Blokaderi napali porodicu Vladimira Balaća - uništili im kuću

Mecenaa

Ističe se
Poruka
2.954
Izvor
https://www.novosti.rs/vesti/politi...-porodicu-vladimira-balaca-unistili-kucu-foto

Screenshot_20250826_120020_Samsung Internet.jpg
kako drugacije nazvati te tzv zborase,blokaderose...
Screenshot_20250826_120010_Samsung Internet.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
да, то је разлика између два света .Једног пристојног који жели да ради ,учи и ствара и другог који мрзи , уништава и линчује.

на једној страни и припаду српском свету је српски народ а на другој страни је ДОС блокадерска опозција која ради за интересе запада ..

два света различита ,

поносно припадам српском свету .

Ово је последица фашизма који између остало негују и промовишу гелбелсови медији Н1 и остали директно под палицом стране обавештајне службе.

За твој инфо Гебелс продао Н1 и сада га је сам Хитлер купијо

Гебелсовска пропаганда постоји само у Новостима, Информеру и сличним медијима.

То је лудило шта раде, а усмерено је само на тврдо крило СНС-а (бабе).

Битно је овоме што је сатеран у бункер, да сачува своје тврдо језгро.

да, то је разлика између два света .Једног пристојног који жели да ради ,учи и ствара и другог који мрзи , уништава и линчује.

на једној страни и припаду српском свету је српски народ а на другој страни је ДОС блокадерска опозција која ради за интересе запада ..

dobro ajde već jednom odlučite se jel pripadaju dosmanlijama,pajićki,gruhonjiću,djilasu ili ustašama? ili pa možda tamo nekoj obojenoj struji 🤣

И тиксију омиљени Бартулица. :ortaci3:
А сад једну на рачун вас "домородних". Јбт, 31-34 године вам је требало да сконтате да су вам дошли нови дођоши и тек сад сте се сетили да им "уништавате" куће и дискретно саопштавате да иду одакле су дошли? :super:

И тиксију омиљени Бартулица. :ortaci3:
А сад једну на рачун вас "домородних". Јбт, 31-34 године вам је требало да сконтате да су вам дошли нови дођоши и тек сад сте се сетили да им "уништавате" куће и дискретно саопштавате да иду одакле су дошли? :super:
ja sam moju uselio...:kpozdrav:

Ahahahahaha dobro je pa su nasli jednog sns-ovca koji zna razliku izmedju Dj i Cj :hahaha:

Ko bre vama SNSovcima bre veruje, vi bre niste sposobni jedan jedini prozor da slomite kad namestate ove lazne price, a lomite lokale sa bukalno 15 krimos huliganima da ne moze se prepozna.

Back