Blokaderi: Otcepili smo Zemun od Beograda!

Без бриге, Тихи, ми бивша Аустро-Угарска идемо путем одцепљења од вас и Ћациленда.

Динко је тако одлучио, а знаш да је његова у Србији и прва и последња.

Буди паметан, па се и ти одцепи од Ћациленда, па са нама...

Ulica otvorenog srca :malav:
IMG_20250706_192657.jpgIMG_20250706_192705.jpg

A od kad nas briga sta rade blokaderi , nas interesuje sta rade studenti , a za blokadere nas zabole tuki...
Ako pomazu , dobro dosli , ali ako im se radi nesto drugo , nek rade to sto im se radi
Dorćol, Zemun i Dedinje plaču za tvojom intelegencijom....Treba da im držiš kurseve o istoriji filozofije...i to na blokadama....

U moje vreme OS Goce Delcev u parku, gimnaziija pa Poljoprivredni,,agroekonomija sve na 100m. Sin u. Miletic. Kej,,park, Lido hotel Jugoslavija. Sta cu u Beograd,ima ovde sve.
Skoro sam obilaziio stovaristta u Novoj i. Staroj pazovi,to je 20km firma do firme,fabrike. Nije ni cudo da su Krajisnici i Bosanci nagrnuli u Srem. Mogli bi malo da saraju po Srbiji.
Ne mozes vise da vidis autohtonog Sremca,nizeg i nabijenog vidi se da Dinarci prevladjujju,koscati i krakati.

U moje vreme OS Goce Delcev u parku, gimnaziija pa Poljoprivredni,,agroekonomija sve na 100m. Sin u. Miletic. Kej,,park, Lido hotel Jugoslavija. Sta cu u Beograd,ima ovde sve.
Skoro sam obilaziio stovaristta u Novoj i. Staroj pazovi,to je 20km firma do firme,fabrike. Nije ni cudo da su Krajisnici i Bosanci nagrnuli u Srem. Mogli bi malo da saraju po Srbiji.
Ne mozes vise da vidis autohtonog Sremca,nizeg i nabijenog vidi se da Dinarci prevladjujju,koscati i krakati.
Ma stvarno? Sad i to problem?

Da li si nekad bio u nekom ruralnom “autohtonom” delu Srbije u petak ili u subotu uveče, onako kad su svi propisno pijani? Pitam za druga…

Sremica
Zenska osoba koja zivi na podrucju Srema. Po pravilu je rumena, buckasta i niska. Izuzetno prefrigana i opasna, tesko onom koji joj stane na zulj.

Primer1: Vidi je prava sremica mala, a debela, lakse je preskociti nego obici!
Primer2: Pitali Muju da li bi vise voleo da ima tumor na mozgu ili Sremicu za zenu, a Mujo kao iz topa "Tumor na mozgu". Svi prisutni zacudjeno upitase Muju "Zasto tumor crni Mujo?" A Muja ce jos sigurnije "Pa tumor moze da bude dobrocudan!"

Немојте да зајебавате још је тамо негде у 17-18 веку неки француски путописац описао Земунце као кршне момке злочиначког изгледа :mrgreen:не знам како се зове аутор а прочитао сам у књизи Београд кроз векове па мало пишу и о Земуну.

Немојте да зајебавате још је тамо негде у 17-18 веку неки француски путописац описао Земунце као кршне момке злочиначког изгледа :mrgreen:не знам како се зове аутор а прочитао сам у књизи Београд кроз векове па мало пишу и о Земуну.
To je jos u vreme krstaskih ratova,hronicar Alber Ahenski nazvao je Zemun ,Mallevilla.zli grad Jer su na pijaci prebili krrstase i skinuli im odecu i stavili ih na bedeme grada. Misleci da su ih pobili ,glavnina krstasa udara na Zemun i ubija par stotina tadasnjih stanovnika,vecinom Madjara.Sloveni tek dolaze na ove prostore.
Od Rimljana,Madjara,Nemaca,Hrvata ,Jevreja,Srba precana do Krajisnika i Bosanaca.
Divan je kiceni Srem,lepo je zivet u njem. Odavde se retko odlazi a kad odu to je USA i Kanada retko druge zemlje.

To je jos u vreme krstaskih ratova,hronicar Alber Ahenski nazvao je Zemun ,Mallevilla.zli grad Jer su na pijaci prebili krrstase i skinuli im odecu i stavili ih na bedeme grada. Misleci da su ih pobili ,glavnina krstasa udara na Zemun i ubija par stotina tadasnjih stanovnika,vecinom Madjara.Sloveni tek dolaze na ove prostore.
Od Rimljana,Madjara,Nemaca,Hrvata ,Jevreja,Srba precana do Krajisnika i Bosanaca.
Divan je kiceni Srem,lepo je zivet u njem. Odavde se retko odlazi a kad odu to je USA i Kanada retko druge zemlje.
Не није то...неки други путописац...описао је Земунце како сам рекао и онда навео светли пример прелепе Српкиње итд...мислим да је из 17. века из доба док су Турци владали Земуном и кад је Срба по попису било 100% у Земуну. Свих 2000 људи били су Срби и наведено је да има мало Цигана који нису пописани.

Back