Novosti: Blokaderi se spremaju da pokvare paradu: Izdajnici sada udaraju i na Vojsku Srbije

Тихи

Starosedelac
Banovan
Poruka
186.655

Novosti: Blokaderi se spremaju da pokvare paradu: Izdajnici sada udaraju i na Vojsku Srbije​

БЛОКАДЕРИ СЕ СПРЕМАЈУ ДА ПОКВАРЕ ПАРАДУ: Издајници сада ударају и на Војску Србије

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Nakon brutalnih napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovu porodicu, napada na Srpsku pravoslavnu crkvu i patrijarha Porfirija, napada na institucije, terorističkih napada na SNS, SRS i druge partije koje ih ne podržavaju, blokaderi teroristi imaju novu metu - Vojsku Srbije.

Beograd se priprema za vojnu paradu 20. septembra. Narod sa ushićenjem čeka da vidi simbol slobode, jedinstva i snage. Na paradi će, kako je i sam predsednik ranije najavio, moći da se vidi koliko je Srbija danas snažnija.

Oni inače dobro znaju da je ova parada zakazana pre šest meseci, i zasukali su rukave uveliko da uđu u prljavu kampanju upravo protiv Vojske.

Sada je jasno kao dan da oni žele da unište sve srpske simbole i institucije.

Ovo je još jedan dokaz da grupa anarhista i terorista spremno ide protiv tradicije i kulture.

https://www.novosti.rs/vesti/politi...e-paradu-izdajnici-sada-udaraju-vojsku-srbije

Ima li jedna institucija u Srbiji - od vojske, policije, crkve - koju blokaderi ne mrze iz dna duse?

Poslednja izmena od moderatora:
Jao Tixi kako ti ne dosati? Te placaju po temi ili poruci?

Ne placa me niko

Zelim da sprecim da u Srbiji zavlada BLOKADERSKO ZLO

Blokaderi su najvece zlo koje postoji u Srbiji po mom misljenju zato sto zele da uvedu sankcije Rusiji i Kini ako dodju na vlast, slede naloge svog mentora Tonina Picule , cime bi izazvali potpuni kolaps srpske ekonomije.

Ja svoju srpsku drzavu i srpski narod volim iza svega i smatram da je moja ljudska i gradjanska duznost da upoznajem naivne Srbe kakvo zlo su blokaderi i kojem zlu u sustini oni sluze.

Ima tu i mnogo izmanipulisanih, naivnih ljudi i treba svima otvoriti oci.

Blokaderstvo je daleko vece zlo od SNS-a na vlasti, jer SNS ne uvodi sankcije Rusiji i Kini - a blokaderi ce to sigurno uraditi obecali su.

A ja se borim da to sprecim.

Blokader Srbijom NECE VLADATI!

A ako zlavada ne daj Boze , Srbija i Srbi ce tesko postradati.

Ne placa me niko

Zelim da sprecim da u Srbiji zavlada BLOKADERSKO ZLO

Blokaderi su najvece zlo koje postoji u Srbiji po mom misljenju zato sto zele da uvedu sankcije Rusiji i Kini ako dodju na vlast, slede naloge svog mentora Tonina Picule , cime bi izazvali potpuni kolaps srpske ekonomije.

Ja svoju srpsku drzavu i srpski narod volim iza svega i smatram da je moja ljudska i gradjanska duznost da upoznajem naivne Srbe kakvo zlo su blokaderi i kojem zlu u sustini oni sluze.

Ima tu i mnogo izmanipulisanih, naivnih ljudi i treba svima otvoriti oci.

Blokaderstvo je daleko vece zlo od SNS-a na vlasti, jer SNS ne uvodi sankcije Rusiji i Kini - a blokaderi ce to sigurno uraditi obecali su.

A ja se borim da to sprecim.

Blokader Srbijom NECE VLADATI!

A ako zlavada ne daj Boze , Srbija i Srbi ce tesko postradati.
Cime se sad bavimo Gazda? Ne valjamo prasetinu preko Kosova vise? Sad ide preko Kine i Rusije?

Back