ili na granici S.Amerike i kanade 100% će ti doći al ćete i roknuti.A za prizivanje duhova.To smo radili neki dan u školi,ovako je to bilo:uzeli smo karton na kojem su pisala sva slova i brojevi,da i ne i bićete kažnjeni.uhvatili smo se za ruke(nas 4)zažmurili i odmah su se otvorila vrata(koja su potpuno nova i nije ih moguće provaliti) i prozor na kojem je kvaka bilo okrenuta kao da je zatvorena.tako da ako ti neko kaže da to ne radiš,ti probaj ako hoćeš,ja ću to da uradim o5 za 3-4 meseca...xDsinoc sam sa drugovima prizivao BLOODY MARY i nista nije izaslo....zivo sranje